reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
I ja dziś z rana się witam ;-) nie wyspałam się, też dziś, głupie sny a potem się zbudziłam koło 5 bo pić się chciało i się wierciłam nie mogłam sobie miejsca znaleźć :/

Jakieś śniadanko przydałoby się zjeść

reklama
Witam się z rana :)
U mnie mokro za oknem. Po śniegu na szczęście zostało wspomnienie. Ucieszyłam się bo będę dziś na piechotę zwiedzać miasto.
A u was jak tam?

A u mnie tyle śniegu napadało przez noc, że chyba na nartach do sklepu pojadę :-)

Też nie mam jeszcze weny co by tu zjeśc na śniadanie hmmm

co dziwne ostatnio zjadłam płatki z mlekiem to mnie tak przeczyściło że hej :/

ogólnie zauważyłam że teraz wystarczy mi też tylko mały stres i biegne od razu do kibelka, przeczyszcza mnie, ciekawe czemu nigdy tak nie miałam

Dziś rano chodziłam robić wyniki, dowiem się dopiero jutro na wizycie co i jak... zobaczymy. To chyba z tego przejęcia jutrzejszą wizytą u G. te dziwne sny :-( Przedtem nic podobnego mi się nie zdarzało

Cześc Dziewczyny :-)U nas zima, przymroziło. Wrrrr, ja juz chce wiosne.

Ja mam za tydzień wizytę i już jakieś koszmary mi się śnią. Jednak stres jest.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no i jak tu się nie stresować jak tyle rzeczy na głowie, ehh a dzidzi odczuwa co najgorsze :wściekła/y:

u mnie ten śnieg się wściekł normalnie wczoraj nic nie było a dziś tyle go już i jeszcze pada i pada, a ja mieszkam na lekkim zadupiu, więc chyba naprawdę na nartach pojadę do sklepu, bo nie odśnieżane jeszcze nigdzie, albo takie rakiety by się przydały :-)

reklama
witam o poranku! Widze ze jest kilka rannych ptaszkow ;-)

U mnie pobudka byla brutalna - moj maz zapomnial nastawic sobie budzik i zaspal ;-) wiec jak sie obudzil, to rzucal sie po mieszkaniu tak, ze mnie obudzil...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry