reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej

sporo spraw dzis załatwiałam na mieście (Jula z babcią była i dały rade :-)) i nie miałam kiedy tu wejść ale teraz mam chwilke przed kąpielą Małej która mi z resztą pomaga w pisaniu - kochana córcia :-D

Malinka dobre z tym basenem :-D:-D:-D:-D
Kasiu super zjeżdżalnia, pomysł z trampoliną też. Sama o takiej za pare lat pomysle :tak:
a drzewka wszystkie podlałam i pracuje nad swoim tzn pracujemy :-)

ja zaczełam przy kompie przesiadywać pod koniec podstawówki a uzależnienie mam ciężkie (odwyk by sie przydał pewnie :-p) a Julka właściwie od urodzenia mi na kolanach siedząc klika :-), ciekawe jak to sie skończy...

Miranda u mnie też powrót zimy :tak:

reklama
no basen ach to takie małe moje marzenie może kiedyś się spełni kto wie.....:sorry2: pomarzyć każdy może :tak:;-)
Spadam już dziewczyny mały zasypia a ja idem się wypluskać.
dobrejnocki!!!

Ostatnia edycja:
Hej posadzilam drzewo ale jak je podlewac to juz nie wiem:sorry2:
Musze posiedziec i pokombinowac

Na spacer sie dzisiaj wybralam....:-D 20 metrow dalej chcialam zawrocic i ugrzezlam ...myslalam,ze chodniki czyste ale ciagle sypalo i nie dalo rady wozka upchac:no:
Smialam sie sama z siebie...bo chcialam sie wybrac spory kawalek do sklepu ale musialam zawrocic i poszlam w miejsce lepiej odsniezone(no bo skoro juz wyszlam)ale i tak ten spacer byl katorga...Przywialo nam tu Wasz snieg:tak:
Mala znowu mi pokaszluje...:-( no i budzi sie w nocy co 2 godziny...i to z placzem
Kurde tak ladnie przesypiala noce a teraz...zonk...w ciagu dnia tez maruda taka,ze hej...
Lece mleko robic...
Milego wieczora :-)

no zostałam sama wiec miałam troche roboty ale wykąpałam Zosie(dałam rade:)-bo to Ł. ją kąpie i troche się odzwyczaiłam:) nakarmiłam, położyłam do łóżeczka, ogarnełam w domu, przeczytałam co naskrobałyście i teraz poszłam sprawdzić czy mój mały bąk śpi..no i śpi, ale na brzuchu! pierwszy raz usnęła na brzuchu i nie wiem czy mogę ją tak zostawić czy ja przekręcić??

Ja tez mówie dobranoc:tak::tak:Wszystkie drzewka podlane glosy oddane:-D
Dominiczka prekrec po co masz potem pół nocy nasłuchiwac czy nic jej nie jest:-D

:-)i problem się sam rozwiązał, Zosia się obudziła bo jej smoczek wypadł i chciała się przekrecić ale coś jej nie poszło:-) i musiałam ją sama przekrecić bo płakała.

a ja to jestem jakaś chyba ułomna bo nawet nie umiem podlać drzewka:baffled:

edit: też już się zegnam na dziś.Dobranoc. Kolorowych i spokojnych snów:)

Ostatnia edycja:
reklama
ja robiłam i tak, i tak - efekt ten sam:dry: trudno

jutro idziemy z małą do dermatologa (wreszcie się doczekaliśmy terminu); mam nadzieję, że przepisze nam jakąś skuteczną maść na te zaczerwienienia na szyjce, bo niestety od prawie 4 m-cy nie było dnia, żeby skórka była normalna;
aż się wierzyć nie chce, że azs znane jest od tylu lat, a jak dotąd lekarze nie odkryli przyczyn jego występowania i nie znaleźli skutecznego sposobu na walkę z tym;

dominiczka - podlanie drzewka następuje po wejściu na stronkę, to wszystko;

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry