reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich Agnieszek :):)
Moja Lala dzisiaj pierwszy raz przekulnęła się z pleców na brzuch :):) Dzielna dziołcha, a jaka była zadowolona eheheh.
Życzę wszystkim spokojnej nocy i zabieramy się ze ślubnym za oglądanie filmu - dzisiaj Wiki Krystyna Barcelona :):)

witam sie laseczki i zaraz znikam.niestety nie mam dostepu do neta i wydarzenia ostatnich dni jakos mnie specjalnie nie nastrajaja do pisania....:-(
mam nadzieje ze u was wszystko wporzadku. Amelka doczekala sie wreszcie pierwszego zabka:-Dstrasznie malo je i duzo placze bo najwyrazniej bardzo ja drazni ten jedyny zebuszek ale jakos dajemy rade. tesknie za wami bardzo. do szkocji wracam 12 lutego to juz od emnie nie odpoczniecie hihihihihi pozdrowki dla was i waszych pociech:tak::-)
trzymajta sie

ps chogatko jeszcze zadzwonie ale w lutym podjade do ciebie...jeszce musze sie dozbierac do konca po ostatnich wydarzeniach...

deli paczka pojdzie w poniedzialek--przepraszam za opoznienie:zawstydzona/y:

Dziewczyny ma ogramna prosbe
Moje dziecko bawilo sie przy komputerze i cos mi tu nacisnela i teraz mam litery takie wielkie ze z odleglosci 1 km je mozna przeczytac i tylko na bb moze ktois pomoze biednej blondynce prosze:-(

Dziewczyny ma ogramna prosbe
Moje dziecko bawilo sie przy komputerze i cos mi tu nacisnela i teraz mam litery takie wielkie ze z odleglosci 1 km je mozna przeczytac i tylko na bb moze ktois pomoze biednej blondynce prosze:-(
na górze na pasku masz coś takiego jak: plik, edycja, widok itp. naciśnij widok i tam pokarze ci się min.: powiększenie i rozmiar tekstu, kliknij na to i sobie pomniejsz na taką wielkość jaką będziesz chciała:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry