Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Aga to korzystaj i dawaj mu teraz jak najbardziej różniaste rzeczy. Żeby znał różne smaki. Rybę, brukselkę i inne rzeczy na które potem dzieci kręcą nosem. Kuzyn Gabi tak się zraził do jedzenia że je tylko kaszę błyskawiczną. Ma 18 miesięcy i nic innego nie chce.A Franek mnie przeraża... Je ilości kosmiczne (jak na niego), beknie se (czasem cósic z beknięciem wyleci) i za 15 min woła "mam-mam" (czyli mniam-mniam) Chyba nadrabia zaległości
Dziś pierwszy raz dostał kasze manne na mleku (modyfikowanym), wpierdzielił 120 ml aż miło
![]()
Sempe to super fajnie. Nie ma jak wychowany chłopakno witam, po pracy:-)
powiem Wam ze trafił mi się fajny "egzemplarz" dziecka!!!:-) grzeczny, nie wymusza nie krzyczy i sam je!!!!!!!!!:-) a jest miesiąc starszy od Alicji, karmic się nie daje ale łyżką pięknie zupke zjadł ze spaniem tez nie było problemu, razem ich położylam o 13tej i wstali o 14.30.
Mama odbierać go będzie o 16.30 wiec jak dla mnie godzina super!! Poprzednio to odbierali ok 18tej i własciwie juz dnia nie miałam.
daje dzieciom jesc dokładnie co 2,5h i zawsze wszystko zjedzą:-)