reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zmywarka to fajna rzecz. W moim poprzednim mieszkaniu mielismy zmywarke i naprawde byla duza pomoc. Czasami mnie tylko denerwowalo, ze tak dlugo ta zmywarka pracowala (chyba okolo godziny). a potem doszly problemy typu: ach, nie chce mi sie wlozyc/wyladowac naczyn :no:
Teraz mieszkamy w innym mieszkaniu i tu niestety nie ma zmywarki :baffled: buuuuuu
A tak fajnie by bylo wrzucic te butle do niej i nie meczyc sie recznie!
No nic, wyprowadzamy sie stad za 6 miesiecy i na pewno sie upewnie, ze w kuchni bede miala zmywarke!

reklama
mnie tez zmywarka sie marzy,ale mam mała kuchnie,ale jak bede zmieniała meblościanke to juz wtedy pomyśle o niej
sama musze isc do fryzjera bo mi strasznie facjata zarosła i leca mi kudły na potęge i pasemka musze zrobic ,musze isc sie w końcu umówić

no wlasnie, ja tez mam problem z wlosami :wściekła/y: po prostu mam same straki na glowie. Ostatnio dosyc sporo sobie skorcilam bo juz mialam ich dosyc. Tez musze sobie odnowic pasemka ale jak sobie pomysle, ze trzeba sie tyle wysiedziec u fryzjera to mi sie nie chce :shocked2: moze poczekam do wiosny, wtedy bede w lepszym humorku :-)

Dzień dober
Słonko za oknem właśnie zaświeciło i trochę lepiej na duchu ;-)
aaa zmywarka to mi się marzy... i przez najbliższy czas będzie to tylko marzenie chlip chlip, może się kiedyś dorobimy ;-)
Co do włosów to lepiej nie mówie, chyba większość mi wypadła, poza tym z moich kręconych zrobołi się bóg wie co... blee
Marcel się nie chce sam bawić i ciągle woła ma-mma-ma łeeee
no to idę się bawić

czesc Dziewczęta!
mi tez się zmywarka marzy ale kuchnia mała więc jedyne wyjscie to na klatce schodowej ją postawić albo na korytarzu w szafie z butami :szok::-D:szok::-D
a naczyn mam do zmywania full max same sobie wyobraździe 6 ludziów po 3-4 posiłki,moje kubki po kawie i herbatach itp.... masakra

moje zakola przy czole juz są tak wodoczne ze chyba na wiosne nadal w czapce bedę chodzić! choc lekarz i fryzjerka mówią ze do lata mi troszke odrosną:no:

od tygodnia moja Alicja spi ciagle tak samo wiec mogę głosno powiedzeć ze chyba się juz wyregulowały te pobudki co 1,5h.
je i zasypia o 19.30 potem je o 0.30 i o 5, wstaje o 7.30 i je dopiero ok.9.00 mi tam to pasi jak minie mi bezsennosc to mam nadziej ze wyspana bede.

ide poczytać i podlać co trzeba:-)

Czesc dziewczynki:-)
Co do wlosow ja bym tez cos musiala zmienic ,ale nigdy nie mialam krotkich i sie boje...a wylaza mi ostatnio tez garsciami,przezedzily sie i wygladam jak ogryzek:sorry2: trzeba sie do fryzjera wybrac...tylko dla mnie TU to koszt 60-70 € :-(Sporo..

Zmywarke mam...i zawsze wielkiego lenia jak mam naczynia z niej wyjmowac...glupie ,ale wlasnie najbardziej z domowych prac tego nie lubie hehe.

Ide sie ubrac bo jeszcze w pizamie siedze.
Ja nie za bardzo umiem sie polapac z tym moim posadzonym drzewem...nie wiem tez jak tu linka wstawic(a moze i wiem ale nie mam czasu pokombinowac) wiec jak by sie chcialo ktorejs moje podlac to jestem lolita1102

Hej:-) U nas słonce od rana niestety to na mróz chłopaki od rana na dwórku a ja sobie zaraz kawke zrobie:tak::tak:
Cała noc walczyłam z nawałem zatorami normalny szok czuje sie jakbym dopiero zaczęła karmić, wine ponoszą przespane nocki Miłosza no ale cos za cos jak to mówia, no nic trzeba sie cieszyć że śpi no nie?
Jutro jade sobie do mojego lumpka mam nadzieje na jakies fajne zdobycze no i odsapne od rodzinki a naiwny Kuba pyta się czy go wezmę:szok:Nie ma mowy jadę sama:-D:-D

Sempe, to ty rzeczywiscie sie nazmywasz naczyn - tyle ludzi w domu!
Moj mezus wlasnie wrocil z pracy i przyniosl mi bukiet tulipanow. Zalaczam zdjecie to moze sie zrobi tutaj bardziej wiosennie!!!!

Załączniki

• tulipany.jpg
    tulipany.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 31
Witam,
ja dzisiaj od rana na dużych obrotach bo po południu mamy mieć gości. Posprzątałam w całym domu, nastawiłam pranie i zrobiłam już obiad.Jest tak piękna pogoda, że jak tylko pyza wstanie to jemy 2 śniadanie i lecimy na spacer.
Lece poczytać:-)

polecam [ame="http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=220392"]Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKR

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie z kawka
Anna,tulipanki sliczne:tak:Ale masz kochanego meza:-)
Jolka,podlalam ci drzewko:happy2:
Reszcie dziewczyn tez oczywiscie....:tak::happy2:
U nas nocka spokojna,nie bylo juz wymiotow,wiec nie wiem po czym tak wieczorem jej sie zrobilo:confused:.....teraz nawet zadziej wstaje w nocy do niej,wiec nie jest zle,jak dla mnie.....
Jutro czeka mnie odsniezanie podworza i drogi do szosy,bo do kontroli mamy jechac z dziewczynkami....juz sie ciesze na to odsniezanie:baffled::baffled::baffled:
Zmywarki tez niestety nie mam,musze sama lapkami zmywac:-p

A bym znowu zapomniala napisac,wczoraj Enka przyslala mi sms-ka...macie wszystkie pozdrowienia od niej,bardzo teskni za nami i BB....synek bawi sie z kuzynem,a mala gada jak najeta:mamamamamama...he,he.....:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry