Piwonia_2
Fanka BB :)
Witam i ja.
również jestem mamą sierpniowej Zosi.
Od dawna już was podczytuje. Jesteście moją skarbnicą wiedzy
Czy można się do was dołączyć??
witaj rownież,każdy jest mile widziany
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam i ja.
również jestem mamą sierpniowej Zosi.
Od dawna już was podczytuje. Jesteście moją skarbnicą wiedzy
Czy można się do was dołączyć??
oddany głosikWitam nowe mamusie :-)
Kochane jak mogę prosić o głosiki jeszcze BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! Dziękujemy z Oliwią z góry :-)

Niedosc ze sie okazalo ze z tej nowej pracy meza to nici beda, to jeszcze mama dzis miala kupic drozdzowki dla mnie i Mateusza, mi nie kupila bo stwierdzila ze mam sie odchudzac
Kij jej w oko do mojej wagi!
I na złość powiedzialam i postanowiłam że się odchudzać nie bedę, nie chce całe zycie walczyć z wiatrakami. Jak komuś się nie podobam jaka jestem to niech nie patrzy

Toż to horror

A sory doczytalam to inny konkurs juz sobie ustawiam w ulubionych i bede glosowac
Jak dziewczynki?
Kasiu i dobrze jej powiedziałaś,to ty masz sie dobrze czuć i być z siebie zadowolona,nie musisz tego robic dla innychRówniez witam nowe mamy, zapraszamy do pisania
A ja od rana wkurzona na maxaNiedosc ze sie okazalo ze z tej nowej pracy meza to nici beda, to jeszcze mama dzis miala kupic drozdzowki dla mnie i Mateusza, mi nie kupila bo stwierdzila ze mam sie odchudzac
Kij jej w oko do mojej wagi!
I na złość powiedzialam i postanowiłam że się odchudzać nie bedę, nie chce całe zycie walczyć z wiatrakami. Jak komuś się nie podobam jaka jestem to niech nie patrzy
Sempe no chyba zartujesz prababcia w wieku 50 latToż to horror
Aniu głosuje codziennie ale moge dopiero wieczorkami oddawacA sory doczytalam to inny konkurs juz sobie ustawiam w ulubionych i bede glosowac
Piwonia no ja mam wpisane Janusz mój mąż to nie sposób chyba pomylićJak dziewczynki?

No dokładnie Miłosz jest z 24 sierpnia i widze że Julcia tez, fajnie bedą razem obchodzić urodzinki:-)trzymam kciuki za kredytKtóraś z was pisała że stara się o kredyt, no my też, właśnie oczekujemy na info z banku , jaka decyzja, trzymajcie kciuki za pozytywną :-)
Kaska widze że twój Miłoszek ma tyle samo co Julcia![]()
My jeszcze długo poczekamy bo moje dzieciaki pózno dostawaja ale to i lepiej az strach zeby cycuchów nie poobryzywal;-)