witajcie po 2tygodniach przerwy!!!
wyjazd nad morze udanyod 8.00 do 23.00 byłam do dyspozycji dzieciaków, dobrze ze mama była to choc troszke mi pomogła, brakowało mi męza no ale cóż;-) niczego wiecej mi nie brakowało dogadzałam sobie jak mogłam goferki, lody buleczki na plazy i piwko na swiezym powietrzu

przytyłam 1,5kg na tym wichcie ale co tam hihihi
Alicja ma drugiego zęba, własnie siedzi obok mnie i wali kupacza smierdzacego masarkrycznie! zaczyna powoli wstawac a tak to dalej przemieszcza się jak inwalida
Angelinka jeszcze 2 razy do przedszkola i caly lipiec bedzie ze mną.
Rafał dostał promocje do 5klasy z wynikiem 4,0:-) jestem z niego bardzo dumna! ale na dzien przed wyjazdem dałam mu mój strary telefon w stanie idealnym sony ericsona i co? poszedł z nim na dwor i zgubił!!!!!!!!!!! kuźwa z dupy to takie mu wióry leciały ze szok, ma powiedziane ze do 18roku zycia telefonu miec nie bedzie o !
a teraz wiesci o Starszym, tydzien przed koncem roku rada pedagogiczna usunęla go ze szkoły bez mozliwosci powtarzania w tej samej szkole klasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak się o tym dowiedział to skwitował to tak: ale mnie zrobili! i monę miał nie tęgą...no ale coż szlag by to trafił jako niepełnoletni muszę z nim szukać kolejnej szkoły i starac się by go przyjęli w drugim naborze... siwa jestem juz cała!
na koniec: mąż zgubił 3tyg temu obrączke

troszkę mi przykro ale między nami jest tak cudnie ze mu to wybaczyłam hihihi od miesiaca czuje jakbym się zakochała na nowo

tak to ciągle nas nie ma, pracuje na ogrodku działkowym by go sprzedać, mam pęhcerze na rękach i nogach ale dam radę, kasa potrzebna na wpłate na samochód bo nasz fordzik klapnąl całkiem i jeździmy pozyczonym.
oj ale się rozpisałam ale potrzebowałam tego..
pozdrawiam wszystkie i przepraszam ze nie odniose się do nikogo, T czytam na bieżąco tutaj wpadam na chwilunie....