reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć :-)
baśka, koleżanka napisała mi że ogólnie jest tam super, ale z plażą był problem, bo zejście jest strome i wciąganie wózka do przyjemności nie należało... mówi, że lepiej jest we Władysławowie, bo plaża szeroka i jest tam drewniana ścieżka na plaży, gdzie bez problemu można jeździć wózkiem :tak: jak znajdzie namiary, to mi podeśle
tutaj zdjęcie z tą ścieżką we Władysławowie https://picasaweb.google.com/tytusja/JastrzebiaGoraWAdysAwowoHel0411Lipiec2009r#5357611189060017666 a tutaj zejście na plażę w Jastrzębiej Górze https://picasaweb.google.com/tytusja/JastrzebiaGoraWAdysAwowoHel0411Lipiec2009r#5357604039057303538

my już po pierwszym krótkim spacerku, Majka drzemie, później obiad i pewnie zaliczymy tradycyjnie plac zabaw ;-)
miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry :)

Iza, niestety grupy jako takiej dla 2-latków nie ma, ale istnieje szansa, że Tomek zostanie wcielony :-p do dzieciaków z grupy maluszków, czyli 3latków. To jeszcze nic pewnego, pewnie cos koło czerwca będziemy wiedzieć; póki co będziemy na Dniach Otwartych obserwowac, czy się chłopak nadaje. Oczywiście nic na siłę.

Baśka, no ja tak właśnie myślałam, że Krynica to dla Was mało atrakcyjna z uwagi na odległość :) Fajnie byłoby się spotkać, ale nie będę zmotoryzowana, więc raczej nie uda mi się wyskczyć :( ale jeśli Wy mielibyście ochotę zrobic sobie wycieczkę do Krynicy, to zapraszam na Rybacką! :)

bilety juz zakupione; jedziemy jednak jutro, więc liczę, że na nasz przyjazd pogoda na wybrzeżu będzie iście letnia! :P

Witam kochane.....kurcze nie mam czasu nawet zeby sie w tylek podrapac...ehhhhh....
Ciagle cos w biegu robie,w tamtym tygodniu jezdzilam po lekarzach w zwiazku z ta gruzlica u Gosi w klasie(ale na szczescie Gosia zdrowa:tak:)...w wekend Gosi urodzinki byly wiec torta pieklam...a i pogoda na spacery jako tako sprzyja(chociaz moje obie zakatarzone:sorry:),ale na dwor chodzimy :tak:;-)
a wczoraj ktos mi chyba stuknal w samochod,jak cofal,tzn ja nie widzialam ale caly dzien mi kontrolka migala od plynu chlodniczego,no i maz dolal wczoraj , a dzis znow to samo,zaglada a tam z przodu zderzak pekniety i jak wlal nowy plyn to normalnie ciurkiem uciekalo :szok: no i chlodnica do wymiany....ehhh...a jutro mielismy wyjazd do notariusza i trzeba busem lub na pociag dralowac piechota 3 km :szok:....

a niedawno kolezanka zadzwonila i szykuje mi sie robota ,tzn.szycie w domu pokrowcow na krzesla na sale weselne.....mam narazie 2 do soboty uszyc na probe...wiec zobaczymy co z tego wyjdzie

Pozdrawiam wszystkie serdecznie....i do nastepnego klikania......:tak:;-):-)

PS,nic nie poczytalam bo czasu brak....wybaczycie,co?

Hej Kochane:)

Wczoraj Andaielcia pisała,że niebawem dostaną wypis do domku:)-fajnie,co??

Anet,to faktycznie dzieje sie u was...

Izabelciu,muszę cie tylko uprzedzic,gdyz do Władka jeździmy od dobrych 12lat,że w seonie ten kładki na plaży sa mega oblegane i z trudem mozna sie z wozkiem przecisnąć...Ale faktem jest ,że jest to i tak spore udogodnienie. Takich dobrych zejsc na plaze jest tam kilka,gorsze z uwagi na schody jest zejsce w COSie ale za to tam ciut mniejszy tłum na plaży jest wiec cos za cos:). No i to co mnie zawsze tam dobija to muzyka z głosników...kuurcze ja bym wolała słuchać szumu morza,nawet gwaru,krzyku dzieci i gosci sprzedających lody czy drożdzówki;-),ale nie ten badziew z głośników...no ale coż...Szczerze mówiąc dla nas Wladek jest tylko noclegownią( bo mamy tam znajomych i troche taniej nas to wychodzi...),a na plaze uciekamy do Chałup,bo tam jest prawdziwa plaza,mało ludzi,cisza,spokój,,echhhhhh.....ale ale jak teraz wiem,ze nigdzie nie pojade i cały skwar spędze w śmierdzącej Warszawie,to nawet Wladkową plaże bym zaakceptowała:):).
ALe zeby nie było,ja cie nie zniechęcam do Władka. Sama mam do niego sentyment,bo to tyle lat,znamy tam każdy kat,także mimo marudzenia odnośnie plazy to jest naprawde ok:).

witam sie po weekendzie...dla mnie bardzo dlugim:-D:-D:-D
bylo super:-D:-D:-D
poznalam siostrzenca:-D:-D:-D
ma juz 3,5 miesiaca a wiekszy od Natki:-D:-D:-D
ale sliczny, glos mna bardzo donosny, kocha piszczec:-D:-D:-D
a smieszek niemozliwy, Nati sie do niego tulila...za reke trzymala:-D:-D:-D
kiedys przy okazji fotki wrzuce:-D:-D:-D:-D

u nas ciag dalszy choroby:crazy:
Nati i Oli ma antybiotyk...nie wiem kiedy to odpusci...Syla antybiotyk skonczyla w poniedzialek:crazy::crazy::crazy::crazy:

wiec zycze udanego dzionka wszystkim i udanej pogody:-D:-D
gratki dla Aluty:-D
Jakuka udanej podrozy:-D
Piwonia odpoczywaj:tak:
a jesli o kims zapomnialam to przepraszam:-D:-D:-D

witam,ja tylko daje znak ze zyjemy
tylko czasu jeszcze brak bo majowe,zdjecia i inne sprawy,mam nadzieje ze od przyszłego tygodnia bedzie juz luźniej
choć 25 maja wybieram sie z córą na wycieczkę do Kalwarii

ciesze sie ,ze na dniach Ania z Adasiem wrócą do domku,pozdrawiam wszystkich

i jeśli macie ochote kliknijcie nam codziennie na drzewka w sygnaturce,wystarczy tylko załadowac nic wiecej z góry bardzo dziekuje w imieniu córek za podlanie

cześć :-)
cieplutko dziś u nas, aż się troszkę opaliłam ;-) od jutra już burze, ale nadal upały :tak: Majkę coś katar dzisiaj dopadł, cieknie jej z nosa, kicha i czasami oczy łzawią, mam nadzieję, że to nie alergia :no:
super, że Adaś juz będzie w domu, w końcu odetchną całą rodzinką :tak:
natt, my już mamy noclegi zaklepane i zaliczka wpłacona, więc odwrotu nie ma :-D a też słyszałam o tym, że Władysławowo jest strasznie oblegane latem, ale ja tam nigdy nie byłam, więc chętnie pojadę ;-) a my będziemy nocować na ul. Spokojnej, więc nie wiem jakie to zejście będziemy mieć :-)
miłego popołudnia

ale tu pusto ostatnio, nie pamiętam kiedy tak było :szok:
u nas na dworze cieplutko, a my z Mają chore, mnie boli gardło a Majka ma katar, kaszle, a wczoraj jeszcze się gorączka do niej przyplątała :wściekła/y: dziadostwo...
miłego dnia

reklama
Witam
Weszłam w porę też szukam czegoś nad morzem. Planujemy wyjazd w czerwcu :-).
Może skorzystam z waszych pomysłów.

Buuziaczki mykam czytać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry