• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzin dybry:-)
Moja mala znowu budzila sie co godzine ,poltora...zupelnie nie rozumiem o co jej chodzi...poprzedniej nocy spala dobrze a wczoraj miala dzien spiocha,pozwolilam jej na 4 drzemki,dwie po godzinie i dwie po pol. godziny...czy to oznacza,ze sie wyspala w ciagu dnia i dlatego nie spala w nocy:confused:

Mam wrazenie jakbym w ogole nie spala ...a moze to ten pieronski smok...:wściekła/y: bo co wypadnie to sie budzi...ale nie kazda noc taka jest...oj,nie wiem.

Zbieramy sie zaraz na szczepienie.Milego dzionka wszystkim.

Witam sie z rana!!A u mnie nocka była oby nie powiedziec głosno(bo dopiero pierwszy raz sie to zdarzyło):cool2:,mały wstał na butle dopieroo 4.30.A mnie bierze jakies choróbsko,katar tak długo juz mnie trzyma a do tego zaczynam kaszlec:wściekła/y:oby dzieciaków nie zarazic!!!!

Dzin dybry:-)
Moja mala znowu budzila sie co godzine ,poltora...zupelnie nie rozumiem o co jej chodzi...poprzedniej nocy spala dobrze a wczoraj miala dzien spiocha,pozwolilam jej na 4 drzemki,dwie po godzinie i dwie po pol. godziny...czy to oznacza,ze sie wyspala w ciagu dnia i dlatego nie spala w nocy:confused:

Mam wrazenie jakbym w ogole nie spala ...a moze to ten pieronski smok...:wściekła/y: bo co wypadnie to sie budzi...ale nie kazda noc taka jest...oj,nie wiem.

Zbieramy sie zaraz na szczepienie.Milego dzionka wszystkim.
Jolka a moze to przez zabki,mój mały tez tak czasem ma!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej. My nie spimy od szostej.Miłosz ma katar:baffled::baffled:Kicha co chwile:baffled:
Uktorej to trzesienie dalo sie odczuc??:shocked2::shocked2:Wlanczam tv a tam trzesienie ziemi w Polsce nooo:shocked2::shocked2::shocked2:
Tez sie w nocy czesciej budzi to chyba taki wiek:baffled::baffled:I cyckuje:sorry2:Ake zimno dzis bleeee ja chce wiosne:-):-)

A moja panienka teraz to jeszcze z godzinkę poszaleje i lulu. Ja pobudkę już przed 7 miałam, bo starszego do szkoły trzeba wyprawić, a wcześniej, po karmieniu o 5 niuni się śpiewać zachciało i tak prawie 45 minut:-D.

reklama
Kasia, chyba kaszka pomogła, bo juz tak się nie budzi, a przynajmniej nie na jedzenie. Dzisiaj jadła o 22, później o 2 i 5. W międzyczasie parę razy pojęczała, bo smoczek wypadł, ale włożyłam i spała dalej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry