reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam w niedzielę...

Moja Mysza mi dziś tak płakała nocy ojej...O 2:30 obudziła mnie i dawaj czadu do 5 rano!
Coś ją bolało. Sądzę,że zęby, bo trójki górne z tylnymi do gryzienia tymi idą...
Dentinox w ruch i viburcol. Nawet herbatka owocowa a i tak spała z nami do rana...
Ale mąż się nią zajął, to się wyspałam...:)
Czasem nawet ma dobre pomysły:P
Teraz ją karmi, bo zaraz mykamy na urodziny kolegi Mani.

Witaj mamo Franusia:)

reklama
Hejo niedzielnie.

Własnie czekam z teściową ma nas nawiedzić :baffled:
Co do gryzienia to Karolince to sie jeszcze nie zdarzyło, za to jak mówię zrób ajka mamusi to czasem dostaje z "liścia" jak to moja starsza nazywa, czyli z otwartej :baffled:
coś chciałam jeszcze napisac ale moja mała sie gramoli na kolanka i zapomniałam.. ech :angry:

miłej niedzieli i zdrówka chorowitkom :-D

He he he, ale sie uśmiałam z małża. Sprzątał gary po obiedzie gdy podeszła do niego Jagoda z chęciom porwania taty do zabawy. A ten na to : kochanie tata jest teraz zajęty, zarabia na sex !

He he he, ale sie uśmiałam z małża. Sprzątał gary po obiedzie gdy podeszła do niego Jagoda z chęciom porwania taty do zabawy. A ten na to : kochanie tata jest teraz zajęty, zarabia na sex !
He,he...dobre....moj nawet nie pomysli o zmywaniu:baffled::baffled:,ale do sexu to pierwszy.....:-p...Efe,jak nic kop by mu sie przydal:-D
Ale dzis (w szoku az bylam) zabral dziewczynki na spacer,sam bez zadnych namawianek,czyzby tez na sex zarabial?:-D:-D:-D

co do gryzienia,to Karolcia nie gryzie(raz mnie tylko w brode ugryzla),za to bije strasznie,po buzi....Mika,cos te Karolinki nasze widze ze podobnie daja czadu....:-)...albo tez za wlosy ciagnie:dry:
Dzis znow ojca pogotowie zabralo....3 tygodnie w domu posiedzial i odnowa to samo,dusi sie strasznie ,ze nawet jednego kroka nie moze zrobic,nawet mowienie sprawia mu klopot....ehhhh....czekam na telefon od mamy,co i jak

Miranda uśmiałam się jak nie wiem...:]]]]]]]

ja już mówię dobranoc bo dziecko nie może zasnąć i chyba jej przeszkadzam
marud jeden

to kolorowych snuffffff
hmmmm i proszę ładnie mężom zapłacić

witam się z wieczora...

dopiero małą położyłam po kaszce,ale bez kąpieli,bo się zasiedzieliśmy u znajomych...
Echh...razem było siedmioro dzieci - co za przedszkole:DDD

Padam na dziops,bo się nalatałam...
No niezły sposób zarabiania na przyjemności, muszę zagonić, bo nici z ....:P
Anet - jesteśmy z Tobą.
Dobranoc:)))

reklama
zaraz 9 i żadna jeszcze nie zajrzała? nie często witam się pierwsza:)
pobudka 5:30 kurka jak w wojsku:/ kiedy mała się przestawi na tryb jesienno-zimowy... planowałam tej nocy nie karmić juz jej piersią, przygotowałam herbatkę w podgrzewaczu, a tymczasem nawyk robi swoje - tylko zaplakała, juz dostala co chciała... nie wiem jak my się odstawimy:) a czuję już, że chyba jest to dobra pora - dla nas obu;

śmiejemy się z malutkiej, bo przez te przeziębienia, co nas wszystkich dopadły, podpatrzyła jak dmuchamy nosy w chustki i teraz bierze chusteczkę, przykłada do noska i udaje że kaszle:) niestety nie wydmu****e gilków jak sempowa Ala:) a tak by wszystkim sprawę ułatwiła:)

no nic, zmykam "coś porobić"; miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry