reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Andariel ja odgórnie zalozyłam i podaje pepti, ale wcina az sie uszka trzesa a przeciez feeee niedobre, najbardziej lubi z kleikiem kukurydzianym
Współczuje wiem co przechodzisz w sumie nie powinna drapac....wiem łatwo mówic, ale dziecku kuzynki zostały od tego blizny...

reklama
My dopiero z miasta wróciłyśmy:-)
młoda taki bałagan zrobiła, że to szok ale nie mam już siły dziś sprzątać.

Mój alergolog(wujek ) jak oglądał małą to zapytałam"czyli to nie jest atopowe zapalenie skóry" a on powiedział "to jest azs, najczęsciej jest tak, że azs= potocznie mówiąc skaza białkowa" wiec andariel może u was to jest alergia na nabiał.
U nas Zocha na pepti 2 leci, nie dostaje nic co ma w składzie białko mleka, podaje zyrtec i kąpiemy sie i smarujemy tak jak dawniej czyli w emolium i jest ok, plamy zupełnie ustąpiły(tfu tfu). Nawet zaczęłam podawać od nowa słoiczki z selerem i nic. Żółtka dalej nie podajemy, ale niektóre rzeczsy przecież zawierają więc pewnie też jest ok. No ale poczekam jeszcze z miesiac.

Ja się ino zameldować chciałam. Wróciliśmy. Jestem jednak tak zmęczona, że padam na twarz. Jutro opisze wszystko, ok? Nie gniewajcie się, ale podróż 8 godz w tym skwarze po prostu odmóżdża. Teraz ino napszię, że jest dobrze:)
Do jutra:)

Hello
Witaj Agniesiu! Dobrze że już jesteście cali i zdrowi. Czekamy na relacje z niecierpliwością:tak:
ja też odmóżdżona jestem i jutro nie ma bata idę cztery litery do jeziora wrzucić choćby miało z brzegów wystąpić:cool2:

Dzieciarnia mi pod oknem w piłkę gra i drze kopary! Co te dzieci o tej porze na dworze robią? Gdzie rodzice?
Ptak mi na okno narobił tak że całe skrzydło białe....nie no idę się przykryć kołdrą po uszy bo może jutro będzie lepszy dzień?

ps. Która tu moja koleżanka remontowała kuchnie?

FraniowaMamo ciesze się, ze jesteście spowrotem cali, zdrowi i zadowoleni:-)

Efe ja przed swietami bożego narodzenia remontowałam całe mieszkanie

Dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
cześć :-)
ufff jak gorąco... dobrze że w firmie mamy klimę bo inaczej bym chyba nie dała rady...ale juz pierwsze oznaki włączonej klimy wychodzą - boli mnie karczycho :eek:
w ogóle jak wracam z Zosinką od rodziców do domu to ona jest caaała mokra...a siedzi tylko w body... uroki samochodu bez klimatyzacji...:oo2:
FraniowaMamo fajowo że już z Krasnalkiem wróciliście ;-) zdaj koniecznie relację!!
jakoś nie mam weny dziś na pisanie.. poczytam inne wątki i biorę się za robotę...
Buzki!

reklama
Dobry dzień....choć już nie ma czym oddychać:wściekła/y:

Wiele nie napisze, bo zaraz się zbieram na dwór z dzieckiem. Bo potem się zamkniemy w domu i poczekamy do wieczora chyba.

Dominiczko potrzebuję inspiracji. Gdzie ty swojej szukałaś? Ja już katalog Ikea znam na pamięć. A muszę już mniej więcej kuchnię zaplanować i lepiej by mi szło gdybym miała jej obraz w głowie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry