• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oj Mika Ty Ty~niedobra! trzeba było głośno krzyczeć że Ty w radawie, wpadłabym z moimi chłopakami też nad wodę! a potem do mnie na jakiegoś grilka i kawkę ech Ty!! NAstepnym razem mów!! :wściekła/y::-D
Witam z rana i uciekam pranie nastawić i na zakupy, małż mi telefon kupuję w ramach urodzin jupi
Meggie może w przyszłym roku tez tam bedziemy to się skumamy :)))
a jaki telefon Ci kupuje, pochwal się?

Witam sobotnio

Wczoraj wieczorem Karolinka mi zagoraczkowała i znów doszukiwanie sie dlaczego ufff. Mam nadzieje że na ząbki bo cały tył ma spuchniety...
Starsza dziś na urodziny do kolezanki idzie a my może na spacer potem pójdziemy bo słonko ładnie świeci...
Baska nie zazdroszcze bólu zęba, odpukać ja narazie nie mam problemów.

Miłej soboty :)

Ostatnia edycja:
reklama
hejka!!
Ehh z chłopami szlak mnie dziś z moim trafi!!!Pojechał do kolegi pospawac coś w ciągniku i co koło przebił!!i teraz tam siedzi nosz ku... jak mi przyjdzie do domu i poczuje piwsko to chyba nie wytrzymam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bo mieliśmy do siostry jechać i chyba dupa nigdzie nie pojedziemy!!!
Bllle i już się wygadałam i lepiej mi,.dzięki!

Aga no to maż tej babki chyba miał dosyć tych zakupów!
A sobie coś kupiłaś?Bo ja to już ponad 2 miesiące szukam spodni i kicha jak nie za luźne to za ciasne i tak w kółko...
Mika możliwe że na zęby!oby nie żadne choróbsko!!!
I nie wiem co ja tam Wam miałam jeszcze napisać ide głowe wysuszyć bo z mokra siedze a już mi zimno.
Mój Panicz mały śpi więc mam chwile dla siebie.

hej dziewczyny
u nas tez w koncu słonce wyszło ale i tak zimno
Adas spi , maz robi na obiad zapiekanke ziemniaczaną więc moge troche posiedziec
Basia- współczuje bolu zęba, mnie nie boli ale sie złamał i musze i tak wyrwac, chirurgicznie, w poniedziałek ide- masakra, pierwszy moj stały ząb wyrwany bedzie
Maggie- no to udanych zakupów :-)
Malinka- moze nie bedzie pił jak wie ze macie jechac, przeciez juz planowaliscie to

po obiedzie pewnie na spacerek wyjdziemy, moze nad Wisle

Jak dobrze ze tak mało napisałyście. Wszystko doczytałam:)

Kupiłąm sobie portki - żal bylo nie skorzystać z okazji - była przecena na wszystkie spodnie o 25%! Ja lubię dżiny z lycrą, zawsze się dopasują odpowiednio. Ale i tak chyba za duży rozm wzięłam bo po 2 dniach noszenia z d.. mi lecą.

Trzymajcie kciuki za jutr/właściwie dziś - wizytacja.
Obym z nerw nie wyszła:)

Spokojnej nocy:)

Witam niedzielnie z wyrka:-)

Aga trzymam kciuki i przetrwaj to jakoś. W końcu pojadą;-)
My się wczoraj wizytowaliśmy u znajomych i se piwko strzeliłam i taki śrubek miałam że hej:cool2:
Mamy dzisiaj dzień domowy bo mojemu się nigdzie nie chce jechać a mi wręcz przeciwnie:-( Może znajdziemy jakiś kompromis?

Miłej niedzieli:laugh2:

hej,
ja tylko na moment, głowa mi odpada i zaraz na zawał zejde.
od piątku wieczora walczymy z jakimś świnstwem co Angelinke zaatakował!
gorączka do 39, biegunka wymioty, potworny ból brzuszka ze az krzyczy, 2 razy na pogotowiu bylismy i nic nie pomogło a teraz z tatusiem w szpitalu jest.....
nie mogłam z nimi jechać bo z Alutką zostałam....
nerwy mam.. i rycze

Witam.
U nas leje jak z cebra, i ogólny nastruj do dupy.
Aga oby rozmowa była z tych kreatywnych.
Sempe, daj znać jak juz cos będzie wiadomo, trzymam kciuki żeby to nie okazało się czymś groźnym.
Miłego dnia wszystkim.

reklama
sempe <tulimy> 3majcie sie!!!

Aga - Ty tez sie trzymaj!!! mam nadzieje ze to ze przyjezdzają do Was to dobry znak...

no i dajcie znać jak sie sprawy toczą :-) ja 3mam kciuki zeby obrały wlasciwy kierunek ;-)

a tak w ogole to...

SORRY ze tak sie opusciłam w pisaniu na sierpniu ale czasu notorycznie brak a jak juz jest to... nie wiem od czego zaczac :-/

i jeszcze cos mialam napisac ale.... skleroze mam....

to nic... napiszę tylko że Monia chodzi dzielnie do żłobka - nie wiedzieć kiedy przeleciał nam cały wrzesien!!! córka moja idzie do złoba z usmiechem na buzi - przez ostatni tydzien jej ukochana ciocia Mazi (Marzenka) była od rana to Monia jej codziennie prezent przynosila.... kupsko w gaciach ;-)
jak kiedys wracalysmy z ciocia Mazi do domu (no w kierunku domu bo mieszkamy niedaleko od siebie) i Monia sie rozbeczala jak skrecilismy a ciocia Mazi poszla dalej ;-) Monia to ponoc ulubienica pani Marzenki ;-)
Monika ladnie je, ladnie spi, kawalindek gornej 4 wylazl, nadal niechodzi samodzielnie ale trzymana za jedna raczke zadyla dosc szybko i pewnie. jak tylko chce jej zabrac palca to od razu robi "na doope siad". w srede biore opieke i lecimy do poradni rehabilitacyjnej i do alergologa...
jesli o diete chodzi to tylko w zlobku ma diete bezmleczna bo nie chce zeby dostawala mleko z kartonu, oni jej jeszcze jajek nie daja tak profilaktycznie... w domu Monetta je wszystko... wczoraj dostala biszkopciki ;-)

ooo... okna mam wymienione ale nie obrobione - zamontowane na piane ;-) corka stara sie o prace w ekipie monterskiej - z zapałem wydłubuje wystajacy nadmiar piany ;-) :-)

no i to chyba tyle... nadal nie pamietam co to byla ta druga sprawa o ktorej koniecznie chcialam napisac... starosc nie radosc...moze mi sie jeszcze przyzpomni... poki co lece...

milej niedzieli ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry