• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No ale wiadomości :-)!!!!!!!!!!. Brawo Natt:-). Też jestem z niej dumna:-)

Aniu, Karolku, witamy :-)

Aż mi łezka wzruszenia popłynęła.

Ostatnia edycja:
hej :-)
ale wieści z rana :-) natt, gratuluję Ci z całego serca :tak: zdrówka dla całej waszej trójeczki i szybkiego powrotu do domku :-)
andariel, a czemu Ania dostała tylko 7pkt?
aga_irl, zdrówka dla ciebie i oby ta insulina pomogła :tak:

ja już chatkę posprzątałam i niedługo pakowanie oraz załatwianie ostatnich spraw przed wyjazdem, bo o północy jedziemy :tak: może uda nam się spotkać jutro z mju, bo w sobotę wraca już do domku :-)
odezwę się do was znad morza, miłego dnia ;-)

Ostatnia edycja:
alez wieści od rana,a mi sie śniło,że natt rodziła chyba sen proroczy był

NATT OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE,BO NIEDOJŻ ŻE TAK DŁUGO TA DWOJKĘ NOSIŁAS,TO JESZCZE SN URODZIŁAŚ I DO TEGO WAGA TEZ NICZEGO SOBIE MALUSZKÓW

SUPER SZYBKO WRACAJ DO SIŁ,A ZNAJĄC CIEBIE NAPEWNO BEDZIE TO EXPRESOWO I SZYBKIEGO POWROTU DO DOMKU

Aga dasz rade z tą insuliną,idzie sie przyzwycziać
Iza szerokiej i spokojnej drogi oraz pięknej pogody

AAAAA! AGATKO GRATULACJE! :-) JESTES SUPER MAMĄ!

ANIU I KAROLKU WITAJCIE NA SWIECIE!

Ale cudowne wiesci :-) aż mnie ciary po całym ciele przeszły ;-) super super super!

Aga uważaj na siebie i bejbolka!
Iza szczesliwej podroży! Chociaż powiem Ci że dzis pogoda kijowa....

U nas po staremu. Byłysmy wczoraj na grillu u tesciow. Teraz Zizi spi i ja też się gramolę do łożka. Miałysmy ciężką noc więc trza odespac (u tesciow nocowałysmy). Milusiego!

Gratulacje od Efe dla natt i pozdrowienia dla was wszystkich przesyła:)):*

przeprowadziła sie na swoje i nie maja jeszcze netu ,tęskni za pogaduszkami,ale może niedługo znow do nas wróci,bo starają sie o rodzeństwo dla Gabi:))

reklama
Witam się i ja, i czym prędzej śpieszę z OGROMNYMI GRATULACJAMI DLA NASZEJ DZIELNEJ NATT! DUUUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE oraz DLA ANULKI I KAROLKA! :)

A, i baaardzo dziękuję za życzenia ur. na fb :) Częstuję Was Kochane wirtualną kawusią i ciachem :)

Iza, żczę udanych wczasów pod każdym względem :) i szerokiej drogi!
Aga, dasz radę z tą insuliną. Już niewiele zostało ;)
No i gratulację dla Efe za podjętą decyzję :)

No i zdrówka dla wszystkich dzieciaczków i wszystkich przyszłych mam (3majcie się w 2paku jak najdłużej dziewczynki;)).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry