reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

Andariel ja normalnie miałam dreszcze jak to czytałam to nie wyobrażam sobie co ty czułaś?!
Ja swojego szkraba w łóżeczku usypiam dlatego potem mam problem jak gdzieś jesteśmy a nadchodzi jej pora spania.
Bratowa małego kuzyna Gabi w wózku usypia w domu i to tak nim trzęsie że ja bym miała mdłości.

A o wypożyczeniu inhalatora to mogę tylko pomarzyć. W aptece na stanie mają tylko jeden, ale babka mówi że buczy i pomyślałam że się rozejrze jeszcze. Kupiłam Gabi witaminy i siemie lniane. Znowu jej ślina leci na potęgę więc ma już chore gardło. I choć piękna słoneczna pogoda za oknem to siedzę w domu z tym moim chorowitkiem. Echhh

Idę ziemniaki obrać...

reklama
a zapodaj Efe Gabi jakiś rosołek rozgrzewający... bidulka; Efe - Twoja panda niezmiennie interesuje moją córę ponad wszystko; jak siedzę przy laptopie to od razu podbiega i się domaga by jej pokazać jak skacze miś panda:) macha też wtedy raczkami i zaciesza, aż miło:)
idę robić jakiś obiad dla nas, ale wierzcie mi, rośnie mi na samą myśl o tych zapachach; dziwne, bo jak już jest gotowe, to jakoś zjadam i jest ok, ale te aromaty podczas przygotowywania są na razie nie do zniesienia:/ mam nadzieję, że to minie prędko:/

Cześć dziewczyny,
nie łudze się ze doczytam, ale daję znać ze żyjemy:)

A co do inhalatorów, to jeśli mogę (1 juz z Fr zajechaliśmy): mamy teraz inhalator medel pro i jestem b zadowolona. B wygodny nebulizator, nie jest głosny. jak macie nadmiar kasy (..;-)..) to polecam beuera. malutki cichutki ino drogi okropniutko:)

Zdróweczka:)

melduuje sie :)
Jestem chora, mam zaplenie gardła i baaardzo ograniczony dostep do kompa.

W kazdym razie Andariel ogromnie ci gratuluje. Zycze ci spokojnych 9 miesiecy, zeby wszystko przeszlo bezproblemowo.

Wszystki choruszkom zdrowka:)

Cześć dziewczyny,
nie łudze się ze doczytam, ale daję znać ze żyjemy:)

A co do inhalatorów, to jeśli mogę (1 juz z Fr zajechaliśmy): mamy teraz inhalator medel pro i jestem b zadowolona. B wygodny nebulizator, nie jest głosny. jak macie nadmiar kasy (..;-)..) to polecam beuera. malutki cichutki ino drogi okropniutko:)

Zdróweczka:)

zgadzam sie,Medel ma bardzo dobre inhalatory,tez moge spokojnie polecić choc teraz mam inny
Andariel,a to ci mała numer zrobiła,mnie kiedyś u rodziców mała podobny zrobiła,uspiłam na wersalce obłożyłam stołkami i poduszkami i spała,po 2 godzinach stwierdziłam,ze nie możliwe,ze moja jeszcze śpi,wchodze do pokoju a moja siedzi i z biblioteczki ksiażki wyładowuje

zulejka zdrówka,zapodaj na gardlo sobie płukanko z soli
rubi jak dzieciaczki zdrowsze??

wpadlam powiedziec dobranoc....lece dzieciaki spac polozyc i sama do wyrka wlaze:tak:;-)
Jutro moge zajzec dopiero wieczorkiem,bo jade do Lublina po odbior wyniku z tomografii i do mojej neurolog....no i moze jakies buty zimowe kupie....:happy2:
Wiec zycze dobrej nocki!!!

melduje sie i ja ;-)

andariel ;-) musisz odbyc z córką powazna rozmowe...teraz jak mamusia w brzuchu ma groszka ;-) to sie denerwować nie moze ;-)

co do inhalatorów to ja tez byłąm z Medela zadowolona ;-) poki sie nie zespul - w Wigilie...:-( teraz mam jakis tam...wiekszy ale za to sa schowki na gadzety i kabel ;-)

bylismy u lekarza - robale zdrowe (osłuchowo) - do złobka i przedszkola mogą chodzic a inhalacje mamy robic poki jest kaszel...
potem pojechalismy na kinderbal ;-) na roczek :-) ale byla impreza...Monia udawala wyglodzoną na maksa - przed wyjazdem zjadła zupke i 1,5 godziny pozniej zjadła mi cały obiad u kolezanki... potem sie rzucała na ciasto, jogurt Jaśka i podkradala chleb swojemu narzeczonemu (nadal przed nią ucieka wiec nie wiem czy cos z tego bedzie choc pasuja do siebie - brzuszki maja pokazne ;-))
muszę przyznać, ze takich zajebistych lasek jakie poznałam tu na BB (na sierpniu i Opolu) to w życiu nie spotkalam!!! i załuje tylko ze sierpniowki tak po swiecie rozsiane bo chętnie bym sie z Wami na ploty umawiala ;-)

dobra... lece do wanny bo jak mam rano dzieciakom inhalacje zrobic to musze wstac o 5:00 tak wiec - KOLOROWYCH SNUUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFF

Hej ja na chwilke mamy trolla na bb i tak jakos nie mam kiedy napisać
Byłam dzis w urzedzie pracy no i za 3 miesiace mam isc do doradcy zawodowego, az strach ki diabel bo ja jako tako pracy nie szukam ale wiecie ubezpieczenie skads trzeba mieć....
Andariel bedzie chłop zobaczysz mam przeczucie:)bedziesz miec piekna pareczke.
To ktora nastepna w kolejce??to na kiedy ci termin przypada/? chyba nas nie opuscisz i nie uciekniesz na młodsze forum???????bO my tu takie same stare juz ciotki

Rubi czy mnie sluch nie myli twoja Monika zdradza naszego Franczesko????????Jak może, a byli taka dobrana para, echhh....

Anet wynik bedzie w porzadku, niech twoje migreny odejda precz!!

Efe zdrówka dla Gabi, biedactwo a witaminke C jej dajesz? ja musze kupic cytryny Miłosz uwielbia cherbate z cytrynka ano i dostarcze mu przy okazji witaminke..A no i wiecie co sama go wyleczyłam hascoseptem, psikałam i przeszło tylko katar jeszcze go trzyma.
A dzis paskudnik wcale nie spał cały dzien!!!Szok. i z problemami zasnal kolo 19ej:)No i oczywiscie nadal nie chodzi:(Moze na tate czeka? ma przyjechac 6 listopada na tydzien w koncu sie wyrwe na nrmalne zakupy:)

No to spadam do juterka
pozdrawiam wszystkich i dobranocka

reklama
Kasia ;-) musisz czesciej na sierpien zagladac ;-) ja juz pisałam ze Monia jak marynarz - kazdym porcie... ;-)
ona ma juz trzech narzeczonych - w Opolu Patryczka (ale on sie całowac nie lubi i w ogole ucieka od niej :-(), w górach (jak to Jasiek mawia) ma Franka ale ze Franka tez jej zaloty meczyly to jeszcze Tomusia Malinkowego ma :-) on sie ponoc lubi całować :-)
z trzech sobie ktoregos wybierze ;-) najwazniejsze jest jednak to ze wszystkie 3 tesciowe są na medal :-)

lece spac... nie chce mi sie ale wyciagne stare gnaty - moze mi sie zaśnie???

kolorowych :-*

Do góry