hej
sporo spraw dzis załatwiałam na mieście (Jula z babcią była i dały rade :-)) i nie miałam kiedy tu wejść ale teraz mam chwilke przed kąpielą Małej która mi z resztą pomaga w pisaniu - kochana córcia
Malinka dobre z tym basenem

Kasiu super zjeżdżalnia, pomysł z trampoliną też. Sama o takiej za pare lat pomysle
a drzewka wszystkie podlałam i pracuje nad swoim tzn pracujemy :-)
ja zaczełam przy kompie przesiadywać pod koniec podstawówki a uzależnienie mam ciężkie (odwyk by sie przydał pewnie
) a Julka właściwie od urodzenia mi na kolanach siedząc klika :-), ciekawe jak to sie skończy...
Miranda u mnie też powrót zimy
sporo spraw dzis załatwiałam na mieście (Jula z babcią była i dały rade :-)) i nie miałam kiedy tu wejść ale teraz mam chwilke przed kąpielą Małej która mi z resztą pomaga w pisaniu - kochana córcia

Malinka dobre z tym basenem

Kasiu super zjeżdżalnia, pomysł z trampoliną też. Sama o takiej za pare lat pomysle

a drzewka wszystkie podlałam i pracuje nad swoim tzn pracujemy :-)
ja zaczełam przy kompie przesiadywać pod koniec podstawówki a uzależnienie mam ciężkie (odwyk by sie przydał pewnie
) a Julka właściwie od urodzenia mi na kolanach siedząc klika :-), ciekawe jak to sie skończy...Miranda u mnie też powrót zimy

pomarzyć każdy może 

trudno