andariel wygląda na to, ze mnie przywołałaś myślami
rubi, wpadaj do nas na mały relaks, dzieciaki odsprzedaj na kilka dni. doładujesz się, odpoczniesz. zima w egipcie to moja ulubiona pora roku. w dzien 25-30C, nie za gorąco, nie za zimno..
nie wchodzilam na bb przez bardzo długo, troche sie udzielałam na ciaza po poronieniu ale szczerze w pewnym momencie nie dalam rady psychicznie czytac o tych wszytkich tragediach i rozpamietywac.
po drodze nie obylo sie bez depresji i psychiatry.
generalnie u nas ok. nie jest tak ze zapomniałam i ze kiedys zapomne. mam sie po prostu nauczyc z tym zyc. innego wyjscia nie ma. wiec sie staram
minal juz rok i 7m-cy od porodu. jestem juz ponad rok po skonczonej chemii i raczej po jej skutkach ani sladu.
zaraz po leczeniu mialam wilczy apetyt i jadlam za trzech i wogole nie tylam. ostatnio zaczelam o zgrozo, no i jako zdrowa kobieta musze sie teraz pilnowac zeby juz tyle nie jesc:-

eek:
pozazdroscili mi i tyle
co jeszcze moge powiedziec? staramy sie o dzieciatko

PCO jak dotad opanowane, biore leki, monitorujemy cykle i wogole, mąz wcina witaminki bo okazało sie ze jego towarzyszom nie bardzo sie chce ruszac. to chyba taka egipska mentalnosc!
szkoda tylko ze ostatnim razem to byl tak nadgorliwy i zaplodnil 3 na raz w tym to nieszczesne puste jajo.
no nic
dziewczyny trzymajcie kciuki zeby nam sie wkoncu udalo. musi sie kiedys udac bo ja juz do chomika gadam jak do dziecka

niebezpieczna sie staje
oczywiscie jak cos to dam wam znac w pierwszej kolejnosci
milego dnia kochane!
buziaki dla dzieciaków!