reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mi się też podobają turystyczne cena w sumie prawie taka sama jak łóżeczka. Ale po rozmowie z mamami na forum chyba zostanę na drewnianym. Podoba mi się takie :-):-):-):-) inne niż tradycyjne. Tylko ciemniejszy brąz.
Deli80 to ty masz podobny gust do mnie patrzę:-D Łóżeczko śliczne!
Strasznie mi się podoba:-)
Ja się jeszcze zastanawiałam nad BABY VOX bo zdarzają się im wyprzedaże i można za 399zł kupić łóżeczko drewniane, które potem przerabia się na zwykłe łóżeczko.

BABY VOX sklep internetowy - meble dziecięce, wózki dla dzieci, dodatki do mebli, meble dla dzieci

reklama
Efe bardzo ładne. Później przyda się przeróbka, bo dzieci czasami nie chcą spać później w łóżeczku i wymyślają. Córka mojej koleżanki zaczęła spać na podłodze i za nic w świecie nie chciaa do łóżeczka. A miałam wtedy około 2 latek. I musiała do sklepu po łóżko jechać, bo miała cyrk w domu.

Deli moja natomiast koleżanka w ekspresie kupiła drugie łóżko (z tych co rosną razem z dzieckiem), gdy starsza córka po obudzeniu się rano wstała po cichutku i usiadła sobie na poręczy łóżeczka drewnianego młodszej siostry. Jak runęła w dół to rozwaliła sobie głowę. Na szczęście prócz blizny nic więcej się nie stało, ale koleżanka strachu się najadła co niemiara.

Deli ja pewnie nic innego robić nie będę tylko siedzieć w sieci i szukać mebli, ciuszków i całej reszty. Jak mieliśmy kupić pralkę to 3 miesiące szukałam w sklepach internetowych. To samo było z komórką jak mi się umowa kończyła. Mój to się ze mnie śmiał, że zanim się zdecyduje to już tej akurat w ofercie nie będzie. Ale ja zawsze kupowałam "bo ładne" i potem żałowałam. Więc w końcu się nauczyłam jakoś rozmyślnie to robić. Choć kupowanie "na wariata" też mi się jeszcze zdarza:-D

reklama
Moj syn ani jeden ani drugi w lozeczku nie chcieli spac. Malego karmilam piersia no to siup go mialam w swoim lozku, ilez to razy zasnelam karmiac go:wściekła/y:Niestety spi ze mna nadal. Teraz chlopakom kupilam lozko pietrowe, z zabezpieczeniami, na dole tez i zamierzam malego przyzwyczaic tam spac.
A corunia bedzie pewnie ze mna spac, choc lozeczko stoi, drewniane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry