Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja mam to samo już wieczorem kładąc się do łóżka mysle, co zrobić na jutro na obiad, a ciężko bo dzieciaki wybrzydzają i kazdy by chciał co innego a ja restauracją nie jestem i nie mam menu dla każdego z osobna, masakra![]()
Anet a gdzie fotka w nowej fryzurce?? czy może przegapiłam coś ;-)
Ja wlasnie ide klasc malego spac. Cos mi dzis nic nie chcial pic:-( moze z 30ml wypil przez caly dzien:-(
Mam nadzieje ze jurto tez bedzie taka piekna pogoda bo chcem przejsc sie nad morze. A teraz burza z piorunami u nas ale nadal 23stopnie :-)
A tak wogole to ciesze sie bardzo ze sie ta niespodzianka dla Kubusia udala. Jak sie widzi takie szczesliwe dzieci to az sie serce raduje:-) Zajrze jeszcze pozniej:-)
Cudownie! Radość dzieciaków to rzecz bezcenna!
Dziewczyny a pamiętacie akcję laktator? Ha! same odczarowałyśmy myślenie, że ludzie sobie nie pomagają! Brawo dla nas!![]()
Ma wspaniały dzien nigdy nie widziałam go tak szczęśliwym a naprawde nie jest materialistąKASIA to Kubuś ma dziś super dzień dziecka! Kurcze dziewczyny zobaczcie jak niewiele potrzeba, żeby kogoś uszczęśliwićEh ucałuj te swoje chłopai od nas (poza mężem - sama całuj
)!