• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry
Jeny ale wczoraj narobiłam. Zamówiłam wakacje w Portugalii. Ustawiłam wszystkie dane jak trzeba, ale płacąc nie sprawdziłam czy wszystko gra. No i okazało się że wakacje na kwiecień i lecimy z miejsca do którego nam jak najmniej po drodze:wściekła/y: Próbowałam odkręcać, więc mogą nam zmienić tylko datę. No nic, najwyżej pojedziemy dzień wcześniej bo to nad morzem, pospacerujemy trochę na plaży prześpimy się w hotelu i rano polecimy!
Trzeci dzień diety. Na razie -1.5 kg.
Pozdrawiam.

czesc :)
u nas juz +14 stopni.. Szok!
Zosia własnie łazi po mieszkaniu i sie obija.. :/ i tak jej się spodobało wstawanie że probuje przy meblach, przy mnie, przy wszystkim przy czym się da.. Oczy dookoła głowy trzeba miec..
Miłego dnia! Niedługo do babci jedziemy. Paaaaaa

witam niedzielnie

rubi witaj spowrotem i mam nadzieje,ze już na dłużej
Aneczka zazdroszcze spotkanka,bedziecie miały juz za sobą,nasze dopiero za tydzień,a my jak na razie wszystkie zasmarkane
u nas padało rano,a teraz na szczęście juz nie
miłej niedzieli

Aktualizacja
osób które fotki juz podesłały:
Kasia
izabela
Piwonia
aneta
deli
mewa
basia
natt(tu czekam na fotke jeszcze z mamusia)
oleńka
mika
baska
aga irl
mju
reksio
jestemjolka
neverend
maggie
megaczka
Malinka
Efe
Mola1
zulejka78

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny... witam niedzielnie:-D

my dzisiaj do znajomych na kawke wybywamy:-D:-D:-D
jeszcze dzis tate jedziemy odwiadzic:-D

bawie sie tymi pisankami co Anet pokazala... od tego skladania palcow nie czuje:-D:-D:-D:-D:-D
a skladania tez nie malo...:-D
mala ma siniaka na glowie:dry:usypiala z moim telefonem i jej spadl na glowe:dry:
ryku narobila ale zaraz zasnela... pozniej Wam wrzuce filmik z kapieli... troche ciemny bo swiatlo tam jak nie wiem co:dry::-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry