reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam,
wróciłam ze szkoły i odrazu weszłam żeby przeczytać. Oczywiście się poryczałam!
Kasia buziaki dla chłopaków! Strasznie fajnie, że chłopcy zadowoleni- przede wszystkim komunista:-)

I z tego wsyztkiego nie wiem co miałam napisać.....

aaaa...Mika a próbowałaś z olbas oil?? ja kropie małej troszkę pościel, wtedy lepiej jej się śpi, a ostatnio to nawet rano obudziła się bez kataru :-)

reklama
Witam,
Kasia buziaki dla chłopaków! Strasznie fajnie, że chłopcy zadowoleni- przede wszystkim komunista:-)

aaaa...Mika a próbowałaś z olbas oil?? ja kropie małej troszkę pościel, wtedy lepiej jej się śpi, a ostatnio to nawet rano obudziła się bez kataru :-)

o widzisz zapomniałam o Olbasie i jeszcze Pulmex Baby do smarowania

Kasiu chłopaki super się bawią prezentami!!

Mój mały śpi.Uderzył się w główke 2 razy-nie utrzymał równowagi i poleciał jak siedział do tyłu a był na podłodze:sorry: i płakał dałam cycusia i zasnął.
ja zrobiłam ciacho posprzątałam całą chałupe i dopiero czuje że się zmęczyłam nadwyrężyłam ręke i boli mocniej:eek:
Mykam już odpoczywać zaraz mąż wróci i coś musze mu do zjedzenia naszykować a mi się nie chce.

życze miłego wieczoru i spokojnej nocki
PA do jutra!!!

oj Malinka nie przepracuj się, zwłaszcza po tym wypadku oszczędzaj przez troche rękę

mnie nikt nie zmusi do robienia obiadu jak nie mam na to ochoty; zawsze mam pesto w lodówce i w razie co wystarczy ugotować makaron tylko :) zresztą, uważam, że jedynie dziecku MUSZĘ ugotować, mąż ma ręce i moze sobie sam zrobić:)

się poryczałam..
Kasiu super że chłopcy się cieszą! :) niech im służy wszystko! I sredeczne uciski zwłaszcza dla Kuby! :)
Super zdjęcia :) Radosc dziecka jest bezcenna!!
Czesc tak w ogole. Zosia się z tatą bawi a ja nadrabiam zaległosci :] miłego wieczorku!

Witam,

o dzieki musze kupić nie uzywałam jeszcze tego :-)

o widzisz zapomniałam o Olbasie i jeszcze Pulmex Baby do smarowania

Pulmex uzywałam nacierałam klatke i plecki, była poprawa ale na krótko :-(

oj Malinka nie przepracuj się, zwłaszcza po tym wypadku oszczędzaj przez troche rękę

mnie nikt nie zmusi do robienia obiadu jak nie mam na to ochoty; zawsze mam pesto w lodówce i w razie co wystarczy ugotować makaron tylko :) zresztą, uważam, że jedynie dziecku MUSZĘ ugotować, mąż ma ręce i moze sobie sam zrobić:)

Andariel mam takie samo zdanie,ale ja niestety MUSZE :/ i bardzo mnie to irytuje,ale coz,taka moja rola,siedze w domu,wiec innego wyjscia nie mam ...a teraz tymbardziej...musze gotowac dla trzech chlopa,normalnie mam juz tego dosc,ledwo oczy otworze to juz mysle co ZNOWU gotowac :crazy:
Jak poogladalam jak chlopaki Kasi sie ciesza z prezentow to az cieplo na serduszku sie robi :tak: Tak,radosc dziecka jest bezcenna...

Andariel mam takie samo zdanie,ale ja niestety MUSZE :/ i bardzo mnie to irytuje,ale coz,taka moja rola,siedze w domu,wiec innego wyjscia nie mam ...a teraz tymbardziej...musze gotowac dla trzech chlopa,normalnie mam juz tego dosc,ledwo oczy otworze to juz mysle co ZNOWU gotowac :crazy:
Jak poogladalam jak chlopaki Kasi sie ciesza z prezentow to az cieplo na serduszku sie robi :tak: Tak,radosc dziecka jest bezcenna...
ja mam to samo już wieczorem kładąc się do łóżka mysle, co zrobić na jutro na obiad, a ciężko bo dzieciaki wybrzydzają i kazdy by chciał co innego a ja restauracją nie jestem i nie mam menu dla każdego z osobna, masakra :wściekła/y:

reklama
Ja tez siedze i rycze(dobrze ze dzis bez makijazu bylam:-D).....zastanawialam sie w ciagu dnia kiedy do Kasi paczka dojdzie,ale czasu nie mialam zeby zajzec wczesniej....:sorry2:

Kasiu,ciesze sie bardzo ze sie wszystko dzieciaczkom podoba.....to najwazniejsze,no i fajnie ze niespodzianka sie udala :tak::-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry