reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja też głosuję ;-)
Ale się tu zrobiło jesienno - sentymentalnie ;-)
oj tak, ja też się bardzo cieszę że do Was trafiłam!
Mój Jasio to jest straszny śpioszek. Czasami spi nawet 15 godzin na dobę!! :-) ostatnio robi sobie drzemki 2,5 - 3 h jak Jula jest w przedszkolu. A potem po południu też lubi kimnąć na godzinkę ;-)
No złote dziecko normalnie!
A ja właśnie smażę nalesniki bo mi Malinka takiego smaka narobiła że już od kilku dni ślina mi po brodzie cieknie! ;-):tak::-D

Magda lepiej nie chwal, bo jeszcze przestanie!
Jak moja. Napisałam dziś że robi sobie dwie drzemki a ona zasnęła dopiero o 11:36 i śpi już 2 godziny i wygląda na to, że dziś będzie sapała tylko raz:-( A pogoda piękna za oknem a ja czekam cierpliwie aż laska mi wstanie:wściekła/y:

A co do obiadu miała być ogórkowa ale ogórki szlag trafił. Wyjdzie marchwianka, bo o tej porze to ja już nic nie dostanę na naszym ryneczku:dry:

Dzięki dziewczyny!
Kasiu i ja też głosuję!:happy2:
No i widze że dziś nalesnikowo!
Ja dziś mam chińskie z torebki i zupke buroczkową.Nie wiem co jutro bo teściowa będzie robiła pierogi z kapustą i grzybami a ja jakoś nie bardzo to lubie i już dziś myśle co na jutro dla siebie i Tomcia zrobić....
Napiszcie mi prosze bo znaleść nie moge która daje swojemu maluszkowi witaminki cebilonmulti ile kropli dajecie tak jak na ulotce?i codziennie?bo nie wiem czy tak podawac.
Mały spi i ja z chęcia też bym się legła ale popołudniu gości mam i musze chate ogarnąć a nie chce mi się jak cholera:dry::baffled:

witam:-) u nas w edinburghu tez slonko od rana swieci:-DAmelka zasnela ale juz slysze ze sie wierci:dry:roleta w oknie sie polamala(tzn ten plastykowy dzyndzel co trzyma rolete) wiec amelkowna nie pospi przy tym slonku za dlugo:sorry2:
na zabieg ide 7.10 czyli w przyszly czwartek:baffled:im blizej tym bardziej mam stresa:zawstydzona/y:ale bedzie problem z glowy:tak::-)i od przyszlego tyg moge zaczac cv znowu wysylac za praca bo teraz sensu nie ma przed samym zabiegiem:-(:zawstydzona/y:
Kasiu ja tez glosuje codziennie:tak:
Malinka zdrowka zycze:tak:

a ja jakas spiaca chodze choc Amelkowna spi ladnie w nocy...ale wczoraj miala 2 wypadki w domku i budzila sie co 15-20 min z placzem:baffled: biegala po pokoju i miala paluszka w buzi jak sie wywalila to od razu krew poszla i chyba palucha przygryzla bo wyla ze 20 min:szok: pozniej mezasty przebieral ja w pizamke u na sna lozku i odwrocil sie na 5 sekund (krem odkladal) i Amelka i no raz sie przekrecila i walnela w podloge:szok:dosc mocno spadla i troche sie martwie ale goraczki nie ma i dzisiaj juz wesola byla to mam nadzieje ze nic sie nie stalo:sorry2::zawstydzona/y:
ide drugie pranie rozwiesic i poczekam az ksiezniczka wstanie i lece po zakupy jakies bo w lodowce ino zimno zostalo(nawet zarowka sie spalila i swiatla brak;-)):-D
milego dzionka zycze wszystkim:-):tak:

Ostatnia edycja:
ja tez glosik oddalam:-D
ja dzis gulasz na obid bo moje dzieci ostatnio miesozerne:-D:-D:-D
pogoda nie powiem jaka:dry:
tak pizga ze masakra... a ja nie mieszcze sie w zadne kurtki:dry::dry::dry:
nic mi sie nie chce... ale dzis Hausik wiec humorek sobie poprawie:-D

reklama
ANet mleczko 0,5% ja już się przestawiłam;)
W ogóle to witam
Większość dnia mnie nie było.
Po lekarzu (Gabi już zdrowiutka jupiiiii) byłam u koleżanki na kawie (potrzebuję tej drugiej kawy już jak tej rano) a potem na zakupach. W końcu sobie kupiłam stanik bo już normalnie masakra jakaś. I krem przeciwzmarszczkowy hihi Nie serio, serio!
Obkupiłam dzieciaczka i wróciłam happy bo sobie spokojnie po sklepach pochodziłam bez dziecka i marudzącego chłopa.
Efe,tak chyba zrobie ze na mleczko 0,5% sie przerzuce....a co do zakupow to zazdroszcze,tez bym tak bez stresowo (czyli bez meza :-D) sie wybrala,ale kasy brak,wszystko chydraulika pochlonela:-(,a jeszcze pozyczac musielismy.....ale teraz juz ciepelko w domu mam:tak:;-)....tylko burdel ogarnac zostalo:baffled:

Hejka
U nas regularnie pobudki koło 7, a że mała spi mi ostatnio tylko raz dziennie to o 19 juz pada, więc spi 12h to chyba i tak nieźle co??? a jak śpią wsze pociechy?;-)

U nas niestety narazie pochmurno, nie ma szans na naładowanie akumulatorów... ech nic sie nie chce :angry:
Mika,moja w nocy niby spi ladnie,czasem ma jakies naloty i wyje(jak ostatnio przez tydzien),wiec nie wiem czy zeby moze,bo wszystkie czworki ma popuchniete bardzo...a w dzien to spi przewaznie po 2 razy ,rano ze 2 godziny a popoludniu ok.1...tylko wieczorne zasypianie cos sie nam nie uklada...ehhh.....odkad odkryla ze nie ma szczebelkow w łozeczku(a wycielismy jeszcze dla Gosi,bo niestety nie bylo wyjmowanych:baffled:),to teraz malpka mala wylazi ciagle i do nas do lozka przychodzi:sorry2:

A tak wogole to witam.....maz w domu siedzi,to czasu nawet do was zajzec nie mam:baffled:,ale juz po niedzieli wraca do pracy.....wreszcie:happy2:
Pogoda dalej do kitu:baffled:,padalo caly dzien:-(...a mnie znow migrena zlapala....wrr....oszaleje chyba,musze procha zaraz wziasc,bo juz pol dnia mnie tak cmi:dry:
Ale z dobrych wiesci ,to dzis Kropcia zjadla nawet sporo obiadu,wiec sie ciesze,a robilam dzis pulpety w sosie i calego wciagnela:-)
Kasia,glosik oddany-wczoraj tez:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry