reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Malinka zmień napis w ząbkowym suwaczku :) bo jedynki to TOmcio ma wszystkie :-)
Jejku ale u Was zimno! a nie macie jakiegoś elektrycznego piecyka czy cuś żeby postawić dodatkowo?
Piwonia własnie jak z Alą po nocy??
Ah Basia - co do imienia to ładne! Podoba mi się Natalka :yes: znam dwie i potwierdzam że mądre dziołchy ale zarozumiałe nie są :yes: jedna zna 4 języki i uczy się kolejnych :-)
Naczytalam się Was, napisałam i spadam do roboty w końcu aaaa

Ostatnia edycja:
reklama
hejo dziewczyny:-D:-D:-D
ja wlasnie konccze sniadanko:-D:-D
mam tak nos zatkany ze rzadnego smaku nie czuje:dry::dry::dry:
w nocy wialo okropnie, ksiezyc w oczy swiecil:dry::dry::dry:
nic a nic nie pospalam mimo iz Oli spala jak zabita:-D:-D:-D

dziekuje co do imienia.... Moje obie sa uparte jak osly ale to maja po mnie wiec lekka odmiana nie zaszkodzi:-D:-D:-D:-D

Iwonko super ze Ali deczko lepiej:tak::-D:-D:-D
Andariel czekamy na relacje:-D:-D:-D
Malinka wspolczuje klopotow z piecem:no:;-)

jej, Malinka - jaka zimnica w domu!!! to Wy chyba w grubych swetrach śmigacie?
Piwonia oby już tylko lepiej było z Twoją Alą!

wracam do segregowania ciuchów swoich, coś mnie wzięło na pakowanie na święta i przy okazji chowam swoje "chude" szmatki, bo w końcu mnie coraz więcej:) strasznie dużo szmatek, a jak przychodzi co do czego to nie ma w czym wyjść...

Basiu - nasza natt ma córcię Natalkę:)

andariel właśnie robiłam porządki u MArcela, wywalałam za małe rzeczy i takie tam, i u siebie w szafie i też się dziwię, że tyle tego a i tak nie mam w co się ubrać porażka...
dobra, lecę dalej porządkować ziuuuuuuuuuuuu

hehe melduję że skończyłam porządki ciuchowe ;-) bo jeszcze pranie powiesić lecę i drugie się robi. Andariel ja tez zawsze analizuję czy wyrzucić coś czy nie... a zakupy... czy aby na pewno to kupić, i czy gdzieś może taniej nie znajdę, albo coś innego .. porządki w wywalaniu i zakupy to dla mnie koszmar czasem, a właściwie dla kogoś kto idzie ze mną :-D :-p:zawstydzona/y:
Na obiad mam zupkę z wczoraj a na drugie robię spaghett i z pesto więc roboty nie ma wiele. Lecimy na ogród wieszać pranie bo dziś +5 i słonko świeci! tylko wiatr cholipka ale na chwilę pójdziemy z panem Marcepanem. ;-)

Noo to może i do moich szaf wejdziecie i porządek zrobicie co??U Tomka to mam super lad i porządek ale moje ciuchy to kurcze zbieram zbieram a bo może kiedyś ubiore i tak leżą....
AAaa Basiu mi też się bardzo imie Natalka podoba!
A zimno mam diabelnie kurcze powoli sie rozpala ale znowu po drzewo iść musze na dwór a mi się nie chce:dry:
A grzejnik owczem był ale szlak go trafił kilka dni temu zwara jakaś była i poszedł....może da sie naprawić ale mój ciągle w pracy i nie ma kto tego zrobić....Mały śpi normalnie w spodniach i 2 swetrach i jeszcze kołdrą i kocem okryty mi też zimno ręce mam jak z lodu...oby do wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!
Alexnikita gratuluje kolejnego maleństwa!!!Spokojnych 9 miesięcy !!
Spadam zrobić zupke a potem będę slodkie pierożki z makiem robić już na swięta bo wczoraj już farsz do ryby zrobiłam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry