reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Iwonko,co sie znow stalo?
Efe,moja miala dluzsze drzemki niz po 40 min,bo wszystkie byly ponad godzine...a teraz jeszcze sie walesa,na szczescie po lozeczku,ale zaraz powinna pasc,bo jak nie to ja oszaleje...ehhhhh...jutro nie dam jej usnac 3 razy:no:
Wlasnie maz na necie sprawdzal pogode...(u nas na lublinie)i wiecie co,na nastepny tydzien nadaja upaly ponad 30 stopni:szok:...nawet pisalo ze moze dojsc do 37 :szok:....bosze,chyba sie podusimy:baffled:
Ja tez juz powiem dobranoc,bo cosik padnieta jestem
Dobrej nocki wszystkim...no i Iwonko usmiechnij sie:tak:;-)

reklama
Witam wieczornie.
Dominisia śliczne sandałki, a co do stroju, to przy moim rozmiarze 18, no nie wiem czy to 48 czy 50 polskie, problemu nie miałam bo tu takich jak ja więcej, ale niestety tylko dwuczęściowe, takie z górą bluzeczką i majteczkami. Miałam wizję mojego wylewającego się brzucha spod bluzeczki. Więc pojachałam w starym czarnym,przyciągającym słońce.
Baśka super że już po gipsie.
Kasiu współczuję, co za ludzie w tej firmie!

Oj kochana wizja mojego wielkiego brzucha na plaży też mnie przeraza i myśle poważnie o zakupie jednoczęściowego. Ale niestety moje cycki w żadne mierzone dziś kostiumy się nie mieściły, więc czeka mnie wycieczka albo do wawy albo do piaseczna gdzie maja duże rozmiary(i ceny takowych również, niestety). Przejrzałam net i podobają mi się z Freyi:zawstydzony:

Efe Zocha też sie w Befado nauczyła odpinać rzepa, tu próbowała ale już tak łatwo nie poszło:-) no i nawet jak odepnie to nie spadną bo te paski są skórzane(tak jak całe buciki) i są w miare sztywne i nie przesuwają się w poróbnaniu z materiałowymi paskami w befado.

Dobranoc:-D

Ostatnia edycja:
bry :-) zasadniczo mogłam nie wyłączac komputera... Jak tylko wlazłam do wyra to Monia się obudziła :-( i tak się co 20-30 minut scenka powtarzala :-(
ja wstała przed 3:00 to zasnęła dopiero o 4:30 :-( 1,5 godziny kolysania i śpiewania z bolącym gardłem... jak już ja uśpiłam to myślałam ze pospi do 7:00 chociaż... ale...panna M zarządziła pobudkę o 6:18 :-(

ledwie na oczy patrze... teraz sie zatarabaniła do Jaśka do pokoju...aaaaaa bo Jasiek też mi się w nocy obudził, twierdząc że dalej już sam spać nie może...zapakowałam go do wyrka do taty a ja potem położłam się w jego łózku...146 cm ale zawsze pozycja horyzontalna ;-)

OK...lece interweniować bo "mama, ona mi zabiera zabawki" :-)

do potem ;-)

Rubo jak ty masz taki dobry humor przy takim nocnym wstawaniu to ja się normalnie nadziwić nie mogę:szok:
U nas Gabrysia wstała o 5:50 bo oczywiście wczoraj tylko pół butli z kaszą zjadła i głód się odezwał. Dałam mleka i śpi dalej ale ja już oczywiście nie mogę:-( Mojego do pracy wyprawiłam i piję podwójną kawę:baffled:
Zastanawiam się w co ja dziecko ubiorę jak u nas taki skwar:confused:
Chyba tylko jakąś kieckę na ramiączkach albo rampersy?

Kasiu i co?

Anet ja bym na południu takich upałów nie wytrzymała! Jakbym miała miejsce to bym powiedziała pakuj dzieci i przyjeżdżaj! Jezior ci u nas dostatek:-D

Iwonko co jest?

Hej
No nic Efe mąż do południa jedzie do tej firmy krzak, zobaczymy co powiedza na ewentualny ekwiwalent za 4 miesiace bez pracy, bez pieniedzy za zaległy urlop, oraz ekwiwalent za rozłakowe, czy mimo tego nie beda sie bac sadu.
Rubi maz wyjezdza w sobote nie ma jak po adwokatach zreszta skad kase na to, to chyba troche kosztuje?
Miłoszek dzis niespodzianke mi zrobił i spał calutka noc bez mleka, no ale zebyscie widzialy ile on zjadł na noc:-p
Ja Efe tylko koszulke Miłoszkowi z krótkim i krótkie spodenki albo na samym pampersie. a wczoraj na all kupiłam mu taka fajna czapeczke z daszkiem a ztyłu płachta na karczycho
Rubi ale masz przerąbane.....
Iwonka głowa do góry co znów sie dzieje?

Azorku najlepsze zyczenia

Ostatnia edycja:
Kasia :-) to napisz mi na PW albo na gg jaką miał umowę, z jakiego paragrafu dali mu ta dyscyplinarke, jak to wszystko wygladało, jak płacili, czy mial urlop bezplatny...no wsio...spróbuje sie skontaktować z koleżanką :-)
no i podstawa...czy to była polska firma czy zagraniczna...

Efe :-) humor...??? no przeciez bez tego człowiek by zwariował... nie usiąde i nie będę ryczeć :-)
mój cel jest nastepujący: wyłączyc domofon, wyciszyc telefon, uspic młoda i tez sie walnąc do wyrka... :-)
teraz chce ja jeszcze chwilkę przetrzymać, dam jej kleiku i może pośpi z godzinkę...???

tylko nie wiem czy to zapalenie gardła z bezobjawowego nie przeszło w objawowe bo ma chrypkę :-( mnie też gardło boli a przyszło mi w nocy 1,5 godziny spiewac :-/ ze łazmi w oczach...

no i górna dwojka Moni wyłazi...moze dlatego taka marudna...???

edit: "jak placili" tzn czy terminowo a nie ile :-D

witam z rana:-)
zaraz się wybieram z Alą na ryneczek po zakupy bo potem skwar !!!

Efe moja wstaje o 7.30 chodzi spać o 20.30 i spi w ciągu dnia tylko raz:szok::szok: ok 1,5-2h.

Kasia trzymam kciuki za Wasze sprawy, nie dajcie sie!!

Ide do Aluta smieci zbiera:-D

reklama
Witam się i ja:-)
ale chyba na tym poprzestane bo moje dziecko nauczyło się przeraźliwie piszczeć i cały czas dziś piszczy a mi już łeb pęka:-(

Zocha śpi a ja tworze liste rzeczy potrzenych na wyjazd...ehhh dużo tego...

Aha no i zapomnialam powiedzieć, że młodej się wreszcie przebiła górna dwójka:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry