reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam,
Maggie współczuje historii ze smoczkami
Malinka ty to masz z tym wstawaniem (a moze za gorąco mu i pić się chce ciągle)

Moja spi po śniadaniu, ja już po ćwiczeniach i powiem, ze czuje już mięśnie :-) może faktycznie coś te a6w daje :-).
Mykam posprzątać i poczytać.

Pozdrawiam

reklama
Witam i ja!!
Noc była wręcz koszmarem mały się budził co godzina!!!musiał sobie popić(.) raz go chciałam oszukać smoczka mu dajac i wytrzymał może z 15 min i ryk wielki bo on chce i już:dry: na oczy ledwo widze.Mam już dość.Nie spimy już od 8 mały bryka fika energi ma multum a ja ledwo zipie:no:
W nocy znowu napadało białego czegoś co zwą śniegiem i już nie mam jak wyjść bo nie przejade wózkiem:baffled:

Maggie dziwna sprawa z tym smoczkiem jak można cos takiego sprzedawać i wogóle wypuścić na rynek!!:szok: mam nadzieje że taka farba nie jest szkodliwa!!!

Ja też drzewka podlałam głosiki to część oddane reszta potem....

Witam!!!!
Malinka 2109 u nas tak samo ...po tej nocy jestem padnięat mały co prawda sam zasnął ale pózniej...koszmar co godzinkę na jedzonko:szok:,
całe szczęscie po małym krzyku zasnął i mam chwiolkę dla siebie,mój M kupił mi chyba z 5 szt. red bulla który na takie sytuacje mi akurat pomaga..:-)

Właśnie wysłałam e-maila do tomme tippee, mam nadzieję że dostanę odpowiedź :baffled:
smoczki kupiłam w Zamościu i na razie niestety nie mam jak pojechać do tamtego sklepu poza tym mąż wyrzucił paragon :wściekła/y:
You are viewing the following product: Ortodontyczny 6-18m<br>(anatomiczny )
taki zestaw kupiłam akurat użyłam drugiego smoczka nie tego z obrazka drugi jest czarno biały i masakra, zrobię fotkę potem jak wygląda po użytkowaniu bardzo krótkim :wściekła/y:

Jak wogóle takie smaoczki przeszły badania !!!!!
niedopomyślenia:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Dziewczyny :-D
witam się jeszcze w piżamie :-p Zosia zasypia w łóżeczku a ja w końcu śniadanie jem. Nockę miałyśmy normalną tzn pobudka po 1 i ok 6 jak tatuś wstał :-p
Malinka współczuję Ci takich porwanych nocek.....:baffled:
Maggie - kurcze też używam TT i teraz będę starannie te smoki oglądać... tyle że my takie niekolorowe kupujemy.. ale normalnie szok... :szok: taka niby dobra firma i taki bubel sprzedają....:szok:
idę jeszcze po ciacho :-p a co se będę żałować hihi :-p

Witam,
Malinka współczuje takich nocy,
Meggie toż to skandal przecież!!!Nie używam tej firmy to nie wiem czy wszystkie tak się robią czy tylko trafiłaś na taki egzemplarz.

U nas nocka spokojna, Zosia rozwalała jeszcze przed chwilą mate a teraz znalazła sobie nową zabawę tzn. kopie nogami w firanke i się cieszy :-)
o nieee zjada mi firanke:szok:

Dzień dobry ;-)

drzewka wszystkie popodlewane :tak: niech rosną na potęgę :-)

maggie, ja pewnie tez w 1wszym momencie bym sie przestraszyła, z czego moje dziecko takie ufifrane :szok: no ale zeby ze smoczka? :shocked2::baffled:

u nas od rana sypie, że ho ho, podejrzewam ze ze spacerku nici :dry:
mykam nieco ogarnąć chate, choć taaak mi sie nie chce eh.. Zjadłabym cos dobrego, jakiegos murzynka np. :-p ale nie mam juz w domu jajek :wściekła/y: Nic, lepiej dla mnie :dry:
;-)

hej dziewczyny, wczoraj nei dalam rady zagladnac a tutaj tyle drzewek posadzonych:-D caly las do podlania
Kasia- ale fajna zjezdzalnia, ja tez taka chce, ale dla siebie:tak:
Maggie- skandal z tym smoczkiem normalnie
Malinka- co godzine, o raju- moze pic Tomkowi sie chce? no ja wstaje co 2 godziny w nocy jak w zegarku i jestem padnieta, co godzine to sobie nie wyobrazam!

my mam nadzieje na spacerek dzis wyjdziemy bo wczoraj tylko krotki byl- deszcz zimny nas zlapal
no nic napisac nie da mi synek- juz mi dzwieki ostrzegawcze daje ze matka jest bee,
no naarzie wiec

Moja zasnela,ale spi jakos czujnie,bo co jakis chalas to juz oczka sie otwieraja:baffled:
A ja nastawilam ciasto na cebularze,bo mi sie zachcialo:-D
Maz juz na oddziale,dali mu jakas licha zupke na obiad i juz kolacji ma nie dostac:sorry2:,bo jutro operacja......ja nie wiem jak on to zniesie,bo lubi sobie podjesc:baffled:
Reksio,drzewko podlalam,ale musialam wkleic link i dopiero zadzialalo....tez sie wczoraj nameczylam,bo zachcialo mi sie link moj powiekszyc i myslalam ze oszaleje:sorry2: wcale nie moglam,bo tez nie chcial dzialac,ja nie wiem od czego to zalezy?

kurcze...no własnie nie wiem co mam zrobić....:baffled: próbuję to zmienic ale nie udaje mi się....:angry:
Zosia złosia właśnie mi na kolanach po obiadku pije soczek jabłkowy rozcieńczony :-p zaraz w kimę uderzymy :-)
prasowanie na mnie czeka :errr: masakra...:errr: jak ja nie lubię prasowac.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry