reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wróciłam po 3 godzinach i nie powiem jak wyglądam a czuje sie tak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam dosć tej cholernej zakichanej zimy,niech ją juz wiatr zabierze w pierony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w najwieskzej śnieżycy szłyśmy,całe przemoczone,karku nie czuje ,nadwyręzyłam ,kazdy miesień mnie boli i jednym słowem masakra

a ja mam jeszcze dzisiaj isć na zebranie:-(:-(:no::no:

nowe drzewka odwiedzone

i zapomniałam dodać,usg w porzadku lekarz powiedział,ze mozemy przyjsć za 3 miesiace,ale wolny termin był dopiero na sierpień

Ostatnia edycja:
reklama
a ja się zaraz wściekne! też chciałam sobie posadzić drzewko ale się nie moge zarejestrować bo oczxywiście mi się nic nie otwiera!!! wrrrrr...

edit: no nareszcie mi się udało zarejestrować:no::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
a nas siostra odwiedziła na pół godzinki :-) zaczyna niedaleko mnie nową budowę (bo ona jest kierownikiem budowy) i wpadła do nas :-) i z wiadomością że jest w ciąży :-):-D:-):-D:-) juppppiiiiii :-) dziś z mężem idą do lekarza potwierdzić i sprawdzić czy wsio ok :-) ale się cieszę!!! :-) Zosia będzie mieć kuzynowstwo :-)

Hello
ufff...nadrobiłam w końcu główny wątek. Reszte przeczytam jak mi dziecko pozwoli. Piwonia ja też miałam dziś dzwonić do ortopedy i się umówić po 16 (my prywatnie) ale wyjrzałam przez okno i zrezygnowałam.
A pogoda zrobiła psikusa i zapodała takie słonko, że grzech było w domu siedzieć. Przeszłam się miastem ale oczywiście samochód wjechał w kałużę i nas oblał:wściekła/y: Aż twarz miałam ochlapaną. A wózek w kropki oczywiście:wściekła/y:

Jak tak czytałam o tych zjeżdżalniach, trampolinach i basenach to mi się taaaaak bardzo za wiosną zatęskniło:sorry2:

A farbujący smoczek! Masakra! Firma powinna ci za to dać jakąś rekompensate!:szok:

Drzewka podlewam na bieżąco. Co ktoś napisze co ma link w sygnaturze to klikam:cool2: Taki las piękny powstanie że będziemy mogły się w nim spotkać na pikniku jakimś:-D

Kurde już połowy zapomniałam co miałam napisać:wściekła/y:

witam:-)
tez nadrobiłam zaległosci.
Mała kwiczy i piszczy na dywanie w duzym pokoju wiec za długo sobie nie popisze!
od 2 dni kiepsko się czuje ciągle mi niedobrze i mnie mdli i jak się najem porządnie to mi przechodzi wiec jem jak szalona az strach na wage wchodzic. Stresy mnie znów nawiedzają:no::no:
jutro Angelinka ma pierwszy swój balik w przedszkolu i bedzie przebrana za CZERWONEGO KAPTURKA:-) a strój jest po mnie:-) czyli ma on31 lat:szok::tak:
a Alicja wczoraj w koncu samodzielnie przewróciła się z plecków na brzuszka uff nareszcie bo uwazam ze juz dawno powinna nie? ale ona na brzuszku wcale nie lezy stad taka słaba forma jej

dziewczyny podlewac Wasze drzewka będą w miarę regularnie;-)

PS z mojego piątkowego wyjscia na darta do pubu nici:no: moja mama się rozchorowała i do soboty ma antybiotyk wiec nie chce jej u siebie by nie zaraziła dzieci. Trudno znów małżon pójdzie sam

a nas siostra odwiedziła na pół godzinki :-) zaczyna niedaleko mnie nową budowę (bo ona jest kierownikiem budowy) i wpadła do nas :-) i z wiadomością że jest w ciąży :-):-D:-):-D:-) juppppiiiiii :-) dziś z mężem idą do lekarza potwierdzić i sprawdzić czy wsio ok :-) ale się cieszę!!! :-) Zosia będzie mieć kuzynowstwo :-)
Reksio fantastyczna nowina:) Jak by ktoś worek rozsypał. U nas się skończył właśnie etap ciężarówek wśród znajomych. A wysypało się trochę...

drzewka wszystkie podlane, zapraszam do odwiedzin mojego :cool2:

hej, ciesze sie ze nic nie mam z TT po tym jak przeczytałam o felernych smoczkach :wściekła/y:. Jak tak można!!!! Kare powinni za to płacić i to dużą!!!!!!!!!!!

Piwonia współczuje walki z zaspami...
Sempe szkoda że nie masz z kim dzieci zostawić.
Ja już nie pamiętam kiedy byłam "poszaleć" :baffled:

za to pogoda dziś nam dopisała: zero wiatru, zero opadów za to śliczne słonko i temp koło zera :-) więc pospacerowałyśmy 2h :-D:-D, jak sie człowiek dotleni i doswietli to od razu inaczej na problemy patrzy :-). A Julka jaki miała apetycik potem :tak::tak:

Dziewczyny ja tego tak nie zostawię ten smoczek z TT mnie dziś dręczy i mam nerwa prez niego, a myślałam że to porządna firma...
oczywiście na maila nikt nie raczył mi odpowiedzieć, ale ja tego tak nie zostawię na pewno:wściekła/y: jak nikt się nie odezwie to zgłoszę to gdzie indziej, poczytałam trochę o reklamacjach i prawach konsumenta...a może któraś z Was mogłaby mi coś doradzić co dalej? nie chcę tego zostawić...
wklejam Wam fotę owego pięknego smoczka, umazianego bo czarna farba raczyła się rozpuścić... tylko ostrość do D... bo mój aparat coś szwankuje :dry:

ps. wszystkie drzewka podlane ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Anet ale ty masz juz bujne to drzewo
no , jakos sama niewiem kiedy uroslo,chyba wszyscy moi znajomi podlewaja i niektorych tez zarazilam,bo sadza drzewa na potege...he,he...:-D:-D:-D
wróciłam po 3 godzinach i nie powiem jak wyglądam a czuje sie tak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam dosć tej cholernej zakichanej zimy,niech ją juz wiatr zabierze w pierony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w najwieskzej śnieżycy szłyśmy,całe przemoczone,karku nie czuje ,nadwyręzyłam ,kazdy miesień mnie boli i jednym słowem masakra

a ja mam jeszcze dzisiaj isć na zebranie:-(:-(:no::no:

nowe drzewka odwiedzone

i zapomniałam dodać,usg w porzadku lekarz powiedział,ze mozemy przyjsć za 3 miesiace,ale wolny termin był dopiero na sierpień
No to ci wspolczuje Iwonko takiego spacerku...a termin na sierpien dopiero:szok: matko kochana,mnie ma wczoraj tez rejestrowal(tzn.Karoline:happy2:) to po 20 lutego bylo wolne,a tez chodze panstwowo
Meggie,no niezle ten smoczus wyglada,szok:szok::szok::szok:
Dominiczka podlane drzewko,reszte drzewek juz rano:-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry