reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

Dzieki dziewczyny, jedzenia zostalo co niemiara, chyba przesadzilam z iloscia:wściekła/y:Takze wszystkich zapraszam, tort tez zostal. Bigosu mam jeszcze tyle, ze szok. No troche jestem tym wszystkim zmeczona, ale maz dzielnie dzis synkiem sie zajmowal.
A od jutra nauka jazdy na rowerze:wściekła/y:

reklama
witam nowe twarze
doczłapałam z wizyty u rodzicow,teściowej i szwagierki i normalnie padm a do tego wściekle głodna jestem,mąz juz szykuje małe conieco
u teściowej spoko,uratował nas szwagier bo przyszedł z dziewczyną wiec nawet zleciało,potem poszliśmy na chwilkę do siostry męża na dół i widziałam sie z moja chrześnica,al mi urosła,żadko sie widujemy,ze wzgledu na choroby naszych dzieci
u nas nadal sypie i jest już pół metra śniegu,jutro niewiem jak do szkoły doczlapiemy sie

majaam wszystkiego najlepszego
Aneczka ale apetycznie ta karpatka wygląda\
Kasia ślicznie solenizant wyglądał i piękny torcik mieliście,a rowerek bombowy:-)

a teraz juz sie pożegnam do jutro,bo mnie jak zawsze brzuch boli,ale może po kolacji przejdzie,ale i tak zmęczona jestem tymi wizytami;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewczyny...ja dzisiaj padam ze zmeczenia tylko tyle ze nic dzisiaj nie robiłam:baffled: kochany mąz upiekł makowiec chociaz nie jestem pewna czy mak moge w ciazy?:confused: Kasiu świetny ten twój synek i dobrze wybrał:-D mój złapał sie za telefon i samochodzik wiec stwierdzilismy ze bedzie przedstawicielem handlowym:-D

ta karpatka i tort, same pyszności
pewnie bym się złościła, że też nie mam ciacha, ale m przyniósł z piekarni świeżutkie cieplutkie kruche ciasteczka, no i objadłam się za trzech:rofl2:
kaska, ratuluję udanej imprezy, i dobrze że jedzenie zostało, odpoczniesz od gotowania

dziś byliśmy u lekarza
dzidziusie oby dwa zdrowe, niestety chyba dwaj chłopcy:baffled::-:)sorry2:
ale i tak liczę, że może chociaż z jednego wyjdzie na koniec dziewczynka
średnice głowek mają 4 cm i 3,9cm

moja macica wielkości 20 tyg.:szok: ciekawe co będzie dalej

zdjęc chyba nie wkleję, bo tym razem wyszły niewyraźne, nie bardzo jest co oglądać, a dwóch szkrabów na raz niestety nie dało się ująć

Piwonia, dziekujemy:-)Biedny ten twoj brzuszek 24 idziesz do lekarza, czy mi sie wydaje? Spytaj o te bole:tak::-D
Roksana no wybral to co chcialam bo reszta mi nie pasowala, a tak to finansista na bank. Przedstawiciel handlowy tez bombowy zawod:-):wściekła/y:
emy.to fakt jutro znow obiadu nie robie:-)Mam nadzieje ze jednak jedno z blizniat okaze sie dziewczynka, to jeszcze wczesnie, moze jednak cos sie odmieni:tak::-DNajwazniejsze ze zdrowe:dry:

Witam, mam na imię Sylwia, we wrześniu skończę 37 lat, mam 11 letniego synka. Po tak długiej przerwie zdecydowaliśmy się z mężem na drugie dzieciątko i teraz czekamy - wg lekarza- do 25 sierpnia.
Czy jest na forum przyszła mamusia w podobnym wieku? A może jest też ktoś z Krakowa?
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny

reklama
Do góry