reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć Dziewczyny .
Ale naprodukowałyście tego nie wiem czy wszystko nadrobię,ale będę się starać.Ja w poniedziałek mam usg nie mogę się już doczekać.
Cieszę się ,że u Was wszystko w porządku z fasolkami.I żadnej juz nie ubyło:tak:.
U mnie nadal remont ,a do tego mam ograniczony dostęp do internetu,ale postaram się Was czytać na bierząco.Pozdrawiam

witam i ja z rana,miałam rano klopoty z siecia,ale nareszcie sie udało i jestem,a u nas przez noc napadalo tyle śniegu że bede do szkoły ze starszą sie przedzierała i nadal sypie:szok::szok::szok:
ja juz po sniadanku,zaraz tylko kawusie sobie zrobię

fajny był doktorek,ja w nocy oczywiscie dziwne sny potem miałam i rzeczywiscie ten pierwszy dawa do myślenia:crazy:

jak dobrze,że dzisiaj juz piątek:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z uwagi na fakt, że w domu obecne są bułki cebulowe, a one raczej z dżemem truskawkowym będą beee, to zrobię sobie z pomidorem. Zupełnie jak Kasia! Tylko te pomidory są takie paskudne (wcale nie pomidorowe!) i wkurzam się na siebie, że dziecinie taką chemię serwuję:wściekła/y:

Aneczko jakbyś zobaczyła mnie w akcji lodówka to byś się uśmiała na maksa. Otwieram....zawsze czymś twarz zasłaniam....chwytam i zamykam. Jakieś 2 sekundy. Wdech....i następna rzecz.:-D:-D:-D:-D

Witajcie Sierpnióweczki
Trochę zaniedbałam zagladanie tutaj, musiałam ograniczyć, bo jak chwilowo innych atrakcji brak, łatwo się uzależnić.
Cieszę się razem z Wami dobrymi wynikami i wspólczuję cierpiącym.Też przeżyłam dziś horror, kupująć wędliny. Podziwiam te, które muszą kupować i gotować rodzince i są wrazliwe na zapachy. Przyjeżdża mój braciszek, więc byłam zmuszona pójść do rzeźnika.Musiałam wyjść z kolejki i uśiąść na oknie, bo zbieraliby mnie z podłogi.

W porównaniu z Wami to tylko mdłości, ścisaknie kibelka, wrażliwość na zapachy i przerażająca słabość, ale doszłam do przerażających wniosków. My czekamy na maleństwa z utęsknieniem i jesteśmy w stnie wszystko znieść, dla jego dobra. Jednak te, które są w niechcinej ciąży...i stąd aborcje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry