reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kurcze Rubi toś mnie tą informacją zdołowałaś 3 dni cholera to dziś już 3 dzień a jak jutro będzie to samo to co ja zrobie!?Cholipka....
No a choinka to może lepsza mała i gdzieś na stoliku wysoko żeby nie sięgnęła ?

reklama
Malinka - Monika sie po regalach wspina...teraz za cel obrala wierzch....telewizora :szok:
chyba kupimy kłującą choinke - moze to ja odstraszy albo mnie panna zadziwi ;-)

hej
relacja z dnia jest taka,że biegunka nadal jest mniejsza ale porządna
jeść nie,choc łwasnie podejmujemy próbe podania kleiku
a z piciem było o niebo lepiej jak pozwolilismy jej samej bawic sie szklanka pełną i łyżeczką,potem piła przez słomke wiec tu jest deczko lepiej juz

śliczne macie choinki dziewczyny,ja na swoja bede czekała az mała mi całkiem wydobrzeje

dziewczyny nie straszcie mnie:szok::szok::szok:
swieta w domu a potem wola nieba:-D:-D:-D

mamy imie:-D:-D
wspolne:-D:-DNATALIA:-D:-D

prosze o opinie:-D:-D:-D

fajnie ze ALI deczko lepiej:-D:-D:-D
oby juz tylko lepiej bylo:-D:-D:-D

dziewczyny prosze o pomoc...zajzyjcie na nasze przepisy...mam prosbe:sorry2::sorry2::sorry2:

dzień dobry! Nince się coś porobiło i wstaje o 6:/ czyżby to nadpobudliwość po leku (takie coś wyczytałam w ulotce)? i co z tego, że przesypia nocki u siebie, skoro pobudki niczym kogucik urządza...
zmykam na śniadanko:)

dziś wieczorem idę do gina, oby dobrze było z bobaskiem!

witam
u nas deczko lepiej z jednej strony a z drugiej,małej doczepił sie bardzo brzydki kaszelek krtaniowy,wcale sie nie zdziwie jak sie juz od starszej zaraziła dodatkowo,w srode do lekarza mamy isc,a dzisiaj poradziła nam pielęgniarka zeby jej podac dodatkowo wapno
i ukradła mi moja kanapke wiec mam nadzieje,ze przełom minał
Basia imię Natalia bardzo ładne,znam kilka mądre dziewczynki,ale jedna wade maja sa przemądrzałe i zarozumiałe

Zgodzę się z Iwonką co do imienia.
I cieszy mnie poprawa Ali. Może się z głodu tak wiła i teraz już będzie lepiej? Grunt, że zaczyna jeść.

a choinka pewnie bedzie tylko sie klocimy czy bedzie to choinka:
1. mała - żeby Moni nie zabiła jak sie przewroci
2. wielka - żeby Monia jej nie przewrociła...
hmmm....
Rubi jak masz sztuczna to ją rozłóż i niech postoi pusta z dwa dni. My tak zrobiliśmy. Najgorzej było z miejscem więc tylko światełka były, żeby sprawdzić gdzie najlepiej jej będzie. No i jak miejsce się sprawdziło a Gabi obmacała całą to zawiesiliśmy bombki. Strasznie chciała nam pomagać, więc jej pozwoliłam. Bombką rzuciła z 3 razy żeby sprawdzić czy nie odbije się jak piłka (i tu dzięki Bogu mamy chińskie plastikowe, więc się poturlała i tyle):-D

dzień dobry! Nince się coś porobiło i wstaje o 6:/ czyżby to nadpobudliwość po leku (takie coś wyczytałam w ulotce)? i co z tego, że przesypia nocki u siebie, skoro pobudki niczym kogucik urządza...
zmykam na śniadanko:)

dziś wieczorem idę do gina, oby dobrze było z bobaskiem!
Andariel będę czekać na wieści. A moja córka też się wycwaniła. Wstaje po 5 i tak długo ją kładę aż zaśnie a jak nie to idę po butlę mleka i zasypia po zjedzeniu 180ml. Już któryś raz udało mi się pospać do 8. :szok: No ale już chyba tylko jedna drzemka będzie dziś albo dwie bardzo krótkie.

Heloł poranne ;-)
Spaliśmy do 7
Marcelito z nami w łóżku :} ale przynajmniej tej nocy nie budził się co chwilę...
Mewa, z siusiakiem mieliśmy problema bo zebrała się tam mastka kilka grudek było :-( chociaż od początku czyściłam :/ a ostatnio jak naciągałam po kąpieli to zaczęła wychodzić ta mastka i od razu siusiak spuchł i zrobił się czerwony i bolący :-( Rivanol podziałał i opuchlizna zeszła i mastki też nie ma więc czysto :-) ech te chłopaki ;-)

U nas choinki leży jeszcze w worku, zobaczymy jak Marcel zareaguje na ubraną bo taką gołą ;-) już stawiałam coby zobaczyć czy będzie stała bo kupowaliśmy w tym roku.

Kawę kończę i spadam do roboty, nie ogarniam trochę w tym roku bo sama wszystko robię, ja jakas nierozgarnięta jestem :/ Tylko jeden pokój wysprzątałam na glanc, czyli okna pomyte, podłoga, wytrzepany i wyprany dywan a jeszcze dwa i przedpokój... a ja działam jak żółw! gr

Andariel
powodzenia na wizytacji! :-) daj znać ofkors jak tam :yes:

Hejka!!
Iwonko jak dobrze że mała czuje sie troszke lepiej!Teraz już tylko bedzie dobrze!Daj znać jak po nocy.
Rubi kurcze no to masz naprawdę "wesoło" z Moniką! Akrobatka Ci rośnie!
Andariel daj znać co tam po wizycie na pewno wszystko dobrze!

U nas pogoda nie najlepsza wiatr wieje deszczyk prószy,,,, A najgorsze że musze czekać na lesniczego żeby mu drzewo pokazać a ja dziś sama z Tomkiem mam nadzieje że wtedy spać będzie bo kurcze nie wezme go na dwór na taką pogode....
I cholera kopci mi się z pieca jak cholera kur... cała kotłownia i kuchnia w dymie okna pootwierane iść tam nie mam jak bo Tomek za mną lezie i wdycha ten dym kur... zawsze tak sie kopci na taką pogode,,, i zimno mam w pokoju tylko 15 stopni:dry:

reklama
Bry :-)

Piwonia :-) super ze z Alą lepiej ;-) oby tak dalej ;-)

Efe ;-) choinke zwykle żywą mieliśmy...w domu tylko ozdoby są... chyba kupimy kłującą... albo znajac zapał mojego małza to w Wigilie przyniesie co w sklepach zostanie.... ;-/

Malinka ;-) pani doktor z poradni rehabilitacyjnej stwierdzila ze to dar i zeby Monike na jakies tance albo akrobatyke zapisac bo ma.... nie pamietam jak to bylo...duze poczucie rownowagi??? w kazdym razie nie przewraca sie jak straci na chwile rownowage tylko balansuje i łapie rownowage na nowo :-) no i tanczyc bardzo lubi ;-)

Basia ;-) nie pamietam czy pisalam....paczka nadana - kwit co prawda gdzies w aucie sie wala ale zapytalam ile malz placil - cena sie zgadza wiec ja chyba nadal :-)
a Natalia ładne imie - dobrze znam tylko jedną Natalie - moja kuzynke i ona wcale zarozumiala nie jest ;-)

spadam sie....ubrac :-)

miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry