reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sempe jejku nie ma Cię a ja się martwie że coś złego się dzieje:no:
Jeszcze troche kapiel i pewnie padne o 20 z małym jak karmić go będę , więc proszę Cię daj znać co z małą!

A mój poszedł po kolejne piwo a miał się małym zajac nosz kurw,,,,,,,:wściekła/y:

Ehh mówie dobranoc bo nie wiem czy jeszcze tu wpadnę.

jestem..
wróciłam sama bez niej, tatulek z nią został na noc, z jednego szpitala ja wieźli do drugiego, morfologia zła bardzo, stan zapalny, usg brzuszka wykazało własciwie nie wiem co, jest bardzo odwodniona i słaba, dostaje kroplówke co4h i antybiotyk dożylnie, jest bladusia oczy sine i zapadnięte. Jutro rano jade, będę z nią cały dzien a mąż do pracy pójdzie i wieczorem mnie zmieni..
jejciu tak mi smutno

jestem..
wróciłam sama bez niej, tatulek z nią został na noc, z jednego szpitala ja wieźli do drugiego, morfologia zła bardzo, stan zapalny, usg brzuszka wykazało własciwie nie wiem co, jest bardzo odwodniona i słaba, dostaje kroplówke co4h i antybiotyk dożylnie, jest bladusia oczy sine i zapadnięte. Jutro rano jade, będę z nią cały dzien a mąż do pracy pójdzie i wieczorem mnie zmieni..
jejciu tak mi smutno

trzymaj sie i oby małej szybko przeszło
bede sie za was modliła

Matko Sempe ale sie narobiło współczuje i modle sie o szybkie wyzdrowienie .Bidulka zdrówka życzę.
Kurcze u mnie weekend do d...y cały czas mam migrene mam dość a tak nawiasem mówić pytanie do dziewczyn ,które mają takie cóś :Jakie leki wam skutkują?bo ja już nie wiem co mam brać.
U mnie też szpiatal ale chory tylko jeden -małż a wiecie jak to facet lekko przeziębiony jakby umierać miał .Więc skacze latam ,chucham,dmucham i sama zmagam sie z migreną ale co tam ból głowy jak on ma katarek i gardło go boli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aaaaaaa i mam jeszcze jedno zapytanie :Jak to jest z okulistą trzeba jakieś skierowanie? Bo u starszaka podejrzewam ,że coś tam mu sie dzije ze wzrokiem bo od dwóch dni podpytuję o rózne napisy np. jak jediemy autem albo z jakiejś odległości w domu i nieraz nie umie mi powiedzieć .A jak w zeszycie pisze to mam wrazenie ,że długopis w nosie trzyma tak głowe nisko ma.Znów mnie maraton po lekarzach czeka jak ja to lubie.

Dobry wieczór :)

Chogata, ja mam podobny problem z córką, byłyśmy u okulisty prywatnie, okazało się że ma zapalenie spojówek. Dostała antybiotyk na 10 dni, i w środę idziemy jeszcze raz. Na tej wizycie zadecyduje czy są potrzebne okulary.
Córcia ma nadzieję że TAK, a ja wiadomo wolę jednak nie :). No zobaczymy.

reklama
witajcie mamuśki,

ostatnio nie zaglądam z braku czasu, definitywnie dopadł mnie jesienny spadek formy i snuje się wolniej, niż zwykle:/ i nie wyrabiam:/ u nas bez większych zmian właściwie, nie wiem kiedy moja córa postanowi postawić swe pierwsze kroki:) owszem, zdarzyło jej się dwa razy puścić, tak zupelnie nieświadomie i przejść 2 kroczki, ale to tak niewiele w porównaniu do waszych śmigających maluchow! nie, żebym sie martwiła, bo wiem, że mamy czas;

poza tym w moim starym niemieckim wózku (zacna kolubryna, choć cholernie ciężka) zaczęło odpadać kółko i jestem zmartwiona, bo liczyłam na tego klocka w sezonie jesienno-zimowym:/ nasza lekka spacerówka się nie nadaje, jak wpakowałam Ninkę w grubej kurteczce, to zwyczajnie ją "wypycha" z wózka, bo jest płytki (wiadomo, parasolka); więc czeka mnie zakup nowego; ale tym razem nie zaryzykuję kupna uzywanego, bez gwarancji, od obcych ludzi itd, bo potem wychodzi, że i tak więcej kasy wydaję, niż jakbym nowy kupiła; kupię jakiś z myślą o drugim bejbe i będzie z głowy;

sempe współczuję nerwów, oby szybko córci minęło:( może to jakiś rota?

Mewa - wspieram Cię moja droga duchowo, jestem w podobnej sytuacji (tzn. jeszcze nie rwany ząb, ale mnie to czeka:/ ); bądź dzielna jutro! pomyśl sobie o mnie wtedy, że ja bym sie też bała:)

FraniowaMama - zuch babka:)

rubi fajnie, że Monia wszystko je; rozumiem, że skórka dobrze? u nas - tfu tfu - skórka piękna jak nie pamiętam już kiedy; czyżby dieta zaczęla działać? oby oby oby, bo tak fajnie jest patrzec na gładką, nie szorstką skórkę dziecka... tak cieszy krótki rękawek choćby...

no i lecę nakarmić moją ostatnią szczurzyczkę Andarielkę i lulu! padam na gębę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry