Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja zasnęłaOstatnio wstawała o 7 i spać chodziła dopiero ok. 9, a teraz wstaje o 6 i już o 8 śpi. Ale się nie gniewam. Mam czas dla was

bo co wypadnie to sie budzi...ale nie kazda noc taka jest...oj,nie wiem.
,mały wstał na butle dopieroo 4.30.A mnie bierze jakies choróbsko,katar tak długo juz mnie trzyma a do tego zaczynam kaszlec
oby dzieciaków nie zarazic!!!!Jolka a moze to przez zabki,mój mały tez tak czasem ma!Dzin dybry:-)
Moja mala znowu budzila sie co godzine ,poltora...zupelnie nie rozumiem o co jej chodzi...poprzedniej nocy spala dobrze a wczoraj miala dzien spiocha,pozwolilam jej na 4 drzemki,dwie po godzinie i dwie po pol. godziny...czy to oznacza,ze sie wyspala w ciagu dnia i dlatego nie spala w nocy
Mam wrazenie jakbym w ogole nie spala ...a moze to ten pieronski smok...bo co wypadnie to sie budzi...ale nie kazda noc taka jest...oj,nie wiem.
Zbieramy sie zaraz na szczepienie.Milego dzionka wszystkim.
Enka i co kleik dal jakis rezultat?Nie budzi sie tak?A moja panienka teraz to jeszcze z godzinkę poszaleje i lulu. Ja pobudkę już przed 7 miałam, bo starszego do szkoły trzeba wyprawić, a wcześniej, po karmieniu o 5 niuni się śpiewać zachciało i tak prawie 45 minut.
Hej. My nie spimy od szostej.Miłosz ma katarKicha co chwile
Uktorej to trzesienie dalo sie odczuc??Wlanczam tv a tam trzesienie ziemi w Polsce nooo
Tez sie w nocy czesciej budzi to chyba taki wiekI cyckuje
Ake zimno dzis bleeee ja chce wiosne:-):-)