reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Efe, Nel urodzila sie 30.07 czyli dzien przed wyznaczonym terminem na 01.08, nie jest wczesniakiem;-) Tez zajadam stresy.. Poza tym jak siedze cale dnie w domu to co chwile mam lep w lodowce:baffled: no ale sie pilnuje bo boje sie jojo.

Piwonia, piekne, precyzyjna robota, musisz miec duzo cierpliwosci.

Kaska zjezdzalnia ekstra, teraz moze troche graci ale na wiosne pewnie ja wystawisz na ogrodek?

Dominiczka moja kruszynka od urodzenia spi cale noce na brzuchu:tak:

Podlalam wszystkie dzrewka i glosiki oddalam;-)

Spokojnej nocy.

hej diewczyny ja wczoraj sasiadce tapetowalam i mam dosc:dry:
wszystko mnie boli:dry::dry::dry:
oliwka od szostej buszuje wiec tez zabardzo nie pospalam:dry:

bylysmy wczoraj na pobraniu krwi.... Oli spokoj male mialkniecie... a Syla sie darla ze ja cala prychodnia slyszala:no::dry:
ci ludzie sie tam smiali... udalo mie sie pobrac mocz Oli ale cdem... ladnie do woreczka nasikala:-D:-D:-D:-D
dzis po wyniki i dowiem czemu mala sie tak poci:dry:
milego dnia dziewczyny:-D:-D:-D

witam w śniezna środe,u nas zero stopni,strasznie sypie i wichura jest,a ja mam dzisiaj wyjsć na usg bioderek i już jestem załamana tą pogoda,licze tylko,ze do 12 bedzie troszke lepiej bo niewiem jak ja przejade z mała

juz drzewka podlałam te co zauważyłam w waszych podpisach:-):-)

Dzień dobry, drzewka z rana podlane wszystkie :-)

Ale miałam dziś jazdę rano, okazało się że smoczek z tommee tippe puszcza farbę! kupiłam nowy ostatnio z takim fajnym piratem biało czarne paski, wyparzyłam wszystko ok. a dziś MArcepanek całe ubranka zapaskudzone i rączki, nie wiedziałam od czego dopiero po chwili patrzę a smoczek cały umaziany :szok: jak można takie smoczki wypuścić w ogóle do użytku?? :szok: nie wiem co mam z tym zrobić, nic nie wygooglowałam na ten temat, może komuś też tak się przytrafiło:confused:

dzieńdoberek:)

Witam sie tylko,bo za chwile zaczynam trening: dziś dolne partie ciala i brzuch :). Wczoraj były górne :).

Kurcze ale numer z tym smoczkiem. Skandal normalnie! Jak można cos takiego do sprzedaży dopuścić???!!! Na pewno powiinaś ten smoczek zareklamować, bo przecież tak nie może być!!!!

Właśnie wysłałam e-maila do tomme tippee, mam nadzieję że dostanę odpowiedź :baffled:
smoczki kupiłam w Zamościu i na razie niestety nie mam jak pojechać do tamtego sklepu poza tym mąż wyrzucił paragon :wściekła/y:
You are viewing the following product: Ortodontyczny 6-18m<br>(anatomiczny )
taki zestaw kupiłam akurat użyłam drugiego smoczka nie tego z obrazka drugi jest czarno biały i masakra, zrobię fotkę potem jak wygląda po użytkowaniu bardzo krótkim :wściekła/y:

Witam i ja!!
Noc była wręcz koszmarem mały się budził co godzina!!!musiał sobie popić(.) raz go chciałam oszukać smoczka mu dajac i wytrzymał może z 15 min i ryk wielki bo on chce i już:dry: na oczy ledwo widze.Mam już dość.Nie spimy już od 8 mały bryka fika energi ma multum a ja ledwo zipie:no:
W nocy znowu napadało białego czegoś co zwą śniegiem i już nie mam jak wyjść bo nie przejade wózkiem:baffled:

Maggie dziwna sprawa z tym smoczkiem jak można cos takiego sprzedawać i wogóle wypuścić na rynek!!:szok: mam nadzieje że taka farba nie jest szkodliwa!!!

Ja też drzewka podlałam głosiki to część oddane reszta potem....

Witam kochane...noc minela spokojnie,juz Karolinka mniej kaszle,wiec zdrowieje mi:tak::-)
Maz pojechal do szpitala,a Gosia tak plakala jak wychodzil z domu,ze nie moglam jej uspokoic:-(A maz to sie martwi jak my tu sobie damy rade bez niego...he,he...teraz jego obowiazki spadly na mnie,musze do pieca od centralnego zagladac,a teraz maz zamontowal podajnik ze zbiornikiem na owies,wiec piec sam sobie pobiera opal,musze tylko zagladac,zeby nie gaslo i dosypywac owsa do zbiornika....
No niezle jaja z tym smoczkiem-szok!!!
Drzewka podlane;-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej:-)drzewka podlane, glosy oddane:tak::tak:
Maggie no smoczek swietny bynajmniej tak wyglada ale zeby farba puszczała to szok:szok::szok:Niedość ze kase powinni oddać to jeszcze odszkodowanie za nerwy zapłacic:tak::tak:
A my odpukać nocki znów świetne:-DMiłosz na mleczko przebudził się dopiero o wpół szóstej:-)Zjadł i pospalismy do wpół ósmej:dry::dry:A sposób na Miłoszka wieczorem deserek i cycus i śpi jak ta lala:-)
U nas znów sypie śnieg zasypie nas znów a w piątek chce sobie wypad na zakupy zrobic:dry::dry:
Anet trzymam kciuki za malzonka zeby szybciutko wrócił do domku
Malinka ja ci serdecznie współczuje tych nocek ty sie masz nooo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry