• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Reksio,moze sprobuj wykasowac ta przerwe miedzy zdjeciem a linkiem.....moze cos pomoze,sama nie wiem.....wczoraj sie meczylam i jakos nagle patrze i jest dobry:szok:

hihih :-) też nie wiem jakim sposobem ale udało mi się :-p klikałam klikałam i się udało :-D
Zosia padła zmęczona zabawą i jedzeniem :-p więc ja hmmmm... nie eee... jeszcze nie będę prasować :-p mam czas hihihi :zawstydzona/y:

Ja tez jakubka podlałam. Miłoszek biedaczek po szczepieniu marudny, poszedł spać drugi raz juz, niech śpi moze prześpi to paskudztwo:baffled:
reksio tez sie mordowałam nad linkiem ale w końcu działa Andariel widze ze tez sie udało
Edit
widze ze sie udało gratki
Anet ale ty masz juz bujne to drzewo

Ostatnia edycja:
no to i ja popodlewałam wasze drzewka i głosy również pooddawałam gdzie się dało.
Wczoraj jak wchodziłam w te drzewka to mi się nie wyświetlał ten napis i myślałam że trzeba gdzieś wchodzić żeby podlać.

Moj marudek coś co chwila coś tam jęczy :baffled:
a co do jego spania w nocy to nie mam gorąco w pokoju żeby mu się pic chciało ....

No widze że od Piwonii się zaraziłyśmy drzewkami :-D fajnie!!
ide troche z marudą poleżeć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry