dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Iza jeszcze szukamy ale chyba Jastarnia albo Kuźnica...choc to jeszcze nic pewnego:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No właśnie zastanawiam się czy jest sens zabierać wózek na plaże bo młoda może iść spać jak coś w tym namiociea żeby dojść na plaże to mogę ją w chuste zapakować.
Powiem szczerze, że się troche boje tych naszych pierwszych wakacji:-)
) upał się robi.Efe,to ja ma z tym wstawaniem tak od piatku....caly czas cwiczy skubana...az dziwie sie ze znajduje czas na jedzenie
Skubana nauczyła się stawać bez trzymanki i to teraz taka atrakcja że się wyciszyć do spania nie mogła!

Alez zazdroszcze zakupow,tez musze sie wybrac,ale jakos czasu brak , no i pieniazkow...ehhhha ja dopiero zaglądamwczioraj wiekszość dnia poza domem, niestety w centrum handlowym... ale moja córcia byla grzeczna jak aniołek! w żaden sposób nie przeskadzała w zakupach, była spokojna, uśmiechnięta - normalnie miód! dzielna dziewczynka, bo przyznam, że ja po 6 godzinach w tym zgiełku miałam dymiącą czachę... kupiliśmy małej majtadaski - w 3pakach, takie z HelloKitty nawet ma jakieś
ciekawe czy się przydadzą teraz (jak nie, to kiedy indziej); no i jakies przeceny w 5-10-15 były, więc nie mogłam się powstrzymać od kupienia małej paru fatałaszków
a dziś głównie spacery, bo pogoda cudna; i plac zabaw zaliczony, ale było radochy z bujania![]()