Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej
Ja dzis też mam zamiar wyjśc na spacerek bo lodówa pusta, Karolci też pare rzeczy musze kupić, a narazie jest pochmurno chyba na jakaś burze sie zanosi, bo duszno strasznie
Efe, Karolinka tez mi czasem w nocy siada, wstaje, chce gadać, tez czasem wstaje po kilka razy
Kasiu, Kuba musi się nacieszyć, bądź wyrozumiała hi hi
Miłego dnia ;-)
czy jest coś takiego, jak depresja poporodowa 9 miesięcy później? bo ja to chyba mam... nie potrafię się opanować, strasznie szybko się denerwuję, brakuje mi cierpliwości nawet dla małej (o zgrozo!), wciąż chce mi się ryczeć i czuję, że wszystko mnie przerasta; absolutnie wszystko(( najchetniej bym siadła w kąciku i zasnęła na bardzo długo
aaa to jeszcze nic Asia kiedyś wykorzystała chwilke mojej nieuwagi, jak się zorientowałam że jest w łazience lece a tam łazienka calutka wysmarowana moją najlepszą pomadką, oczywiscie ona tez wysmarowana, ale miała ubaw :-)u nas tez właśnie duszno i na popołudnie burze zapowiadaja wiec licze,ze uda nam sie spacerek wcześniej zaliczyć
moja tez ostatnio budzi sie w nocy od razu siada,wstaje i trzeba wstawac do niej,wogole spała mi juz ładnie a znów jakiś koszmar jest,mam nadzieje ze to minie bo chciałabym sie w końcu raz wyspac porządnie
hihi extra sie wysmatrowała i od razu przypomniał mi sie siostrzeniec,który miał wiecej bo ponad roczek jak dorwał krem i całe nogi ,rece i buzie wysmarował tak,ze nie było go widać zrobił sie taki bieluch z niego
aaa to jeszcze nic Asia kiedyś wykorzystała chwilke mojej nieuwagi, jak się zorientowałam że jest w łazience lece a tam łazienka calutka wysmarowana moją najlepszą pomadką, oczywiscie ona tez wysmarowana, ale miała ubaw :-)