Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej, ho:-). Bałam sie, że po weekendzie będe miałą problemy z nadrobieniem ale całe szczęscie za dużo nie naskrobałyscie.
Nasz wyjazd się udał- piątek, sobota były ładne, dopiero dzisiaj deszcz i zimno. W końcu "zimna Zośka".
Natt, dobrze, że już po zabiegu, a wyniki na pewno będą w porządku.
Sempe, oby stan zakochania pozytywnie wpłynał na syna:-).
Ciekawe jak tam komunia u Piwonii. Niestety pogoda taka sobie - może tam nie było tak źle.
witam wszystkich!
Jakubka jak będzie ciepło to zacznij nad morze odpieluchowywaniajedyne co to niezazdroszcze tej podróży....
hej dziewczyny widzę że wakacje na tapecieJakubka a gdzie dokładnie jedziecie? i ja mam w związku z wakacjami prośbę do was dziewczyny poszukuję namiarów nad jakąś kwaterę nad morzem (najpierw chcieliśmy góry ale się rozmyśliliśmy własnie ze względu na odległość) tak od Helu po Łebe najlepiej - blisko morza i miejsce przyjazne dziecim- jakś plac zabaw itp, jak znacie coś , znajomi znają czy cóś to poprosze o info....w necie tyle tego że wyłapać coś sensownego trudno...
w sobotę zrobiliśmy sobie wycieczkę szynobusem, w ramach atrakcji i Majka nie chciała z niego wysiadać
podajcie jakąś receptę ;-):-)
no i byli z niespełna dwuletnią córką, czyli wiek naszych sierpniątek ;-)