Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a teściowa robi znowu pierogi ruskie i z grzybami i kapustka więc żarełka będzie zapraszam wystarczy dla Wszystkich i jeszcze zostanie!!!!
głosik oddanyDziewczyny :-)
bardzo proszę o głosiki na AktywnychMamach na moją grupę ;-)
Aktywnemamy.pl - Portal dla Aktywnych Mam
Cześć!!
Mały spi ale pewnie zaraz wstanie i będzie znowu z Jakubem buszować:-)
Basiu jejku biedna ty a te zastrzyki to chyba jakieś nie mocne co żeby tam maluszkowi nie zaszkodziły!Zdrówka dużo dla Was!!!!!!
Rubi dobrze że nie ma antybiotyku!Niech szybko przejdzie!!!
Piwonia jejku jak Ty funkcjonujesz??Odpoczywaj ile się da!!Zdrówka!!
Ja dziś na obiad wczorajszy obiada teściowa robi znowu pierogi ruskie i z grzybami i kapustka więc żarełka będzie zapraszam wystarczy dla Wszystkich i jeszcze zostanie!!!!
Kasieńko uśmiech dla Ciebie śle!!Głowa do góry będzie dobrze!
Dzis sie juz tylko pare ostalo,ale wczoraj byly pyszne....na drudi raz podesle...ojej, anet, daj tych placuszków![]()

Oj,Basiu,te chorobska cos was sie nie chca odczepic,no.....trzymaj sie kochanahej kobietki
wiec tak....
Oli jak nigdy cala nac przespala... szok normalnie
bylam dzis u lekarza i nie wesolo
Syla ostra angina i kolejny antybiotyk
a ja zastrzyki... bo nic mi z oskrzeli nie przechodzi
a malo/// az 16
moj dzis wolne...a jutro bede mu opieke zalatwiac... bo dwa razy dziennie zastrzyki
takze przepraszam ze do niczego sie nie odniose
milego wieczoru zycze...
ale do jednego tak
Natt milego wieczoru i duzo szczescia z okazji rocznicy
my 2 w piatek mamy![]()

Efe,co do lozeczka,to chyba tak zrobie ze przestawie,tylko ze ja nie mam wycietych z boku a z przodu,ale da rade,bo jak mala byla to miala wlasnie dziure za golwa,tylko jak bylam po operacji to nie moglam wyjmowac jej sama ,wiec przestawilismy
Anet my na wyjazd do teściów pożyczamy takie mniejsze łóżeczko turystyczne od koleżanki ale ona tam wycięła z boku dziurę żeby córka mogła wychodzić swobodnie jak nocowali u jej rodziców. Nie wiem jak to będzie jak mała odkryje? A mój liczy na to że dosuniemy tym bokiem łóżeczko do ściany i będzie dobrze. A ty tak nie możesz zrobić? Znaczy się przekręcić łóżeczka tak żeby dziura była od ściany?
A i zasypianie na noc to u nas też po ciemku. Kładę ją i wychodzę, zostawiam tylko szparkę w drzwiach. Wiem że wstaje i się rozgląda ale potem sama się kładzie i zasypia. Do 21 już zawsze śpi.
Andariel moja też kredkami tak delikatnie rysuje. POmyślałam że te flamastry może lepsze co?
,na poczatku nie kumala o co chodzi i ja wyciagalam za nogi...hi,hi....ale jak zaczaila,to teraz ciagle wychodzi...ehhhh
...a dzis spala do 9.30
...wiec i ja sie wyspalam,ale o 9 juz wstalam bo ile mozna spac...he,he...
...flamastrow jej nie daje,bo boje sie ze wymaze mi szystkie sciany....
...chociaz jeszcze nie wpadla ze mozna po scianach malowac

Efe,moze byc i jogurt i kefir.....
A placki Anet mogę zamiast maślanki dodać kwfir i jogurt naturalny? Bo oba mam zaczęte w lodówce i muszę zużyć. Podaj przepis to jakoś dostosuje;-)
Gosia je zjada smarowane po wierzchu dzemem albo nutella
Oj,Kasiu,mam nadzieje ze przejdzie Kubie ...no i ty sie trzymaj...Hej.
Wybaczcie znów sie do niczego nie odniose nadal nie mam do tego głowy, a z powodów smutkowych zoładek mi nawala.. chyba to odchoruje..
Do tego w nocy Kuba miała atak krtaniowy, pół nocy nie spałam..
Miłego dnia wszystkim mimo wszystko
,ale siorcr obiecalam suwak w spodniach wymienic,no a ona w ciazy,wiec nie chce zeby mnie myszy zjadly 

,wiec spadam poki Karolcia spi....
;-)