reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To paskudy jedne materialne i tyle:wściekła/y:
Ja jestem jedynaczką i całe życie marzyłam o rodzeństwie. Na każdym etapie mojego życia! Od przedszkola do teraz! A w dzieciństwie oddałabym wszystkie zabawki za brata albo siostrę. Różne rzeczy się w życiu dzieją ale jak przychodzi nieszczęście to rodzina się jednoczy. I rodzeństwo wtedy jest niezastąpione.

To paskudy jedne materialne i tyle:wściekła/y:
Ja jestem jedynaczką i całe życie marzyłam o rodzeństwie. Na każdym etapie mojego życia! Od przedszkola do teraz! A w dzieciństwie oddałabym wszystkie zabawki za brata albo siostrę. Różne rzeczy się w życiu dzieją ale jak przychodzi nieszczęście to rodzina się jednoczy. I rodzeństwo wtedy jest niezastąpione.

w 100% sie zgadzam z toba Efe. Mam siostre i stanowi dla mnie bardzo wazne wsparcie. Zawsze, gdy jej potrzebuje.

witam się i ja :-)
ja posiadam troje starszego rodzeństwa i bardzo się z tego powodu cieszę, a dla naszej kruszyny planujemy na pewno jeszcze siostrę lub brata :tak:
co do teściów, to u mnie na szczęście wszystko ok, na wieść o wnuku lub wnusi się bardzo ucieszyli, mama również, także nie mam z tym żadnego problemu
natomiast teściu strasznie marzy o wnuku-ciekawe czy mu się spełni? :-D

No ja obiecałam sobie że nie zmaluje takiego losu jak ja miałam swojemu dziecku. Jak wszystko pomyślnie się ułoży to 2 to minimum będzie! A co! Sobie prywatne przedszkole otworzę. W końcu pedagog jestem: )

reklama
No ja obiecałam sobie że nie zmaluje takiego losu jak ja miałam swojemu dziecku. Jak wszystko pomyślnie się ułoży to 2 to minimum będzie! A co! Sobie prywatne przedszkole otworzę. W końcu pedagog jestem: )

i tak trzymać,ja juz dwojeczke mam,ale zawsze kochałam dzieci i wiedziałam,że kiedyś i to trzecie sie pojawi;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry