Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej
Słonko nawet dzis swieci tyle że zimno, brrrr.
Spacer obowiazkowy w koncu to moja jedyna rozrywka
Miłosz w łozeczku sie kokosi ostatnio czesto tam włazi i przytula sie do podusi
Wstał przed siódma i teraz marudzi.
Hej!!
Anet Witamy po przerwie zaglądaj kiedy tylko będziesz mogła!!I najlepszego w rocznice ach żeby tylko maż pamiętał lepiej!!Dużo zdrówka dla Taty!
Mój nie gryzie ale bije po twarzy i szczypie koszmar tez nie idzie przetłumaczyc
Rubi Moniczke delikatnie cmoknij odemnie biedna bolało pewnie bardzo
I zdrówka dla Jaśka!
Miranda Twój mąż super powiedział no tekst miesiąca hihihihi
Andariel ja to już bym małego odstawiła gdyby nie te wychodzace zębole u nas też ciężko w nocy dać coś innego zamiast cycusia ukochanego oj będzie ciężko..........
Aga super że już w domku pisz jak będziesz mieć już chwilke co tam u Was!
Jejku żeby te chorubska już sobie poszły bo te dzieciaczki tylko się męczą!Zdrówka życzę!!
My dziś wstalismy po 8.Tomek humorek w miare gorzej ze mną........
Weekend był zabiegany i w rozjazdach ale miło było wyrwać sie z domu.
Witajcie mamuski!!!
U nas dzis slonecznie od rana,az chce sie zyc.....
Wykopki ziemniakow u nas,ja z Karolcia w domu siedze narazie,potem mam z tesciowa sie zamienic...ehhh...a myslalam ze mnie i w tym roku ominie....hi,hi.... Mika,za mna kawka chodzi juz od 2 tygodni,ale odkad mi cisnienie cos ckacze to jakos sie boje pic kawy....biore teraz leki od cisnienia,ale w srode ide do kontroli to sie zapytam czy mala czarna moge walnac,bo w sobote na wesele,to nie wiem jak wytrzymam cala noc bez kawy...ehhh
U taty nie wiem co i jak,dzis mama ma dopiero jechac do niego,przez telefon powiedzieli jej ze dostal tlen i jakis zastrzyk i narazie ok
O Anet to dobrze, oby tylko było lepiej.
W ogóle dzień dobry.
U nas wietrznie,ale mnóstwo zakupów do zrobienia,
MOPS do odwiedzenia i inne sprawy.
Dziś goście na obiad wpadają. Mam dużo pracy,
do tego pranie i okna chciałam umyć...Achhh
jestem dzis tak podniecona ze mam taki motorek w dupce ze zaraz eksploduje!!!!!!!!!
o 16tej wychodzimy juz drże na samą myśl o koncercie to juz moj 3koncert Stinga a jak kiedys udało mi sie po osobiscie z nim rozmawiac to ręki po uścisku nie myłam ze hohohoh
Anet łykaj leki i nie pij kawy ja 8miesięcy leczyłam swoje cisnienie i sie udało uregulowałam je i od 4lat mam spokój!
no to lece dalej pracować;-) a choróbska troszke odpuszczają mam nadzieje ze do konca tygodnia się z nimi uporamy
Anet daj znać co u taty!Musi byc dobrze!A Ty tez się oszczędzaj z ciśnieniem nie ma żartów!
Sempe udanej zabawy!!Poszalej i za mnie!
Dziewczyny która to ma ten rajd na komary do kontaktu??Bo mnie szlak trafi moj niby zamontował a komarów pełno!!Coś chyba nie tak niby swieci ta lampka ale jakaś pomarańczowa a nie czerwona i ja już nie wiem jak to ma działać szlak mnie trafi jak tego nie zrobie sama to nas komary zeżrą!!!!!