reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja dopiero zaglądam do Was, drzewka wszystkie podlałam (ale ich juz jest! i jakie okazałe niektóre!), jak malutka pozwoli to zaraz poczytam coście dziś popisały;
byliśmy u dermatologa, mała dostała oczywiście maść kosztującą ponad 7 dych, do tego robioną cholesterolową; nic, tylko się za kieszeń wciąż trzymać, a efekty marne i tak... no nicnie smęcę;
acha, poza tym skorzystałam że mąż w domu dziś i skoczyłam do fryzjera; pierwszy raz od nastu lat mam krótkie włosy! nie moge się przyzwyczaić normalnie...

reklama
izabela ja wstydliwa baba jestem - chyba mi odwagi braknie żeby wklejać swoją facjatę:-D no chyba że się przyzwyczaję już, to wtedy się pokażę:-D
maggie to skandal z tym smoczkiem tt - cena i marka do czegoś zobowiązują do cholery! a chodzi tu o dzieci, więc tym bardziej żenada dla nich...
no i sobie już popisałam, mała krzyczy

Aneczko ścięlam bo mnie wkurzały już, wypadały i poza tym chciałam coś zmienić (i mąż namawiał)

I ja się dziś witam:-) Nie miałam czasu żeby wcześniej zaglądnąć bo mój Jaś nauczył się wysypiać w 20 minut:dry: Łącznie może 2 godziny dziś spał, a resztę tylko mama bo tata już był beeeee...Ale udało mi się upiec rogaliki drożdżowe z czekoladą mniaaam:-D
A tak poza tym coś mnie łapie, bo cały dzień gardło mnie boli i chyba gorączka bo zimno mi jak cholera (a w domu 25 stopni:-p) Ech mogłyby te choróbska już nas odpuścić.
Drzewka będę dziś sukcesywnie podlewać, ale trochę to potrwa, bo ja wolnego neta mam:zawstydzona/y:
maggie myślę, że najpierw powinnaś zgłosić reklamacje do sklepu, w którym zakupiłaś smoczek - towar był niezgodny z umową, więc masz do tego pełne prawo. Reklamacje masz prawo zgłosić 2 lata od zakupu, więc nie musisz się spieszyć:-p Paragonu nie musisz posiadać - pisanie, że tylko paragon uprawnia do roszczeń reklamacyjnych jest bezprawne:tak:

ja juz po zebraniu,tzn jakaś chwilke temu wróciłam
mała kończy sie kąpac i zaraz karmienie i lulu i wreszcie czas dla siebie bo dzisiaj padam po tym maratomnie wszystkie mięśnie mnie bolą

maggie myślę, że najpierw powinnaś zgłosić reklamacje do sklepu, w którym zakupiłaś smoczek - towar był niezgodny z umową, więc masz do tego pełne prawo. Reklamacje masz prawo zgłosić 2 lata od zakupu, więc nie musisz się spieszyć:-p Paragonu nie musisz posiadać - pisanie, że tylko paragon uprawnia do roszczeń reklamacyjnych jest bezprawne:tak:
dzięki za informacje, też wyczytałam że mam 2 lata na reklamacje :-) tyle dobrze bo do Zamościa pojade najszybciej za 2 tyg. A co do paragonu to pewnie trzeba będzie ze sprzdawczynią powalczyć mimo wszystko, no zobaczymy,
Idę ja spać bo dzień był kiepski, a jeszcze mój M. na wieczór się rozłożył, bolą go stawy i ma gorączke :dry: a ja cały zlew garów do mycia, buuuuuu
idę MArcepanowi powiedzieć że pora na spanie bo lezy w łóżeczku i wariuje ;-)
dobranoc

maggie powalcz ze sprzedawczynią:tak: W tym wypadku prawo masz po swojej stronie;-) Ja też wczoraj kupiłam dżem i dopiero w domu zauważyłam że "klika". Wymienili bez problemu, nawet się nie pytali o paragon:-)
Aha odnośnie prasowania to ja się chyba wyróżnię, bo w sumie nie mam nic przeciwko prasowaniu;-)Nie jest to co prawda moje hobby, ale dużo bardziej nie znoszę mycia garków, codzienna piramida naczyń do sufitu doprowadza mnie do szału:wściekła/y::wściekła/y: Oj ile ja bym dała za zmywarkę, ale w naszej kuchni 4 metry na 2 nie ma szans:-(

Zosia wykąpana, najedzona leży w łóżeczu i usypia ale cały czas musze do niej latać bo płacze a jak podchodze to się śmieje. Łobuz mały.Mam nadzieje ze uśnie i uda mi się coś zjeść do od 1 nic nie jadłam.:zawstydzona/y:

Andariel pokaż się nam w nowej fryzurce!:tak: kurde...mi tez by się przydała wizyta u fryzjera:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry