reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
nam z OPSu też się nic nie należy, bo zarobki przekraczają.... ehhh
dobry wieczór tak w ogóle :-)
u nas jakoś leci, Maja daje czasami czadu w dzień (chyba ta wychodząca dwójka daje jeszcze o sobie znać), a w nocy też się zdarzy ;-)
weekend minął nam intensywnie :-) szkoda tylko, że tak szybko zleciał :-(
anet, dużo zdrówka dla taty-współczuję i dla ciebie również :tak:
sempe, jak tam po koncercie? ;-)
wszystkim zakatarzonym i nie tylko dużo dużo zdrowia :tak::tak::tak:
pa

hej dziewczyny

he he panie bogaczki - Adas tez zasnął o 7ej dziś ale tylko dlatego ze jego połudnowa drzemka trwała 20 miniut, przerwana przez kuriera ktory przyszedl z nocnikiem

mju- u nas tez trojki idą- ślinienie jak u bokserka plus marudnosc ogolna
co do gryzienia to Adas ten etap miał jakies 3 miesiace temu i minął na szczescie , teraz tylko całuje ośliniony

Anet- z nadcisnieniem nie żartów, moj maz bierze tabletki regularnie i wyniki w normie ma
zdrowka dla taty

i wogole wszystkim zakatarzonym szybkiego powrotu do zdrowia
my ok -
jedynie co Adas boi sie rozgadanych krzykliwych dziewczynek- bylam wczoraj z wizyta i Adas praktycznie non stop płakał i uciekał przed 10 miesieczna Ingusia - mam nadzieje ze z tego wyrosnie bo inaczej wnukow sie nie doczekam ;-)

Mewa ciesz się, jesteś obecnie jedyną kobietą w życiu swego syna:)

kurcze, Mentalista leci, strasznie to lubię, ale jakoś nie potrafię się skupić na filmach z lektorem polskim:/ traci się cały klimat...

w związku z powyższym, najrozsądniej będzie udać się do sypialni:) zwłaszcza, że córcia pewnie jak zwykle wstanie przed 6:/

hej witam się nocnie :-)

Malinka sto lat dla ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u nas po staremu, ostatnio duzo gości mamy i nie mam kiedy zajrzeć ale się cieszę bo lubie gadać ale też i słuchac :-)

Mewa to Adaś chyba by się mojej Julki bał bo ona rozgadana bardzo :-) jak nie gada to śpiewa :-D Ale jak idzie do obcych to przez jakies pół godzinki inne dziecko - cichutko jak myszka siedzi :-)

zdrówka dla chorowitków!

hej.. przepraszam ze nie zagladam:-(
ale Oli wyzdrowiala.. to Syle dopadlo... ma p[rawie 40 st goraczki i wymiotuje,,, a jeszcze Oli pilnowac,,, dom wariata:-(:-(:-(

MALINKA sto lat!!!!
a reszcie duzo zdrowka:-D:-D:-D

Heloł

MALINKA - sto lat, miłości, zdrówka, szczęścia, i spełnienia choć jednego z marzeń :*

MArcel wstał przed 6, a w nocy wstawalam po kilka razy :baffled: jestem połamana :baffled:
Dziś muszę wybrać papiery ze studiów, iść do zusu i do mopsu a marzy mi się tylko łóżko i kołderka.... bu
milszego dnia życzę niz mój ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry