reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam!!!!
to juz trzecia nocka za nami jak nasz skarbek sam zasypia;)mam nadzieje ze mu juz tak zostanie;)

Dzisiaj koniecznie zaliczymy spacerek i to dłuuuuugi bo na +2 a słoneczko daje po gałuskach aż miło;)Miłego dzionka;)

reklama
Dzień Dobry!!!!
ja dziś w dobrym humorze bo mi dziecko dłużej spało :-D:-D:-D
Odrazu mi lepiej!!!!

Piękne tulipanki!!
Zmywarki nie posiadam a czasem by się przydała jak goście się zjadą....
I nie wiem co miałam jeszcze napisać:baffled:

Dzien dobry:tak:
ja juz dwa prania zrobilam, jak mala sie obudzi z drzemki to ja ubieram i jedziemy do niani bo mam pare spraw.

Andariel pokaz sie:tak: ja zrobilam sobie grzywke i wkurza mnie ze musze latac czesto do fryzjera ja podcinac:wściekła/y: wlosy mam masakrycznie zniszczone bo codziennie prostuje, tez by im sie przydalo podciecie. A jak wypadaja z cebuklami to juz nie wspominam:baffled: cala lazienka uslana klakami i garsc ze szczotki wyciagam:-( Stwierdzilam ostatnio ze skoro mam ciemne wlosy to zadna filozofia je sobie samemu ufarbowac i bedzie 160zl w kieszeni:tak: dzisiaj lece po farbe i zobaczymy jak mi to wyjdzie:tak:

Ja tez mam malenka kuchnie a wlasciwie to anesk kuchenny bo jest otwarta przy duzym pokoju ale zmyware wcisnelam do zabudowy:tak: jak sie przeprowadzalam to musialam polowe garow i roznych sprzetow porozdawac bo mi sie w szafkach nie miescily. Teraz czesc talerzy i kieliszki mam w szafce nad lodowka wiec na palcach musze stawac a druga czesc w szafce pod stolem wiec trzeba kucac:-D ale zmywara jest na honorowym miejscu:-D

Natt ja mam to krzeselko i jestem bardzo zadowolona:tak:

Milego dnia laseczki:tak:

Mola, tak to wlasnie jest jak sie ma grzywke....ja tez musze ja podcinac co chwile. Ostatnio to nawet kolezanka mi obcinala bo juz mialam dosyc latania do fryzjera tak czesto :):):)

Anna28 piękne tulipki to moje ulubione kwiaty!
Kasia ja też mam nawał jak na początku - za dnia mała pije co 2 godz. a wnocy rzadziej, więc produkcja na całego

no i chciałam więcej napisać, a tymczasem malutka się uwagi domaga - zajrzę później, nawet drzewek nie podlałam!!!!

my po ponad 2 godzinnym spacerku,teraz szybko kończe obiad
bo popołudniu mam kolejne zebranie w szkole połączone z występami dzieci,masakra jakaś,ale nie mam wyjsć,deczko sie tylko na nie spóźnie,ale nie mam wyjścia bo nie ma z kim dzieci zostawic,a dodatkowo jeszcze dwójke bede miała do 18,bo siostra tez ma zebranie,a szwagier znów daje w dupe

Andariel i Kasia, a u mnie na odwrot z mlekiem - moj synek rzadziej zaczal jadac to teraz malo mleka produkuje. Jakos te moje piersi sie zrobily takie lekkie :( musze sie wziasc za pompowanie, zeby czasem nie stracic pokarmu!

hej dziewczyny,
Adas ma pierwszy w zyciu katar i jest wytracony z rownowagii, narazie taki lejacy sie, co mu chce oczyscic nosek to walka i placz, nie moze sie uspokoic z pol godziny po takim czyszczeniu
wyjatkowo daruje sobie dzis spacer-zreszta i tak deszczowo jest

ja tez mam nawal Kasia a wczoraj nawet goraczke w nocy od zatoru, trzepalo mnie nawet pod koldra - prawie 39 stopni pod pacha ale Adas jakos dal rade wyssac i dzis rano juz wszystko ok, a juz sie balam ze antybiotyk bedzie potrzebny

Andariel- koniecznie sie pokaz w nowej fryzurze:tak:
ja czesto zmieniam fryzury i kolory na glowie ale najczesciej mam krotkie, nie wiem czy dlatego ale wogole mi nie wypadaja

Anna28- piekne tulipanki, wiosennie mi sie zrobilo

wasze zielone drzewka podlane, jakie juz duze - trzypoziomowe:tak:

witam!
my już z Zosią po 2h spacerku :-D od razu lepiej jak tak słonko świeci :-D
Zosia właśnie zjadła obiadek i zaraz ją będę lulać i zrobię obiad :-p
noc masakryczna.....:baffled: Bierdona cały czas się kręciła... aż mąż poszedł do drugiego pokoju żeby przed pracą się wyspać.. a ja wtykałam co chwile Złosi smoka żeby się nie kręcioliła ale to i tak nic nie dawało...:baffled:
drzewka podlane ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry