reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja mam to samo już wieczorem kładąc się do łóżka mysle, co zrobić na jutro na obiad, a ciężko bo dzieciaki wybrzydzają i kazdy by chciał co innego a ja restauracją nie jestem i nie mam menu dla każdego z osobna, masakra :wściekła/y:

u mnie podobnie,teraz mam jednego wybrzydacza mniej to deczko prościej,ale to wymyślanie czasami jest dobijające
Anet a gdzie fotka w nowej fryzurce?? czy może przegapiłam coś ;-)

ja tez nie widzialam fotki
a ja dzisiaj pozwoliłam sobie na 2 łyczki czerwonego wina bo mąż mnie namówił,mam nadzieje ze małej nic nie bedzie

Ja wlasnie ide klasc malego spac. Cos mi dzis nic nie chcial pic:-( moze z 30ml wypil przez caly dzien:-(
Mam nadzieje ze jurto tez bedzie taka piekna pogoda bo chcem przejsc sie nad morze. A teraz burza z piorunami u nas ale nadal 23stopnie :-)
A tak wogole to ciesze sie bardzo ze sie ta niespodzianka dla Kubusia udala. Jak sie widzi takie szczesliwe dzieci to az sie serce raduje:-) Zajrze jeszcze pozniej:-)

Ja wlasnie ide klasc malego spac. Cos mi dzis nic nie chcial pic:-( moze z 30ml wypil przez caly dzien:-(
Mam nadzieje ze jurto tez bedzie taka piekna pogoda bo chcem przejsc sie nad morze. A teraz burza z piorunami u nas ale nadal 23stopnie :-)
A tak wogole to ciesze sie bardzo ze sie ta niespodzianka dla Kubusia udala. Jak sie widzi takie szczesliwe dzieci to az sie serce raduje:-) Zajrze jeszcze pozniej:-)

to p[ozazdroscić pogody,bo u nas chłodno
dopołudnia w sumie nie padało,ale jak chciałam popołudniu wyjść bo miałam chwilke wolną to sie rozlało

Cudownie! Radość dzieciaków to rzecz bezcenna! :-D:-D:-D:-D

Dziewczyny a pamiętacie akcję laktator? Ha! same odczarowałyśmy myślenie, że ludzie sobie nie pomagają! Brawo dla nas! :tak:

U nas dzis też było ciepło, no ale ja się w szkole gniłam, a młoda z dziadkami była na spacerze(dla Zośki to pradziadki:-) ), mój tata to się nie czuje dziadkiem i powiedział, że chce być dla Zosi Jackiem :-)

Ja to mojego mena już przyzwyczaiłam, że czasem coś zrobie, ale jak nie ma czasu to nie ma obiadu. I tak a to do jednych rodziców się wkręcimy a to do drugich,a jak chce coś zjeść to przecież też sam może sobie ugotować :-)

Cudownie! Radość dzieciaków to rzecz bezcenna! :-D:-D:-D:-D

Dziewczyny a pamiętacie akcję laktator? Ha! same odczarowałyśmy myślenie, że ludzie sobie nie pomagają! Brawo dla nas! :tak:

Pamietam, pamietam az wstyd teraz pomyśłeć.
Dla cierpliwych niedługo bedzie filmik

Kuba oczywiście siedzi w telefonie a na glowie sluchawki i MP. dzis wyjątkowo posiedzi do 22 niech sie spokojnie pobawi. Dzis miał wyjątkowo udany dzień bo dostał równiez od pracodawcy męża 50zl i duza czekolade. Zaraz poleciał kupic karte do telefonu i słodycze dla siebie i brata. Dziekuje wam za ten piekny dzień. Filmik jak mówiłam urwany niestety bo bateria padła i głos cos szwankuje pod koniec

KASIA to Kubuś ma dziś super dzień dziecka! Kurcze dziewczyny zobaczcie jak niewiele potrzeba, żeby kogoś uszczęśliwić :-D Eh ucałuj te swoje chłopai od nas (poza mężem - sama całuj ;))!

reklama
KASIA to Kubuś ma dziś super dzień dziecka! Kurcze dziewczyny zobaczcie jak niewiele potrzeba, żeby kogoś uszczęśliwić :-D Eh ucałuj te swoje chłopai od nas (poza mężem - sama całuj ;))!
Ma wspaniały dzien nigdy nie widziałam go tak szczęśliwym a naprawde nie jest materialistą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry