Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na razie zbieramy na wakacje:-)
)
....cala mnie obrzygala....
.....a o 20.30 pila antybiotyk i nie wiem czy tez nie polecial....kurde, co jej sie moglo stac,mam nadzieje, ze to nie zaden wirus,tylko taki jednorazowy incydent
Andariel daj to zdjęcie please...ja się zastanawiam nad taką zmianą. Miałam kiedyś krótkie włosy i dobrze mi było. Teraz też bym ścięła bo tylko strączki mi zostały, ale cały czas się wahamja dopiero zaglądam do Was, drzewka wszystkie podlałam (ale ich juz jest! i jakie okazałe niektóre!), jak malutka pozwoli to zaraz poczytam coście dziś popisały;
byliśmy u dermatologa, mała dostała oczywiście maść kosztującą ponad 7 dych, do tego robioną cholesterolową; nic, tylko się za kieszeń wciąż trzymać, a efekty marne i tak... no nicnie smęcę;
acha, poza tym skorzystałam że mąż w domu dziś i skoczyłam do fryzjera; pierwszy raz od nastu lat mam krótkie włosy! nie moge się przyzwyczaić normalnie...
JeSu jak mi się marzy zmywarka, ale mieszkanie wynajęte i też za mała kuchniamaggie powalcz ze sprzedawczyniąW tym wypadku prawo masz po swojej stronie;-) Ja też wczoraj kupiłam dżem i dopiero w domu zauważyłam że "klika". Wymienili bez problemu, nawet się nie pytali o paragon:-)
Aha odnośnie prasowania to ja się chyba wyróżnię, bo w sumie nie mam nic przeciwko prasowaniu;-)Nie jest to co prawda moje hobby, ale dużo bardziej nie znoszę mycia garków, codzienna piramida naczyń do sufitu doprowadza mnie do szałuOj ile ja bym dała za zmywarkę, ale w naszej kuchni 4 metry na 2 nie ma szans:-(