reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam w klubie Efe! tez od 6tej na nogach:no:

dzieki dziewczyny za swoje spostrzezenia względem kotów, kot-dachowiec malutki 7tyg, 2tyg temu sąsiadka go znalazła w lesie, zaszczepiła odrobaczyła jest biało szary. Nie wiem co ja mam zrobic, dzieciaki od soboty latają za mną i miałczą za mną kiedy do chaty go przyniose a ja tu mam teraz wizje: podrapanego skórzanego narożnika, Aluty jedzącej kocie chrupki i jazda z nim do weterynarza!!

Auta juz nie mamy 4tydzien, porazka totalna:no: i mija 5miesięcy ja małzonek zgubił obrączke, i miesiąc jak szukam Rafałka mundurka do szkoły!!! kuźwa wyprałam go we wakacje i gdzies schowałam i nie ma go cholera jasna! ciekawe kiedy ja zgine:szok:

Efe idz na ten basen 2razy w tygodniu dasz rade, zobaczysz tatus zajmie sie Gagi bardzo dobrze wbrew Twoim obawom!! a jaki poczujesz relaks a później nawet dume ze Twój mąż potrafi:-)

reklama
Hejo
Pogoda sie zepsuła jest szaro, pada, dzis rano z łóżka wstac nie mogłam taka zaspana... mała tez spała smacznie a ja ją budzić musiałam :-(
Normalnie nic mi sie nie chce a robota stoi :baffled:

Mewa spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe, wszystkiego najlepszego !!!:-D

Też nie wiem co się dzieje z BB?
Nadmiar deszczu czy jak?
Nadal pokazuje ostatni post z wczoraj Franiowej na liście naszych tematów a jak weszłam to jednak piszecie.
Idę pozmywać bo się przy żelazku poruszałam i krew zaczęła szybciej krążyć.

Z ostatnich wieści:
Kluczyk się znalazł! Był u mnie w torbie upssssss:sorry2:
A wczoraj zapomniałam napisać że odwiedziła nas właścicielka apteki w której mój kupował antybiotyk dla Gabi. Okazało się że dali za silny:wściekła/y::angry::wściekła/y: Zamiast 125 dali 250. Dobrze że dawałam tylko na noc, bo rano nie chciała za chiny, bo bym się wściekła i normalnie komuś krzywdę zrobiła.

Hejka!!!
Mewa spóźnione najlepsze zyczonka!!!!Sto lat!!!!!!!!
Efe no to co za k... tam pracuje!!??Co ona slepa czy jak!!!
Dobrze że sie kluczyki znalazły!!Ja mam kilka torebek i wiecznie czegoś znaleźć nie mogę!:baffled:
Sempe mam nadzieje że Kotek sie zaklimatyzuje,ale ostrzegam dachowce swój charakterek mają wiem coś o tym miałam takiego 8 lat był super ale jak ktoś mu za skórę zalazł to potrafił dziabnąć :dry:
No i żeby sie Twoje zguby znalazły.Moja babcia mowiła że "diabeł ogonem zakrył"

U nas weekend minął spokojnie i gościnnie.Spacerki w deszczu też były choć Tomek nie przepada jak nakładam folie na wózek i efekt końcowy jest taki że całą głowe wystawia za folie i moknie :baffled:
Uciekam bo pranie sie zrobiło a jeszcze naleśniki chce dziś zrobić i szukam jak zrobić jakiś sos słodki do nich jak macie jakiś to ja bardzo proszę!

Witajcie
U nas też szaro, buro i ponuro....
Jasiek zalicza już drugą drzemkę a moja Jula została dziś pierwszy raz na leżakowanie w przedszkolu i jak na złość nie mogę się do niego dodzwonić...
I nie wiem jak tam się sytuacja przedstawia bo rano coś średnio nastawiona była do tego leżakowania...

Malinka mmmm zjadłabym sobie takie naleśniki na słodko...całą sobotę smażyłam naleśniki ale zrobiłam z nich krokiety bo mój za słodkim nie bardzo przepada...
A najbardziej lubię takie najprostsze, przełożone dżemem i obficie posypane cukrem pudrem mniam mniam!
Efe mądra Gabi, wiedziała że antybiotyk za mocny;-) swoją drogą mój Jasiek to jest taki lekoman że jak widzi butelkę to zaraz się wyrywa żebym mu dała...

reklama
dziekuje dziewczyny za miłe życzenia! :-)
i znow o rok starsza, co zrobic eh
korzystam ze Adas spi a z wczorajszych urodzinowych spotkan został mi obiad i cos słodkiego wiec zaglądam do was
pogoda sie popsuła, nie wiem co ja bede z tym malym robic w domu

Efe- w sumie to dobrze ze sie kobieta poczuła i przyszła Was zawiadomic o silniejszej dawce antybiotyku, a z drugiej strony nie powina go wydawac
dobrze ze kluczyk sie znalazł

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry