• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam z bólem głowy.

Poszłam spac 23.30 o 24.00 Aluta się obudziła bo kupe zrobiła!!! 2 raz w swoim zyciu w nowy się skupała:szok: i się rozbudziła zasnęła przed 2.00 a o 2.30 Angelina się obudzila cos się jej sniło i stękała, zasnęlam po 3.00 a o 6.30 budzik chłopakow wyrwał mnie ze snu....
wyspie się po smierci;-)

no i mamy październik!!

reklama
hejka!!!
My dziś wybitnie wcześnie wstali o 7 i jakoś do tyłu jestem :dry:
mielismy dziś jechać do mojej siostry żeby mi kłaczki ścieła,ale wczoraj pożarłam się z moim i pewnie nigdzie nie pojedziemy :dry:
Mały coś dziś szaleju się najadł i broi od rana pisać nie daje...
Dziewczyny ja pierogami się z każdą podzielić moge bo teściowa hurtowo pewnie ze 100 zrobi jak nie więcej!!bo jeszcze zamrozić chce

Miranda dziwne to ustrojstwo pierwszy raz o tym słysze...
Dziewczyny Wy z tymi bólami głowy sie macie współczuje!Niech szybko przejdzie!
Neverend powodzenia!
Azorku nie martw sie bedzie dobrze!
Basiu oj mozliwe ze chłopak a nad imieniem juz myslałas??
no trzeba sie ruszyc do roboty.Raju juz poł godziny pisze tego posta.
a wiecie ze wczoraj był dzien chłopaka!wiec buziaki dla małych chłopaczków a duzych same całujcie;-)

czesc dziewczyny
Przyszłam sobie trochę posmęcić....
Bo Jula znowu zakatarzona i siedzi w domu...się nachodziła do przedszkola....
W ogóle mam dość tego jej przedszkola, nie dość że muszę płacić a ona i tak połowę opuszcza, a jak idzie to z bekiem, do tego dochodzą koszty leków i nie dość że ona się męczy to jeszcze Jasia zaraża.......

Noc do bani bo biedna kaszlała okropnie, Jaśka budziła i musiałam ich wziąć do siebie, mąż przeszedł na Juli tapczan to się wyspał a ja? albo ją uspokajac albo Jasia po raz setny kłaść bo se wędrówki urządzał...

A dziś w ogóle jakiś nie swój, dopiero teraz poszedł spać, chociaż był grzeczny, aż za grzeczny - chyba 1,5 h się huśtał i już się martwię czy go coś nie zbiera....

Z Julą też ciężko mi się dogadać, leje u nas 6 dzień, w domu zimno a nie chce mi się iść palić w piecu,w lodówce pusto a nie chce mi się iść do sklepu....\

Dobra, posmęciłam - dzięki za wysłuchanie!!!

Madzia smęć ile chcesz, my zawsze posłuchamy.
A wogóle to witam.
Mała też dzisiaj marudna jak diabli bo deszcz pada i jest smętnie. A mnie głowa napierdziela juz któryś dzień z kolei, więc łączę sie w bólu z Sempe.
Ach i wiele bym jeszcze nasmęciła, ale może na T. Bo wiecie, mam juz dośc mojego starego chłopa.
A, Meggie, to dam znać za jakiś miesiąc bo chwilowo właśnie mi się @ kończy, a licytuję na ebayu ten kubeczek i na pewno będę próbować przy następnej @.
Pozdrawiam.

Miranda ja sobie poczytałam na forum o tych kubeczkach i musze powiedziec że mnie to zaciekawiło, daj znac co i jak jak już wypróbujesz, podziel się opinią :tak:
łącze sie z Wami bo mnie tez napierdziela głowa... ech:no:

hej:)
my niedawno wstałyśmy:-) tzn. Zosia się obudziła o 8 zjadła i bawiłyśmy się na łóżku a później się jeszcze zdrzemnełyśmy:-)
wczoraj spakowałam kojec bo młoda i tak w nim nie siedzi, a tylko zabawki w nim leżały i o ile wiecej miejsca mam w pokoju:-)
chłopaki mi zamontowali na ścianie 2 półki to przeniosłam z pojemników miski wszystkie, a do pojemników zabawki i mam czysto i dużo miejsca:-D

chyba dziś pojade na jakies zakupy bo w niedziele idziemy na 2-gie urodziny Otylki(Ł. brata ciotecznego córeczka) i muszę coś kupić choć wcale nie wiem co:-(:baffled:
no i muszę coś sobie kupić do ubrania na wieczór panieński(strój zwykły jak na balet tylko ja takich nie mam:-) ) no i jakąś sukienke na poprawiny by wypadało juz mieć i muszę Zofii buty do sukni kupic ...ehhh

hej

witam się i ja :-)

moja wczoraj z cieknącym noskiem chodziła i mega marudna była, zakropliłam jej pare razy nosek a na noc dalam paracetamol i dziś wstała zdrowa :szok: spodziewałam się tygodniowej choroby a tu taka niespodzianka :-)
choć nocke miała kiepską, spała ze mną a mężasty w drugim pokoju i wierciła się Niuńka jak nie wiem, chyba ze sto razy w nos dostalam a to z główki a to z nogi :baffled:
teraz Psotka dzwoni z mojego tel i pewnie zaraz mi limit wyczerpie :-D

ale w poniedziałek na grupie była dwojka dzieci zakatarzonych to spodziewałam się że moja też złapie katarek. Przeważnie na te 15-20 dzieciaczków ze 2 przychodzą chore (jak to jest u was Miranda??????????) ale moją i tak prowadze bo swoje musi odchorować a czy teraz czy później to bez różnicy.

Azorek trzymam kciuki za operacje i daj znać jak Amelka sie czuje po drzemce

Neverend miłego weekendu w warszawce

wsp,ołczuje bólu głowy dziewczyny i do kawki zachęcam :-) ja po swoją zaraz się udam :-) tylko ciacha nie mam żadnego :-( a czekolada za mną chodzi jak nie wiem!!!

zakupów zazdroszcze, ja na razie mam odwyk przymusowy z powodów jak Anet...

moje zeby:baffled::baffled::baffled::baffled:

chlopak bedzie Lukasz Sylwester po tesciu a dzioewczynka to taty zadanie:-D:-D:-D

ja tworze kalafiorowa... potem sie umyc i do kolezanki:-D:-D:-D

milego dzionka... u nas cos sie lekko slonko pokazuje... ale i tak zimno:dry:

hej dziewczyny
Maggie- jestem, jestem moja droga, jakos wczoraj weny nie mialam zeby pisac ale przed Hausem poczytałam i zagłosowałam dla Ani

nawet mi dziewczyny o pogodzie nie mowcie, wczoraj w deszcz musiałam z Adasiem wyjsc bo on jak piesek , wyjsc musi
dzisiaj nie pada ale zimno starszne i jakas chmura nadeszła - nie zdziwie sie jak snieg spadnie, ta twoja kolezanka Efe co w pazdzierniku zime wieszczyła moze miec racje

Magda- wspólczuje ze Julka chora, rzeczywiscie wiecej sie nachoruje niz w przedszkolu posiedzi, ale moze z czasem bedzie lepiej, oby Jasia nie wzięło

Megaczka- Adas tez spi na całym łozku i sie przemieszcza, budze sie przez to co jakis czas a poza tym obowiazkowo w srodku nocy musze pieluche zmienic bo jak mi sie nie chce to rano kawaler mi kałuze zostawia
a o słodkosciach mi nawet nie wspominaj bo dostałam na urodziny mnóstwo tego wiec podjadam cały czas,
zapraszam dziewczyny do mnie, bo mnie niedługo stad wytoczą

Miranda- ciekawego dałas linka, jak mi sie wreszcie okres pojawi to pomysle nad tym kubeczkiem, dzieki

dziewczyny wspołczuje bólu głowy, mnie ostatnio pomógł na to ibuprom i spacerek

Andariel- a Ty co porabiasz?

reklama
Dzięki dziewczyny!
Kasiu i ja też głosuję!:happy2:
No i widze że dziś nalesnikowo!
Ja dziś mam chińskie z torebki i zupke buroczkową.Nie wiem co jutro bo teściowa będzie robiła pierogi z kapustą i grzybami a ja jakoś nie bardzo to lubie i już dziś myśle co na jutro dla siebie i Tomcia zrobić....
Napiszcie mi prosze bo znaleść nie moge która daje swojemu maluszkowi witaminki cebilonmulti ile kropli dajecie tak jak na ulotce?i codziennie?bo nie wiem czy tak podawac.
Mały spi i ja z chęcia też bym się legła ale popołudniu gości mam i musze chate ogarnąć a nie chce mi się jak cholera:dry::baffled:

mi lekarz kazał podawać cebion multi, jakiś czas temu, 1 raz dziennie po 5 kropli :)
dzień dobry tak w ogóle, później coś skrobnę, bo doczytuję ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry