Joan83
Fanka BB :)
Ja mam obiecany od koleżanki stelaż z wanienką, jeżeli nie miałbym od niej, to też pewnie bym kupiła taką komodę. Zawsze jest dodatkowe miejsce na rzeczy dla maluszka. Ona jest na kółkach to można postawić w łazience czy pokoju, a z kręgosłupem to faktycznie może być ciężko:-(
Deli80 ja zrobiłam tak samo jak ty, co miesiąc przelewam stałą kwotę na konto dla maluszka. Jak bym miała kupic wszystko w jednym miesiącu przy tych cenach to bym chyba musiała bank okraść
A tak to wiem że co miesiąc coś tam zawsze więcej odłożone jest.
Tak sobie myślę że jak pójdę na L4 to od maja zacznę powoli kupowac niektóre rzeczy, żeby póżniej na raz nie kupować wszystkiego. Niektórzy mówią że się nie kupuje tak wcześnie, bo różnie może być, ale w praktyce to zawsze lżej dla porfela...
Deli80 ja zrobiłam tak samo jak ty, co miesiąc przelewam stałą kwotę na konto dla maluszka. Jak bym miała kupic wszystko w jednym miesiącu przy tych cenach to bym chyba musiała bank okraść
A tak to wiem że co miesiąc coś tam zawsze więcej odłożone jest. Tak sobie myślę że jak pójdę na L4 to od maja zacznę powoli kupowac niektóre rzeczy, żeby póżniej na raz nie kupować wszystkiego. Niektórzy mówią że się nie kupuje tak wcześnie, bo różnie może być, ale w praktyce to zawsze lżej dla porfela...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
bo ja jak Deli i Joan zaczęłam oszczędzać, ale jak tak dalej pójdzie to na niewiele mi starczy:-(