reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mi wysło 57 % na dziewczynkę.
Co to wagi to przytyję niby 13,5 kg :-( ale w tej chwili już się na zgadza bo powinnam mieć kilka kilo więcej a ja nie przytyłam jeszcze nic.
Ta komoda z wanienką bardzo fajna, tylko że wanienka to raczej na długo nie starczy, slyszałam że one są niewielkie.
Może jakaś mamusia korzystała to się wypowie :tak: ja nie mam doświadczenia wogóle:sorry2:

reklama
Deli tak mysle ze bedzie wygodnie, po porodzie to kregoslup boli schylac nie bedziesz sie musiala, sama nad tym pomysle bo tez mi sie przyda taka rzecz, nigdy nie mialam i zaluje

Ja na początki tez korzystałam z takiej przenośnej wanienki. Miała fajne stabilne nóżki i odpływ wody, że można ją było wylac do wiadra i nie dzwigac całej wanienki. To było bardzo wygodne. No i nie trzeba się schylac. Ale jak tylko synek zaczął siedzieć to przenieśliśmy sie do głębokiego brodzika.

Teraz to chyba od razu zacznę w wannie kąpać. Albo będę wkładac taką małą wanienkę do dużej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasia napisała: Deli tak mysle ze bedzie wygodnie, po porodzie to kregoslup boli schylac nie bedziesz sie musiala, sama nad tym pomysle bo tez mi sie przyda taka rzecz, nigdy nie mialam i zaluje

No właśnie z tego powodu zaczęłam szukać czegoś takiego. Bo nie będę miała gdzie wanienki kłaść. Wannę mam dużą i nie nakładki z wanienką są za małe. Więc szperam co może być innego. Łóżka nie mam wysokiego, więc przewijać będę na łóżeczko z dodatkowym przewijakem.

A od którego miesiąca dzieciaczki siadają?

A do przytycia mam 13 kilo. Tyle co poprzednio.

Jakos tak od piątego, szóstego. O ile dobrze pamiętam :-D

A to przez sześć miesięcy będę korzystać.
Więc w sumie pieniądze nie będą wyrzucone. A to podobno też ma dodatkowo wężyk żeby z wodą wanienki nie nosić.

Czy mnie oczy już siadają? Wszystko dla niemowląt kosztuje ponad 100zł:szok:
Właśnie znalazłam ten twój przewijak Deli i on prawie 200zł :szok: Czy tu normalnie nie da rady majątku nie wydawać? Ja to poproszę jakąś doświadczoną mamę o założenie tematu na czym można zaoszczędzić bo mnie już ciarki przechodzą na samą myśl.
Jak widzę te ceny to poprostu się zastanawiam czy w totolotka nie zagrać:-(

Czy mnie oczy już siadają? Wszystko dla niemowląt kosztuje ponad 100zł:szok:
Właśnie znalazłam ten twój przewijak Deli i on prawie 200zł :szok: Czy tu normalnie nie da rady majątku nie wydawać? Ja to poproszę jakąś doświadczoną mamę o założenie tematu na czym można zaoszczędzić bo mnie już ciarki przechodzą na samą myśl.
Jak widzę te ceny to poprostu się zastanawiam czy w totolotka nie zagrać:-(
No niestety ceny powalają. Znalazłaś najtańsze reszta ponad 300 zł. Dlatego założyłam sobie osobne konto dla malca by mi na wszystko starczyło. Dla mnie lepiej odkładać co miesiąc niż później hurtowo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry