• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Maggie dopiero doczytałam na innym watku że mieszkasz w Jarosławiu?? byłam na wakacjach w Radawie, to niedaleko, na zakupy do Jaroslawia jeździlismy i na obiady :) szkoda ze nie wiedziałam wpadłabym na kawke hihi :)

Dziewczyny Wy mnie tu nie stresujcie śniegiem i zimą!! Ja wciąz mam nadzieję, że na 23 października będzie ładnie....
Jutro lecimy do dentysty po te nakładki i zel do wybielania ząbków a później ide do mamy w sklepie posiedzieć i przypilnować malarzy bo jutro przychodzą a rodzice idą na wesele do pracownicy więc mama do fryzjera a tata ma jeszcze duzo do załatwiania w związku z budową wiec choc troche ich odciąże

A ja wpadłam na chwilkę bo mi mąż właśnie farbuje włosy ;-) w ogóle u fryzjera dzisiaj byłam i wreszcie będę wyglądać jak człowiek!

Ale mam stresa lekkiego bo jutro do szkoły jadę , a to jednak kawał drogi...i późnym wieczorem będę wracać więc pewnie znowu się pogubię....Mam nadzieję że chociaż na niedzielę jakiegoś szofera znajdę ;-)

A z drugiej strony bardzo się cieszę że się wyrwę z domu i wyjdę do ludzi ;-);-)

Dobra, lecę oglądać 'oszukać przeznaczenie' z małżem! Dobranoc dziewczyny!

Cześć dziewczyny. Trochę mnie tu nie było ale strasznie zabiegana jestem i nie wim czasami jak się nazywam. U nas wszystko ok. zdrowi jesteśmy - a to jest najważniejsze :)
Hania nadal ma tylko 2 ząbki. Za to ma swój osobisty pokój :) zakupiliśmy fajną szafę, wykładzinę, naklejki na ścianę i jest piękny pokoik. Najważniejsze że dziecku się podoba - a przy jego przygotowaniu cieszyłam się sama jak małe dziecko ;)

Zapisaliśmy też Hanię na basen. Chodzimy raz w tygodniu. Za pierwszym razem Hania przez cały czas płakała i ewidentnie się jej nie podobało. Dziś było już znacznie lepiej dziecko się cieszyło i rodzice odetchnęli z ulgą - ze nie wyrzucili kasy w błoto ;)

Hanusia już sama sobie biega i wszędzie jej pełno. Za nami również wizyta w sklepie obuwniczym w celu zakupu butów dla dziecka i pierwszy szok że buty Bartek są takie drogie... nie kupiliśmy ich, pozostaliśmy przy zwykłych za 40zł :)

Poczytałam trochę wątków i ominęlo mnie kilka dyskusji min ta w sprawie pieluszek i nocników... pozostawię to jednak bez komentarza. Nie odniosę się niestety do niczego na głównym wątku bo nie dałam rady tego nadrobić.

Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze dzieciaczki również ;) buziaki wielkie

A ja tylko żeby powiedzieć że na Śnieżce już śnieg..
Dobrej nocy

I jeszcze coś:
przy okazji bytności w mieście wojewódzkim postanowiłam kupić sobie dżiny, bo te co mam, to już nie teges. Wciskam w przymierzalni doopsko w rozmiar 36 i słyszę rozmowę w przymierzalni obok:
- Mówiłam ci żebyś mi nie przynosił rozmiaru 40 bo za duży
Facet na to mamroli pod przymierzalnią
- chyba tylko w tym sklepie..

Tak się chciałam z Wami tym doświadczeniem życiowym przed snem jeszcze podzielić:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maggie dopiero doczytałam na innym watku że mieszkasz w Jarosławiu?? byłam na wakacjach w Radawie, to niedaleko, na zakupy do Jaroslawia jeździlismy i na obiady :) szkoda ze nie wiedziałam wpadłabym na kawke hihi :)
Oj Mika Ty Ty~niedobra! trzeba było głośno krzyczeć że Ty w radawie, wpadłabym z moimi chłopakami też nad wodę! a potem do mnie na jakiegoś grilka i kawkę ech Ty!! NAstepnym razem mów!! :wściekła/y::-D
Witam z rana i uciekam pranie nastawić i na zakupy, małż mi telefon kupuję w ramach urodzin jupi

reklama
hej z rana:sorry2:
humor paskudny bo pol nocy mnie zab bolal:baffled::baffled::baffled:
dzisiaj tez moja kolej mycia klatki:dry::dry::dry:
a musze jeszcze w domu posprzatac... potem kapuste modra i kluski robic.... a babcia mieso.... obiad na spolke:-D:-D:-D:-D
a w niedziele odpoczne:-D:-D:-D
ale moja kochana cora dala pospac...jakbym umiala:dry:
poszla spac om 21 i obudzila sie dopiero o 5... zjadla zasnela i wstala kolo 8... ale wtedy meczyla juz tate:-D:-D:-D
takze zycze milego weekendu... nie dam rady zajrzec... musze jeszcze skroic kolezance te bolerko poki moj w domu:-D:-D:-D

tylko papieru nie umie znalesc.... tyle po przeprowadzce i jeszcze sie gubie:-D:-D:-D

ale Wam nasmecilam ... uciekam... zyby humorku nie psuc:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry