reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziendoberek ;-)
widze, ze sloneczko wyszlo i od razu lepsze samopoczucie.
moje tez dzis wyborne, wlasnie wrocilismy z Mikusiem ze spacerku (w chuscie), noski mamy czerwone, hihi. Miko teraz spi przy otwartym okienku, a ja nastawilam zupke. moj J jak wroci z pracy zrobi kurczaczki.
wesolego dzionka zycze ;-)
ps. a teraz poczytam co u Was

Mola dzieki za odp w sprawie krzesełka. Mam nadzieje,ze i u nas sie sprawdzi:). Co ja gadam...nie ma wyjścia! musi sie sprawdzić! Swoją drogą jest multum krzesełek w sklapach,ale gros z nich to takie kolumbryny plastikowe,wielkie,cięzkie i mało regulacji,a ceny zaczynają sie od ok.300zl,wiec sporo. To Chicco jest drogie,ale ma duzo możliwości i na długo wystarczy:)-taką mam nadzieję w każdym razie :-)

dzień dobry ;-)
wróciliśmy niedawno z 2,5godz spacerku, słoneczko daje po oczach, az miło :-)

zamierzałam wpaść na dłużej i poczytać zaległości, ale nie da rady... :dry: Tomcio ostro daje mi do zrozumienia, ze sam w łóżeczku bawił się nie będzie :eek:
podlałam więc jedynie drzewka, i uciekam
potem jeszcze zajrze ;-)

Anitek, te chusty to sa bardzo popularne ostatnio. Wygodnie sie nosi dziecko? Dzidzia lubi byc w chuscie? Az sie dziwie, ze jeszcze nosisz 5 miesieczne dziecko - pewnie masz malutkiego szkraba :):):)

I ja się dziś witam (od mojej mamy;-)):-)
My też obowiązkowo spacerek, słonko piękne i w południe +4 stopnie były!! Normalnie wiosna po tych mrozach:-):-)
Pierwszy raz Jaś nie spał na spacerku, bardzo go świat z perspektywy moich rąk interesował:tak:A jak przyszliśmy to zjadł naraz cały słoiczek obiadku:szok::-)
Efe też wynajmuję mieszkanie;-)

dopiero co 2 dni temu pisałam ze mleczka mam mnie i zaraz po tym zmnieniło mi się diametralnie!! a przecież mam wyregulowane sciąganiem 2razy dziennie i co? od wczoraj sciągam wiecej niz zwykle, czyzbym tak jak Kasia i Mewa nawał 6miesiąca?? nie słyszałam o tym ale jak tu piszecie to moze racja..wkładkiw ciągu dnia muszę zmieniać gdzie od 2 miesiecy raz dziennie to robiłam,
Mała drzemie a ja kiełbaske w pomidorach robię:-)

Anitek, te chusty to sa bardzo popularne ostatnio. Wygodnie sie nosi dziecko? Dzidzia lubi byc w chuscie? Az sie dziwie, ze jeszcze nosisz 5 miesieczne dziecko - pewnie masz malutkiego szkraba :):):)

Aniu, moj Miko wazy 9kg, wiec maly nie jest. Chusta przy jego wymiarach jest wybawieniem, bo nie obciaza tak mocno kregoslupa i rak, a ciezar rozklada sie na barkach. jak Mus byl mniejszy to tak sobie przepadal za chusta, ale dzis byl w niebo wziety:tak: ogladal swiat i byl blisko mamy. tak wogole to sa rozne pozycje do noszenia dziecka w chuscie. ja mam taka: Chusta do noszenia dziecka, tkana splotem skośno-krzyżowym - Niebieska Dalia - rozmiar L - LennyLamb.com

reklama
Halio
My też dziś dzień zakręcony mieliśmy. Rano porządki, potem spacer, potem odwiedziny rodziny (w końcu babcia dostała pozwolenie na kontakt z wnuczką) i jeszcze obiad. Mała spała po 20-30 minut. Nawet spacer jej drzemki nie wydłużył. Padła dopiero po 15 i śpi do teraz...

acha...wykrakałam i się zaczęła wiercić:wściekła/y:

ok.smok w dziub i może jeszcze pośpi:confused:

Jadłam obiad za szybko, bo bałam się, że wstanie za chwilkę i teraz aż brzuch mnie boli:-(

Jak czytałam to drzewka podlewałam. Faktycznie już piękne niektóre:sorry2: I fajnie tak na zielone popatrzeć. Muzyczki jeszcze nie słuchałam bo mam czas na BB jak mała śpi tylko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry