reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Co o tym myślicie, bo nie umiem doczekać się odpowiedzi. Oczywiście nie patrzcie na kolor

4 kromki chleba z dżemem zjadłam! A ja od dzieciństwa nie jadłam kanapek z dżemem:szok: Szok:szok:

Deli80 jak tak dalej pójdzie to będziemy się przyjaźnić do końca życia:-) Zrobisz mi najpiękniejszy prezent jak w moje urodziny urodzisz śliczną dziewczynkę:-D

Hmm z kalkulatora na tej stronie wychodzi mi termin porodu na 30.08.2009r.:confused::confused::confused::confused::confused:
Ale jak urodzę ślicznego synka to też zrobię Ci śliczny prezencik? A przyjaźń na pewno zostanie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mnie się osobiście podoba:-)
Z tym że mamy duże łóżko wysokie w sypialni (a tam będzie stało łóżeczko), więc na bank będę Maleństwo przebierać na łóżku, nie na przewijaku, bo miejsca w sypialni za mało. Od łóżka do ściany zaledwie 120cm.

No chyba że się stąd wyprowadzimy! Co mi się marzy od bardzo dawna!

Teraz to na 4 piętrze mieszkamy :zawstydzona/y:

Efe tam dodatkowo pod przewijakiem jest wanienka. Właśnie o nią najbardziej mi chodzi, bo nie wiem jak inaczej będę dzidzi kąpać...
Zapomniałam napisać. Przepraszam, ale o jedzeniu już myślałam.

Kasiu myślisz, ze będzie dobre. Wiesz ty już mam wprawę w kąpaniu. A mi się wydaję, że wygodnie będzie.

Efe nie mam dżemu a zrobiłaś mi takiego smaka

reklama
przewijak fajny, bo miejsce na różne potrzebne rzeczy jest. Ale ja niestety yeż nie mam na tyle miejsca i będe miała taki nakładany na łóżeczko. poprzednio się sprawdził.

A test mi wyszedł:Na 35% będzie to chłopczyk.
Na 65% będzie to dziewczynka.
Ja nie protestuję :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry