reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiu - fajnych masz tych chłopców! Cieszę się razem z Wami :)

Dziewczyny strasznie się przeziębiłam. Już trwa to ponad tydzień a jest coraz gorzej. Już Hania dawno wyzdrowiała a ja się męczę dalej, dziś zaczęło mnie boleć ucho... Wczoraj byłam u lekarza ale nic specjanego nie wymyśliła - no a dziś to ucho i katar ropny - pewnie zatoki... Ibuprom zatoki nie pomaga...
jutro znów idę do tego lekarza bo boję się o jakieś powikłania... i nie mam co z dzieckiem zrobić bo mąż do pracy musi chodzić a moja mama też chora... ech.

reklama
Pieknie mój syn własnie odrabia lekcje!!!!!! Z tego wszystkiego nie odrobił, ja nie wiem jak on jutro zamierza do szkoły iśc
Zylcia moze zapuśc kropelki do uszu? Zdrowiej
Dobranoc, choc ja jeszcze kapuste szatkuje brrrrrrrrr

Dzień dobry
mgła straszna aż świata nie widać
ale jak dla mnie dobry znak bo znowu będzie ciepło;-)

ostatnio mi z wrażenia raczkuje po nocy! Dziś po 1 i 4 musiałam ją położyć i przykryć, bo sobie siedziała! Normalnie nie wstawałam do niej tyle jak była mniejsza co teraz!:-D

ach i jest jakiś plus oglądania bajek przez moją Gabi! Normalnie się rozgadała na całego! Widać dziecko potrzebuje towarzystwa dziecięcego:sorry2:

Kasiu mam nadzieję, że dobrze przespaliście noc?
Zylcia kuruj się!
Malinka jak ręka?

witam
ja dzisiaj widze światełko w tunelu wiec chyba uda nam sie wyjsć w końcu na spacerek
musze wyjsc bo mi zapasy pokończyły,zero deserków zero kaszek,a myszka jeść cos musi

Ja sie tylko przywitam i uciekam do obowiazków. Dodam tylko że Kuba sie dzis do szkoły nie wyspał:sorry2:A rano wchodze do pokoju a Kuba co siedzie przy komórce.

Hej
Ja dzis też mam zamiar wyjśc na spacerek bo lodówa pusta, Karolci też pare rzeczy musze kupić, a narazie jest pochmurno chyba na jakaś burze sie zanosi, bo duszno strasznie :happy2:
Efe, Karolinka tez mi czasem w nocy siada, wstaje, chce gadać, tez czasem wstaje po kilka razy :tak:
Kasiu, Kuba musi się nacieszyć, bądź wyrozumiała hi hi :-D:-D:-D

Miłego dnia ;-)

Hej
Ja dzis też mam zamiar wyjśc na spacerek bo lodówa pusta, Karolci też pare rzeczy musze kupić, a narazie jest pochmurno chyba na jakaś burze sie zanosi, bo duszno strasznie :happy2:
Efe, Karolinka tez mi czasem w nocy siada, wstaje, chce gadać, tez czasem wstaje po kilka razy :tak:
Kasiu, Kuba musi się nacieszyć, bądź wyrozumiała hi hi :-D:-D:-D

Miłego dnia ;-)

Mika ty tez musisz byc wyrozumiała dla karolinki w koncu odkrywa tyle nowości ze czasu w dzień nie starcza;-)
Laski moze ja jestem do tyłu z technika ale własnie wgrałam Kubie bajke auta na te MP5 jak wróci to chyba zwariuje z radości, ja nawet nie wiedziałam ze takie cos istnieje:szok:Zrobiłyście mu tyle radości. Dobra zmykam bo bigos przypale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Całuje

reklama
Witam
Troch nieprzytomna bo upał i Jagoda znowu w nocy czadowała. Już drugą noc się budzi ok. 4, małż jej robi mleko a ja próbuje uciszyć cyckiem z którego nic nie leci. A ona co? Wymyśliła sobie że będzie wstawać z siadu i tak w kółko. W końcu padła po godzinie głową w bnaszych nogach. Dwa razy ją przestawiałam bo byłam pewna że śpi juz twardo, a tu wstaje mi i odwraca się z powrotem. Masakra, dopiero za trzecim razem dała się przenieść w odpowiednie miejsce. A najlepsz ze byłyśmy długo na placu zabaw, wyszalała się wieczorem, i oczywiśćie nie chciała spać tylko trenowała wstawanie do 22.30!
Więc Efe możemy sobie rączki podac. Teraz trenuje ryki i płacze, i sprawdza czy reaguję. No nic idę ją nakarmić bp choć to jeszcze nie jej pora to mi łeb odpadnie. Narazie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry