reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
A może to Fizia Pończoszanka bzyknęła sie z Piratem z Karaibów, stwierdziła, ze był cienki w te klocki i postanowiła pójść w długą z dwoma reniferami???
Ja tam nie wiem, bom nie polonistka, ale wyobraźnie zawsze bujną miałam...;-)

tez myślałam,ze chodzi o Dziewczynke z zapałkami,ale po co renifer?

wiec chyba nie to
a najlepsze jest to,ze polonista tez niewie co autor tych rysunków mial na myśli....bez komentarza

A moze wlasnie dziewczynka z zapalkami a renifer bo to przeciez zima byla...i zimno dziewczynce bylo a mi renifer sie jakos z mikolajem kojarzy a mikolaj z zima i swietami ;-)

A może to Fizia Pończoszanka bzyknęła sie z Piratem z Karaibów, stwierdziła, ze był cienki w te klocki i postanowiła pójść w długą z dwoma reniferami???
Ja tam nie wiem, bom nie polonistka, ale wyobraźnie zawsze bujną miałam...;-)

:-D:-D:-D

Ja pitole Franiowa ja tak parsknęłam śmiechem że monitor oplułam!!!:-D:-D:-D

Iwonka mnie się nic nie skojarzyło ale ja kiepska jeszcze z bajek jestem. Dojrzewam wraz z córką.
Może Andersen? Albo bracia Grimm?
A bólu współczuję. I masażysta by ci się przydał ale co na to mąż?

Ostatnia edycja:
Piwonia ;-) a nie chodzi o Blizzarda latajacego renifera??? to jedyne zestawienie renifera i dziewczynki jakie mi do głowy przychodzi...

Monia ma gorączke.... wlasciwie to miala bo teraz po nurofenie jest OK ale przed 19:00 miala 38,4... slini sie strasznie, łapska pcha do buzi, u mnie na rekach nie plakala, bawila się, smiala... jak ja tylko postawilam na ziemie ryk...

zobaczymy co bedzie rano - jak goraczki nie bedzie to lecim do żłoba...fotki do kalendarza jutro robia a w razie czego bedzie lekarz bo co wtorek ma dyzur....

zmykowywuje... kolorowych

Myśle o zapisaniu Frania od nast roku do szkoły Yamaha, mają zajecia dla dzieci 4-18 mies (wspomaga to koordynacje pomiedzy półkulami). Słyszałayście cos na ten temat?[/url]

Aga ja byłam z Karolem na lekcji próbnej ale takiej dla dzieci 4-6 lat z graniem i nie poszlismy wiecej bo on baaaardzo by chcial grać ale ma generalnie problem z wypełnianiem polecen zwłaszcza takich kierowanych do grupy...więc raczej bez sensu tym bardziej że to drogie bardzo a u nas z kasą krucho. Karol był tak zafascynowany klawiszami itd że nie robił co pan mówił- musze mu chyba kupic jakieś używane do grania (pod choinkę) i sami się pobawimy, nut go mogę nauczyć...no ale to nie o tym miałam bo to dla maluchow to co innego niż dla starszaków- no ale na pewno fajne i rozwijające!!!wg mnie warto spróbować

Ostatnia edycja:
witam z rana dzieki za pomysły,pierwy który nam przyszedł to[ też była Pipi,potem Piraci z Karaibów ale nic z tego bo to ma byc basn,ale sprawdzałam po znajomych i nikt nie miał od dwoch lat co to za baśń

wstałam nadal połamana,a do tego szyje se jeszcze zwichnęła,musiałam źle spać,ale zaraz sie nasmaruje i mam nadzieje ze szybko przejdzie
pogoda do chrzanu,zamawiam pogode na jutro i czwartek bo moje dzieci na wycieczke jadą

reklama
Hej spróbuje cos napisać, ciezko bo dwóch wariatów skacze po łózku:shocked2:Chodzic niby nie chodzi ale na rogówke wleżć potrafi:confused:
Mi juz dzis ocupinke lepiej, choc nerw dalej troche jest.
Jak ja wbiłam w google te baśń to mi wyszedł "renifer nico ratuje święta":eek::-DTakże juz nawet nie pisałam, ale Aga to co ty wymysliłas przebija wszystko:-D
Rubi jak MOnika, Mju Antek? A Gabi juz zdrowa?O kims chorowitym zapomniałam?Basiu a ty jak i fasolka?Andariel...?;-)
Sempe dowqiedziałas sie cos odnośnie tego 1/6 etatu?zaintrygowałas mnie tym tematem
NO i Miłosz chce mnie własnie pozbawic włosów na głowie:sorry2::sorry2:Jak nie pomaga wyrywanie to wali po łbie....dopomina sie dziecko o uwage.
Musze spadać.
Miłego dnia wszystkim

Do góry