reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny
Rubi- zdrowia dla dzieci, antybiotyki mają przepisane?
Adas coraz gorzej z tym katarem, wieczorem miał gorączke, katar zielony, noc praktycznie nieprzespana bo z płaczem sie budził chyba co poł godziny, nie moze normalnie oddychac
nasz lekarz dzis rano przyjmowł ale ze byłam na rozmowie o prace to nie poszliśmy
daje mu syropki co dostał ostatnim razem jak miał katar z kaszlem flegamine , prawoslazowy, elofen i nie wiem czy dobrze robie
a zasypało tak ze chyba jutro go na plecach zaniose do przychodni

sama padnięta jestem po tej nocy nieprzespanej ale zupke musze gotowac

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
napisałam posta i go skasowałam wrrrr
cześć :-)
mewa, rubi, andariel zdrówka dla dzieciaczków :tak: Majka już zdrowieje, ale jeszcze kaszle czasami :tak: jutro idziemy na szczepienie, to zobaczymy co lekarka powie
do mnie za to przyczepił się jeszcze wczoraj katar i kaszel :wściekła/y: i na co mi to??? :crazy:
pojechaliśmy wczoraj do galerii handlowej po prezenty na święta i jakieś ciuchy, ale i tak nie kupiliśmy wszystkiego i musimy jechać jeszcze raz :tak:
mewa, mam nadzieję, że uda ci się dostać tą wymarzoną pracę ;-)
efe, czy widziałas już może tego laptopa co ma dostać Gabi od twoich rodziców? warto kupować? bo ja ciągle się waham między tym LAPTOP EDUKACYJNY PIESEK E-EDU DLA NAJMŁODSZYCH (1358258145) - Aukcje internetowe Allegro a tym laptop edukac. DLA NAJMŁODSZYCH od 1 roku #GRATIS (1355823055) - Aukcje internetowe Allegro... a dzisiaj muszę już któregoś zamówić :confused: wiem, wiem już dosyć mnie macie z tymi laptopami :-D
lecę dalej, pa :happy:

witajcie dziewczyny:-D
moj biedny tata jak wczoraj wyjechal o 9 tak dotarl o 13;30:no:
co przewaznie kolo 111 juz by u mnie byl:no:
ale wslasnie szlifuje sciany a potem bedzie malowac:-D:-D:-D
powoli ale jakos to idzie:-D:-D:-D
ja od niedzieli mam skurcze jak nie wiem:baffled::baffled::baffled:
ale wody nie odeszly i czop nie wypadl...wiec czekam:szok::-D:-D:-D
ale siedze i nic nie robie poza biadem i myciem garow:dry:
a ja tek nie umie... wszytsko mnie boli od tego nierobstwa:dry::dry::dry:
Oli i Syla zdrowe:-D:-D:-D

ddla wszystkch chorych dzieciaczkow i mamus dddduuuuuuuuuuzzoooooooooo zdrowka przesylam:tak::tak::tak:

Efe wspolczuje....przejdzie to Gabi... moja miala taki tydzien...od dwoch dni dopiero mozna powiedziec ze spimy:-D:-D:-D

milego dzionka:-D:-D:-D

andariel - a jak podajesz ten stodal??? bo ja najpierw zamowilam na doz i myslalam ze jak to homeopatyczne to mogę dawać Moni ale nie bylo dawakowania dla takich maluchów - napisalam na doz do lekarza i dostalam odp zeby tak małemu dziecku nie podawac tego syropku... no i stoi w szafce od wiosny...
tak, wg ulotki to dla starszych jest (jak większość różnych specyfików), ale ja pytałam "koleżanki od 5p" i lekarza - można dawać 3xdziennie po 4 ml (niepełna łyżeczka);-)i tak podaję; zdrówka dla Twoich bąbli, rubi!

ciekawe co Ci powiedzą izabela w kwestii tego szczepienia jutro;

Mewa zdrówka dla Adasia! a gruchę do gili używasz? mi ona życie ratuje jak Ninek zagilowany... a na rozmowie jak było?

Ostatnia edycja:
no właśnie dziewczyny, można szczepić takie lekko podziębione, czasami kaszlące dziecko? jak to u was było?
rubi, dzięki za pomysł z matą :tak: zdecydowaliśmy z mężem, że kupimy matę wodną lub tą edukacyjną zamiast laptopa :tak:;-)
Majka mi dziś spała 2,5h :szok: jak nigdy :-) ale za to spacerku nie było, trudno nadrobimy jutro :-)
pa

Jestem. Ale mała już wstała więc długo nie popiszę.
Wyszłam z domu na godzinkę po prezent dla mamy. Buty mam już do wywalenia:( Nogi mokre po kostki. Muszę swoje glany stare znaleźć. Pogoda straszna. Psa z kulawą noga bym nie wygoniła.
Iza najlepiej jakbys poszła do sklepu i pomacała bo trudno tak radzić na odległość. Ja nasz wywiozłam dziadkom, żeby mieli co małej położyć pod choinkę. Grunt, żeby plastik był mocny. Bo nie raz wyląduje na podłodze i pewnie też będzie deptany. Ja dopiero teraz widzę co można z pewnymi zabawkami robić. Moja Gabi wszystkim zabawkom sprawdza podwozia.

Andariel- no własnie mam aplikator na który Adas reaguje płaczem równa sie więcej kataru, moze rzeczywiście gruszke kupie
a co do rozmowy o prace to nigdy nie słysząłm o systemach operacyjnych o ktore mnie kobieta pytała wiec pewnei nic z tego

Izabela- nam własnie doszedł dla Adasia laptop( drugi twoj link) i wygląda solidnie

reklama
No Iza już widzę moją Gabi jak tak spokojnie sobie da odciągać katar przy włączonym odkurzaczu! To może się sprawdza u niemowlaków które lubią słuchać szumów. Przy mojej nie zdało by egzaminu:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry